Josep "Pep" Guardiola

Arhivirane teme...

Re: Josep "Pep" Guardiola

PostPostao/la ivan » 31 srp 2015, 13:20

TiLe napisao:Pa ladio je jaja jer mu je Kalle držao leđa nakon svakog faila.
Apsolutno nikakvu kritiku nisam čuo u ove dvije godine, ni od njega ni od Sammera.
Ponašaju se prema Pepu kao roditelji prema razmaženom derištu.

Pa nije to igrač da se kritizira da ga se potakne. Trenera imaš samo jednog - kad ga odlučiš kritizirat je onda kad mu daš otkaz. Barem meni to ima logike. Ne možeš potkopavat nekog tko ti je glavni u ekipi
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la fcb629 » 31 srp 2015, 13:25

Znate sta primjecujem. Na presici nije rekao nista negativno. A bila je duga. A i opcenito se ne sjecam da je ikad ista negativno rekao javno o necemu u bayernu. Tu nesto ne stima. Pa ne moze biti da je sve bajno sjajno
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la ivan » 31 srp 2015, 13:31

fcb629 napisao:Znate sta primjecujem. Na presici nije rekao nista negativno. A bila je duga. A i opcenito se ne sjecam da je ikad ista negativno rekao javno o necemu u bayernu. Tu nesto ne stima. Pa ne moze biti da je sve bajno sjajno

Pa možda čovjek ne želi iznosit u javnost probleme? Zar to nije pozitivno?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2015, 13:34

ivan napisao:Što nema apsolutno nikakvog smisla, ali od početka je tako.

Kako nema? Odakle onda tolika buka i euforija oko njega unazad svih godina? Zašto ga se cijelo vrijeme toliko brani? U 80% slučajeva što sam mogao vidjeti u diskusijama po internetu su bili njegovi fanovi ti koji su najglasniji branitelji bili. Ili ipak nisu? :? Koliko ja znam, on je jedini trener oko kojeg se vode ratovi i diskusije godinama. Unazad skoro 20 godina takvo nešto nisam vidio ni čuo.

ivan napisao:Prvi dio što si napisao se upravo nadovezuje na ovo. Tolika su očekivanja (nerealna) da jednostavno to po meni nije zdravo radno okruženje.

Jedino nerealno je glorificiranje 6 trofeja i danas u 2015. godini od čega mu je 3 osvojio norveški sudac 2009. i lansirao ga tu gdje je. Samo kad se na tome kreiraju očekivanja u Bayernu, stvari postanu vrlo škakljive i to kad se u kontekst još stavi sezona 2012/2013.
Od tog uspjeha 2009. i svega do ljeta 2011. visoko se lansiralo Guardiolu, čak do toga kako je uspjeh španj. vrste 2010. i 2012. djelo njegovih ruku(ako ni to nisi znao). Bayernovi navijači zapravo ni nemaju veze s time jer ovaj nije ni bio u krugu Bayerna u to vrijeme. :|

Navijači su očekivali što su očekivali, dosad nisu dobili i to je to. Ostaje ova sezona za učiniti to(a možda i još koja ako produži ugovor).

Generacija je prije 2 godine otplesala svoj ples i dobar dio njih otišao svojim putem. Sad je u biti red za nove aktere.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 31 srp 2015, 13:53

FCB_general napisao:Zato se njegov uspjeh u startu gleda s 3 puta više pažnje i standarda.

Ovo je hrpa govana na kvadrat.
na njegov uspjeh se gleda s 3 puta više pažnje i standarda iz 3 razloga:

- došao je u švapski klub, zamjeniti švapskog trenera koji je "prisilno umirovljen" (barem ako je vjerovati mainstream medijima)
- baš taj prethodnik je prije svojeg odlaska napravio najveći uspjeh u povijesti kluba
- Jer Guardiola općenito polarizira. Taj njegov uspjeh u Barci, njegovo rivalstvo sa Murinjom itd. Još od kad je bio u Barci je čovjek polarizirao. Mišljenja ljudi oko Pepa još su se onda dijelila - oni kojima je dosadan taj "tiki-taka" nogomet i oni koji misle da je najbolji trener svih vremena. Zbog toga se i čekalo samo da Pep posrne pa da bi mu se to moglo nabit na glavu i reć da nije perfektan - iako to u startu nitko nije ni tvrdio.

