Josep "Pep" Guardiola

Arhivirane teme...

Re: Josep "Pep" Guardiola

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2015, 16:47

The Scarface napisao:Traži se triple i ujedno uvođenje mladih igrača. :haha:

Tako je! Budi genije i frajer ako možeš, a? 8-)

Ili će prije biti :<: :<: :<: :<:

Pa ti budi meštar i jedi govna stalno u javnosti o Messiju i Barceloni... :kul:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 16 svi 2015, 16:48

Meni je zanimljivije da u jednoj temi napiše da uprava I trener dogovaraju transfere, a u ovoj temi je Pep sam prodao Shaqirija...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 16 svi 2015, 16:49

Ne znam po čemu se on razlikuje od Murinja, kako to neki žele predstaviti, kad i njemu treba 150 miliona eura za pojačanja kako bi MOŽDA uzeo LŠ?! :a045:

Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Zadnja izmjena: Miki; 16 svi 2015, 16:49; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2015, 16:49

panda napisao:

Meni je zanimljivije da u jednoj temi napiše da uprava I trener dogovaraju transfere, a u ovoj temi je Pep sam prodao Shaqirija...

Koji ti dio nije jasan? Logika, jel? E jebiga stari... :doh: :doh: :doh:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 16 svi 2015, 16:50

Miki napisao:Pep je, inače, vrlo poznat po tome što ne griješi kod dovođenja igrača. :a045:

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 16 svi 2015, 16:53

Treba pokrenuti peticiju za smjenu Gvardiole. Ništa novo nam nije donio. Zbog čega prima toliku platu? Napolje iz kluba!
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 16 svi 2015, 16:54

Miki napisao:Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:

:bravo:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 16 svi 2015, 16:56

Miki napisao:Treba pokrenuti peticiju za smjenu Gvardiole. Ništa novo nam nije donio. Zbog čega prima toliku platu? Napolje iz kluba!

:haha: :haha: :haha: :haha:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2015, 16:56

TiLe napisao:
Miki napisao:Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:

:bravo:

E jebeš mi sve... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 16 svi 2015, 16:57

FCB_general napisao:E jebeš mi sve... :roll:

Još reci da je to netačno... Šta je Enrike uradio u Romi? Ništa. Šta je Pep uradio u Bajernu? Ništa.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 16 svi 2015, 16:59

FCB_general napisao:

Tako je! Budi genije i frajer ako možeš, a? 8-)

Ili će prije biti :<: :<: :<: :<:

Pa ti budi meštar i jedi govna stalno u javnosti o Messiju i Barceloni... :kul:

Sorry ali ja odavno nisam veću glupost pročitao a Miki zadnjih dana pošteno hara po forumu.

Van svake pameti je uopće tražiti triple jer se takvo nešto ne može planirati, dva natjecanja se dobivaju u k.o. fazi a svi znamo da se određene stvari trebaju poklopiti da bi se došlo do naslova. Bayern u cijeloj svojoj povijesti osvojio 1 triple a sad je došlo vrijeme da se prije početka sezone postavi cilj osvajanja istog.

Ali to nije sve, traži se još i afirmacija mladih igrača kao da je Bayern feeder klub tipa Ajax.

Jebote da mi je vidjeti natpise u medijima sljedeće sezone nakon nekog poraza u kojem su Lahm-Basti-Ribery ili netko drugi sjedili na klupi zbog razvoja mladih igrača. :nono:

Ali šta očekivati od ljudi koji misle da je Pep preuzeo "stroj" Barcelonu i bez ikakvih ideja-zamisli stvorio jednu od najboljih momčadi u povijesti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2015, 17:00

Miki napisao:
FCB_general napisao:E jebeš mi sve... :roll:

Još reci da je to netačno... Šta je Enrike uradio u Romi? Ništa. Šta je Pep uradio u Bajernu? Ništa.

Samo ću napisati jednu godinu, a ti razmisli - 1995.

The Scarface napisao:Sorry ali ja odavno nisam veću glupost pročitao a Miki zadnjih dana pošteno hara po forumu.

Van svake pameti je uopće tražiti triple jer se takvo nešto ne može planirati, dva natjecanja se dobivaju u k.o. fazi a svi znamo da se određene stvari trebaju poklopiti da bi se došlo do naslova. Bayern u cijeloj svojoj povijesti osvojio 1 triple a sad je došlo vrijeme da se prije početka sezone postavi cilj osvajanja istog.

Ali to nije sve, traži se još i afirmacija mladih igrača kao da je Bayern feeder klub tipa Ajax.

Jebote da mi je vidjeti natpise u medijima sljedeće sezone nakon nekog poraza u kojem su Lahm-Basti-Ribery ili netko drugi sjedili na klupi zbog razvoja mladih igrača. :nono:

Ali šta očekivati od ljudi koji misle da je Pep preuzeo "stroj" Barcelonu i bez ikakvih ideja-zamisli stvorio jednu od najboljih momčadi u povijesti.

Njegove ideje su stvar prošlosti, a nikako se ne može promijeniti/prilagoditi sadašnjosti i budućnosti zbog čega se izblamirao ove 2 sezone. O izjavama neću ni komentirati, za psihijatriju, a o Đubretu i ostatku uprave su djela i riječi su sve rekli.

btw. Jedino 'planiranje' triplea je igra na terenu i momčad na pozicijama koja je smiješna iz prve u drugu sezonu. Što se tiče mladih igrača, koji ti qrac služi ovakvo prvenstvo do 3. mjeseca gdje hodaš sa hodalicom po 3 boda(osim ekipa poput Gladbacha i Wolfsburga) ako nećeš koristiti mlade igrače? Ovakva liga dođe idealna da stari igrači igraju kup utakmice i euro natjecanje dok ovi igraju prvenstvo. Vidim što nam je konkurencija ajme u pm...

Možemo i Kölnovog jarca staviti za trenera pa evo istog ovog što sad igramo ovu drugu polusezonu.

Na kraju krajeva, za ovakav klub i ovo stanje koje je sve samo ne dobro kakvim ga se prodaje konstantno i ne treba živjeti u iluziji pa se možeš narugati svačemu.

Idemo i iduću sezonu vidjeti kako će ići i hoće li nam neki novi Lahm, Bernat, Alonso i slični upasti i usrećiti nas. :bravo:

Imaju vremena pripremiti sve do 3. mjeseca 2016. kad već 2 sezone nisu mogli.
Zadnja izmjena: Red passion; 16 svi 2015, 17:10; ukupno mijenjano 2 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 16 svi 2015, 17:01

Miki napisao:Ne znam po čemu se on razlikuje od Murinja, kako to neki žele predstaviti, kad i njemu treba 150 miliona eura za pojačanja kako bi MOŽDA uzeo LŠ?! :a045:

De nemoj se brukat. Pa kome ne trebaju tolike pare? Eto svi osvajaju LP sa uloženom sićom. Poraz od Barce, koji ti je sigurno jedan od dražih argumenata protiv Pepa, uzrokovali su, pazi sad - Neymar (80ak milijuna), Suarez (80ak milijuna) i Messi (u usporedbi s ostalim cijenama i stanjem na tržištu, 150 milijuna). Zanimljivo. Uzmi digitron ako ne znaš u glavi zbrojit, a mogu ti ja ako treba 80+80+150=310
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 16 svi 2015, 17:02

ivan napisao:
Miki napisao:Ne znam po čemu se on razlikuje od Murinja, kako to neki žele predstaviti, kad i njemu treba 150 miliona eura za pojačanja kako bi MOŽDA uzeo LŠ?! :a045:

De nemoj se brukat. Pa kome ne trebaju tolike pare? Eto svi osvajaju LP sa uloženom sićom. Poraz od Barce, koji ti je sigurno jedan od dražih argumenata protiv Pepa, uzrokovali su, pazi sad - Neymar (80ak milijuna), Suarez (80ak milijuna) i Messi (u usporedbi s ostalim cijenama i stanjem na tržištu, 150 milijuna). Zanimljivo

Koliko je Murinjo uložio novca kada je osvojio LŠ sa Portom? Koliko je Murinjo uložio novca da bi osvojio LŠ sa Interom? Samo mi odgovori na ova 2 pitanja.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 16 svi 2015, 17:05

Pa i Juppu je trebalo prek 100 milja da osvoji LP :haha:

Miki napisao:Koliko je Murinjo uložio novca da bi osvojio LŠ sa Interom?

150 mil. €
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva