Josep "Pep" Guardiola

Arhivirane teme...

Re: Josep "Pep" Guardiola

PostPostao/la Miki » 09 svi 2015, 18:55

The Scarface napisao:Ako ode bit će obična pičkica.

Ako ode učiniće dobro i za sebe i za klub! Iskreno se nadam da je ova vijest istinita, jer ako ostane, Pep će me duboko razočarati. :D

Pošto je Pep već prošlost Bajerna (nadam se da je tako), predlažem da se otvori nova tema sa predlozima ko bi realno mogao da bude novi trener Bajerna, a i da mi forumaši iznesemo neka svoja očekivanja i želje. Hvala!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2015, 19:08

Samo nam još treba njegov odlazak iz kluba ovog ljeta. Ako će otići, bit će ili otkazom ili istekom ugovora, nikakvim samoincijativnim prijevremenim odlaskom.

Treće ne želim vidjeti ni čuti jer je to najobičnija cirkusarija. Takve stvari nam od svega upravo ne trebaju! :nono:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 09 svi 2015, 19:08

Miki napisao:
The Scarface napisao:Ako ode bit će obična pičkica.

Ako ode učiniće dobro i za sebe i za klub! Iskreno se nadam da je ova vijest istinita, jer ako ostane, Pep će me duboko razočarati. :D

Pošto je Pep već prošlost Bajerna (nadam se da je tako), predlažem da se otvori nova tema sa predlozima ko bi realno mogao da bude novi trener Bajerna, a i da mi forumaši iznesemo neka svoja očekivanja i želje. Hvala!

viewtopic.php?f=14&t=1002&p=126464#p126464
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 09 svi 2015, 19:15

panda napisao:http://bayern-cro.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=1002&p=126464#p126464

Danke, panda! :bravo: Čudi me kako nisam primijetio ovu temu. :roll: Pa ti ispade i vizionar. Još prije 20 dana si znao da Pep leti sa klupe. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 09 svi 2015, 22:51

Pandini favoriti Hamann i Loddar kažu da je odlazak Pepa u City točna informacija.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 09 svi 2015, 22:57

Murta napisao:Pandini favoriti Hamann i Loddar kažu da je odlazak Pepa u City točna informacija.

Čisto sumnjam. Nismo mi takav klub da se takve informacije saznaju iz žnj izvora
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 09 svi 2015, 23:10

Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića.
panda
Admin
Admin

Re: Josep

PostPostao/la Smežurani Lulek » 09 svi 2015, 23:52

panda napisao:Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića.

Bez brige.Trapattoni i Rizzitelli neće opet doći :no:
Ovo su samo špekulacije da odlazi trener.Sve kaj dolazi iz engleskih novina,ne treba shvaćati preozbiljno.
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Miki » 10 svi 2015, 00:40

panda napisao:Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića. Ne digića.

Hoćemo Klopa! :D Zamisli stvarno da Anćeloti ne osvoji ništa ove sezone?! Sigurno bi napustio Real i možda došao u Bajern. Mislim da biste Lahm i ti popizdili ako bi se to ostvarilo. :lol:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 10 svi 2015, 10:20

Miki napisao:Hoćemo Klopa! :D Zamisli stvarno da Anćeloti ne osvoji ništa ove sezone?! Sigurno bi napustio Real i možda došao u Bajern. Mislim da biste Lahm i ti popizdili ako bi se to ostvarilo. :lol:

Dodaj i mene :) Ma mislim da bi Ancelotti mogo odletit svakako jer u dvi godine nije osvojio ligu. Iako 2 lige prvaka bi bile možda malo previše da ga otpuste. A Klopp isto nema šta tražit u Bayernu. Na kraju krajeva lik je srao po našem klubu milijun puta, a za oproštaj je dobio cvijeće. I onda svi mrze Bayern :idk:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 10 svi 2015, 11:00

Smežurani Lulek napisao:

Bez brige.Trapattoni i Rizzitelli neće opet doći :no:
Ovo su samo špekulacije da odlazi trener.Sve kaj dolazi iz engleskih novina,ne treba shvaćati preozbiljno.

Ako se ne varam Murta je prošlo ljeto spominja Prandellija kao zanimljiv izbor, a njegov mandat u Galatasarayu mi se nimalo nije svidio.
Za Contea nisam siguran dal' se spominjao u kombinaciji sa Bayernom, ali tome bi također rekao ne.

Za Allegrija tek pogotovo. Ako već Guardiola odlazi, nećemo sad dovodit lošiju verziju Guardiole :lol:

Općenito, držat bilo kakve talijane što dalje od ove institucije. Igrači su dobrodošli, treneri ne.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 10 svi 2015, 11:06

Prandelli je sigurno veliki znalac, ali je trenutno u slaboj fazi karijere, kao npr. Jupp sredinom 2000-tih kad mu ništa ne ide kako spada. Držao bih se dalje od njega.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 10 svi 2015, 12:04

Ja sam čak spomenuo zaboravljenog Spallettija koji je u nogomet uveo lažnu 9-tku prije 9-10 godina i svojevremeno bio veliki hit u Europi svojim taktičkim inovacijama. Obožavao sam tog trenera kakav je nogomet prezentirao u Serie A, a sad ne može nigdje naći angažman nakon osvojenih titula u Zenitu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la fcb629 » 10 svi 2015, 13:53

fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la luctl » 10 svi 2015, 14:02

Zadnji put 4 vezana poraza prije 25 godina. :hehe: :pep:
troll u <3