TiLe napisao:Pa ladio je jaja jer mu je Kalle držao leđa nakon svakog faila.
Apsolutno nikakvu kritiku nisam čuo u ove dvije godine, ni od njega ni od Sammera.
Ponašaju se prema Pepu kao roditelji prema razmaženom derištu.

Iako Newtonovi zakoni imaju veze sa mehanikom, mogu se i komotno ovdje primjenit...

To every action there is always opposed an equal reaction: or the mutual actions of two bodies upon each other are always equal, and directed to contrary parts.

Ljudi koji previše i prejako kritiziraju Guardiolu = ljudi koji uopće ne kritiziraju Guardiolu.

fcb629 napisao:Znate sta primjecujem. Na presici nije rekao nista negativno. A bila je duga. A i opcenito se ne sjecam da je ikad ista negativno rekao javno o necemu u bayernu. Tu nesto ne stima. Pa ne moze biti da je sve bajno sjajno

Zašto ne ?

FCB_general napisao:Kako nema? Odakle onda tolika buka i euforija oko njega unazad svih godina?

Ma eto zbog ničega. Mediji su ga napumpali iz ničega. Onih 14 trofeja koje je osvojio u 4 godine kao prvi trener su ionak nevažni :idk:

FCB_general napisao:Zašto ga se cijelo vrijeme toliko brani?

Zato što ga se u 90% slučajeva napadalo bespotrebno i/ili previše.

FCB_general napisao:U 80% slučajeva što sam mogao vidjeti u diskusijama po internetu su bili njegovi fanovi ti koji su najglasniji branitelji bili. Ili ipak nisu? :?

A u 80% slučajeva koje sam ja vidio je lik dobio toliko kritika i uvreda da bi se čovjek zapitao dal' on trenira nogometni klub ili je napravio novi holokaust.

FCB_general napisao:Koliko ja znam, on je jedini trener oko kojeg se vode ratovi i diskusije godinama. Unazad skoro 20 godina takvo nešto nisam vidio ni čuo.

Hint - José Mário dos Santos Mourinho Félix

FCB_general napisao:Jedino nerealno je glorificiranje 6 trofeja i danas u 2015. godini od čega mu je 3 osvojio norveški sudac 2009. i lansirao ga tu gdje je.

Znači, sad je već počelo i osporavanje likovih uspjeha?

Zašto mi onda toliko slavimo Juppa ? Lika je ulovila puka sreća i ništ više... :a045:

FCB_general napisao:Samo kad se na tome kreiraju očekivanja u Bayernu, stvari postanu vrlo škakljive i to kad se u kontekst još stavi sezona 2012/2013.

Pročitaj prva tri razloga sa početka posta.

FCB_general napisao:Navijači su očekivali što su očekivali, dosad nisu dobili i to je to. Ostaje ova sezona za učiniti to(a možda i još koja ako produži ugovor).

Ja znam što sam očekivao. I za sad nije razočarao. Moglo je bolje, ali daleko je to od razočaranja.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 31 srp 2015, 14:16

ivan napisao:Pa nije to igrač da se kritizira da ga se potakne. Trenera imaš samo jednog - kad ga odlučiš kritizirat je onda kad mu daš otkaz. Barem meni to ima logike. Ne možeš potkopavat nekog tko ti je glavni u ekipi

Ne moraju ga potkopavat u smislu da mu stavljaju neke ultimatume na osvojene trofeje jer je jasno da ti se ponekad treba poklopiti dosta stvari i da nije problem uvijek u treneru.
Isto tako mu ne moraju titrati jajca pričama da je uvjerljivo najbolji izbor za Bayern nakon sezone u kojoj nismo pokazali apsolutno nikakav napredak u odnosu na proteklu, dapače, izgledali smo još i lošije.
Opet bezopasni u LP, loš omjer sa najboljim ekipama BuLi-ja, ispadanje iz kupa njegovom krivicom...
Sad opet ima cijelu sezonu da dokaže da je idealno rješenje za trenersku poziciju.
Ne uspije li nek razguli, uspije li neka produži.
Ne želim ga čekat 5-6 sezona.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 31 srp 2015, 15:48

Ja sam se već pomirio da ću ga gledat ove sezone i ajmo reć ima moju podršku. Nek bu u interesu kluba što bolji i on i njegova ćiri bu čiri ba ekipa. Ipak je Bayern ispred svih.

A sad, nisam bio od prvog dana za njega, ne sviđa mi se stil nogometa koji tjera on u Bayernu i jednostavno mi ne šmeka u Bayernu to s njim. Zato se i nadam da mu je ovo i zadnja sezona.

Ali, Bayern ispred svih, pa tako i on s tom ekipom. :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la fcb629 » 31 srp 2015, 16:48

Ja sam svoju prognozu rekao. Pep leti za bozic. Klopp preuzima i osvaja cl
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la panda » 31 srp 2015, 17:59

fcb629 napisao:Klopp preuzima i osvaja cl

Ovo je glavni vic tvog posta.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la fcb629 » 31 srp 2015, 18:54

panda napisao:
fcb629 napisao:Klopp preuzima i osvaja cl

Ovo je glavni vic tvog posta.

dobro, zivi bili pa vidjeli
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la luctl » 31 srp 2015, 19:56

Iz krajnosti u krajnost! :hehe:

I onda sam ja troller! :bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la fcb629 » 02 kol 2015, 10:16

8:30 - Engleski mediji pišu da je Manchester City osigurao dolazak Pepa Guardiole u zapanjujućem poslu vrijednom 125 milijuna eura! Naime, Bayernov je trener spreman napustiti Njemačku i zamijeniti Manuela Pellegrinija idućega ljeta za ugovor na pet godina, odnosno godišnju plaću od 25 milijuna eura. Time bi Guardiola postao najskuplji trener u povijesti nogometa.
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Miki » 02 kol 2015, 16:14

fcb629 napisao:8:30 - Engleski mediji pišu da je Manchester City osigurao dolazak Pepa Guardiole u zapanjujućem poslu vrijednom 125 milijuna eura! Naime, Bayernov je trener spreman napustiti Njemačku i zamijeniti Manuela Pellegrinija idućega ljeta za ugovor na pet godina, odnosno godišnju plaću od 25 milijuna eura. Time bi Guardiola postao najskuplji trener u povijesti nogometa.

Putuj igumane i ne okreći se!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la fcb629 » 02 kol 2015, 16:25

Miki napisao:
fcb629 napisao:8:30 - Engleski mediji pišu da je Manchester City osigurao dolazak Pepa Guardiole u zapanjujućem poslu vrijednom 125 milijuna eura! Naime, Bayernov je trener spreman napustiti Njemačku i zamijeniti Manuela Pellegrinija idućega ljeta za ugovor na pet godina, odnosno godišnju plaću od 25 milijuna eura. Time bi Guardiola postao najskuplji trener u povijesti nogometa.

Putuj igumane i ne okreći se!

al prije polufinala, unistit ce nam jos jednu sezonu
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Miki » 02 kol 2015, 17:03

fcb629 napisao:al prije polufinala, unistit ce nam jos jednu sezonu

Nažalost, ne vidim drugačiji epilog osim takvog. Nadam se da griješim, ali sinoćnja utakmica mi je pokazala da Gvardiola i dalje ne odustaje od svojih zamisli koje u Bajernu jednostavno ne prolaze! On nikako da se prilagodi ekipi, već fura neke fiks ideje (Lam u veznom redu, igra bez klasičnog špica, bespotrebno komplikovanje pred protivničkim golom) koje su se do sada prilično lošim pokazale.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva