The Scarface napisao:Traži se triple i ujedno uvođenje mladih igrača.
Tako je! Budi genije i frajer ako možeš, a?
Ili će prije biti
Pa ti budi meštar i jedi govna stalno u javnosti o Messiju i Barceloni...

panda napisao:The Scarface napisao:Traži se triple i ujedno uvođenje mladih igrača.
Meni je zanimljivije da u jednoj temi napiše da uprava I trener dogovaraju transfere, a u ovoj temi je Pep sam prodao Shaqirija...

Miki napisao:Pep je, inače, vrlo poznat po tome što ne griješi kod dovođenja igrača.

Miki napisao:Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere.

Miki napisao:Treba pokrenuti peticiju za smjenu Gvardiole. Ništa novo nam nije donio. Zbog čega prima toliku platu? Napolje iz kluba!

TiLe napisao:Miki napisao:Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere.

FCB_general napisao:E jebeš mi sve...
FCB_general napisao:The Scarface napisao:Traži se triple i ujedno uvođenje mladih igrača.
Tako je! Budi genije i frajer ako možeš, a?![]()
Ili će prije biti![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti budi meštar i jedi govna stalno u javnosti o Messiju i Barceloni...

Miki napisao:FCB_general napisao:E jebeš mi sve...
Još reci da je to netačno... Šta je Enrike uradio u Romi? Ništa. Šta je Pep uradio u Bajernu? Ništa.
The Scarface napisao:Sorry ali ja odavno nisam veću glupost pročitao a Miki zadnjih dana pošteno hara po forumu.
Van svake pameti je uopće tražiti triple jer se takvo nešto ne može planirati, dva natjecanja se dobivaju u k.o. fazi a svi znamo da se određene stvari trebaju poklopiti da bi se došlo do naslova. Bayern u cijeloj svojoj povijesti osvojio 1 triple a sad je došlo vrijeme da se prije početka sezone postavi cilj osvajanja istog.
Ali to nije sve, traži se još i afirmacija mladih igrača kao da je Bayern feeder klub tipa Ajax.
Jebote da mi je vidjeti natpise u medijima sljedeće sezone nakon nekog poraza u kojem su Lahm-Basti-Ribery ili netko drugi sjedili na klupi zbog razvoja mladih igrača.![]()
Ali šta očekivati od ljudi koji misle da je Pep preuzeo "stroj" Barcelonu i bez ikakvih ideja-zamisli stvorio jednu od najboljih momčadi u povijesti.

Miki napisao:Ne znam po čemu se on razlikuje od Murinja, kako to neki žele predstaviti, kad i njemu treba 150 miliona eura za pojačanja kako bi MOŽDA uzeo LŠ?!

ivan napisao:Miki napisao:Ne znam po čemu se on razlikuje od Murinja, kako to neki žele predstaviti, kad i njemu treba 150 miliona eura za pojačanja kako bi MOŽDA uzeo LŠ?!
De nemoj se brukat. Pa kome ne trebaju tolike pare? Eto svi osvajaju LP sa uloženom sićom. Poraz od Barce, koji ti je sigurno jedan od dražih argumenata protiv Pepa, uzrokovali su, pazi sad - Neymar (80ak milijuna), Suarez (80ak milijuna) i Messi (u usporedbi s ostalim cijenama i stanjem na tržištu, 150 milijuna). Zanimljivo

Miki napisao:Koliko je Murinjo uložio novca da bi osvojio LŠ sa Interom?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost