Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la Lizarazu » 13 tra 2010, 21:02

ma Uli previse postuje i voli Riberya i ucinit ce sve da ga zadrzi. Cak je jedne prilike rekao, ako cemu Franck donijeti titulu lige prvaka da mu nece biti zao da ga pusti da ode kao free igrac. Na godinu. :?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Speedy » 15 tra 2010, 08:00

Ribery: Odluka u sljedećih deset dana

Slika

Donosimo Vam intervju s najvećom zvijezdom Bayerna, francuzem Franckom Riberyjem. U ovom intervjuu nam francuz otkriva kolike su mogućnosti njegovog ostanka u najtrofejnijem njemačkom klubu. Uglavnom, prema riječima Riberyja, odluka bi trebala pasti u sljedećih desetak dana.

Sport1: Gospodine Ribery, vidite li se 23. svibnja sa sva tri trofeja na gradskom balkonu?

Ribery: Imamo sjajnu priliku da osvojimo sva tri natjecanja. Naslov prvaka, kup te imamo sjajnu priliku proći u finale Lige prvaka. Najvažnije je osvojiti prvenstvo, za klub, navijače i za nas kao momčad. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da izvućemo što je više moguće iz ove sezone.

Sport1: Da li mislite da trenutna momčad ima širinu za polufinale ili finale Lige prvaka?

Ribery: Mislim da je ova godina bila vrlo teška. Posebice prva utakmica u Ligi prvaka. Druga protiv Juventusa je bila puno bolja. Imali smo dosta dobrih utakmica i sada je sve isključivo na nama. Nema još puno utakmica do kraja sezone i mi ih želimo sve pobjediti.

Sport1: Sada malo o Vama. Jeste li imali već prije kakvih ponuda?

Ribery: Ne. Ovdje trenutno nije organizirano da se kaže da li ću ostati ili otići. Oni znaju da su Real Madrid, Barcelona i Chelsea još uvijek zainteresirani za mene. Imamo još nekoliko utakmica da završimo u kratkom vremenu. Tako da mislim da ću nakon toga odlućiti o svojoj budućnosti gdje ću igrati sljedeće sezone.

Sport1: Kada točno?

Ribery: Nadam se sljedeći tjedan ili u sljedećih desetak dana.

Sport1: Da li ste osobno već odlučili?

Ribery: Ne, još uvijek ne. Odlučiti ću ali u sljedećih deset dana. Sastat ću se s vodstvom kluba i konzultirati se s mojim savjetnikom. I kako sam već rekao, sljedeći tjedan ili za desetak dana ću znato što mi je činiti.

Sport1: Kazali ste da se Vaša odluka neće biti iskljućivo zbog novca. Kakve su šanse da ostanete u Bayernu?

Ribery: Ne mogu točno reći. Prvi dio sezone je bio najteži u mojoj profesionalnoj karijeri. Naročito prvih nekoliko mjeseci. Tu si bile ozljede, problemi s trenerom i druge stvari. Istina je da su ovdje neki trenuci bili izrazito teški za mene kada jednostavno nisam uživao. Kada nisam uživao igrajući nogomet. I to je ono što mi je upravo nedostajalo. Najvažnije je za mene da sam sretan te da se ja i moja obitelj osjećamo ugodno.

Sport1: Koji je postotak vašeg ostanka u Bayernu?

Ribery: To ne mogu sam reći. Ali mogu reći da je klub uvijek činio sve za mene. Sto posto vjerujem u upravu kluba koju vode Karl-Heinz Rummenige, Ulli Hoeness i gospodin Hopfner. I uvijek sam se vrlo dobro razumio s njima. Isto tako, oni stoje 100% iza mene.

Sport1: Dakle?

Ribery: Što bih mogao reći? Šanse su 50-50!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 15 tra 2010, 19:35

nadam se da ce ostat barem jos iducu sezonu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 16 tra 2010, 14:36

Ma odvalim mu ja šamarčinu za 50:50...cigan :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 16 tra 2010, 20:06

bit će to poput Henry-a....2006.... :(

ak izgubimo finale otići će u Barcu....nagodinu zbog LP-a....nekih 30+milki + jedan igrač....ili ak osvoji sa Bayernom LP-a...opet će otić jer je osvojio sve sa Bayernom...sam će u tom slučaju cijena bit paprenija...jer će bit proglašen vjerojatno zlatnom loptom u toj sezoni....nekih 60milki u tom slučaju će vrijedit...kako god ne vjerujem da će ostat u Bayernu...ak ispadnemo od Lyona,onda ćemo najmanje zaradit na njemu... :mrgreen:

kako god šanse da on ostane na kraju iduće sezone(produži ugovor) u Bayernovom dresu su nekih 5%...dakle prodat i zaradit masne novce.... 8-)

ako slučajno prevlada tih 5% i potpiše na 5godina...onda mogu samo reći... :legendo:

jedino ak u finalu dobijemo Shitter tad bi mogao ostat kod nas,jer u Italiju sigurno neće.a barca je ispala ranije od talijana,tako da.... olovka u ruke.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 16 tra 2010, 20:46

Kakav mrtva zlatna lopta. :?

On ovakvom Robbenu trenutno može kopačke čistit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 16 tra 2010, 22:58

The Scarface napisao:Kakav mrtva zlatna lopta. :?

Mislil je valjda pozlačena :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 17 tra 2010, 12:59

da u pravu je scar, čak je u ovom trenutku iza i olića. Ola je puno više napravio u ovoj sezoni nego ribery. Ako prođemo lyon i odemo u polufinale, i ola slučajno da jedan ili dva gola, ja garantiram da će bit ola sljedeće godine na otvarenju LP(tj.na izvlačenju skupina) biti jedan od kandidata za napad ove sezone u LP :mrgreen: ali malo je vjerojatno da može pored messija, ali eto :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la bavarac » 18 tra 2010, 11:14

doro napisao:

Mislil je valjda pozlačena :lol:

ma mislio sam dijamantna.... 8-) ...gle ja sam uvjeren da kad Bayern osvoji lp-a ove godine da će to bit zaslugom jednog pojedinca...a on će bit Ribery.. 8-) ..ne Robben.... :D

nema ga nema,i onda play of the year.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 21 tra 2010, 06:15

Novinari pišu da Real više ne želi Riberya, no postoje dvije varijante.
Jedna varijanta je samo puko nagađanje da je Perez odustao od Francka, a druga kaže da je Real poslao službeno priopćenje da ne želi Riberya. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 21 tra 2010, 07:00

Ma to se samo tjese svapski novinari da nakon onog kako bi to rekli skandala Real i Perez vise ne zele Riberyja. Međutim, uzimajuci u obzir debilnu upravu Reala njima ce to biti samo dodatni poticaj da dofuraju francuza... :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 23 tra 2010, 15:06

Speedy napisao:Ma to se samo tjese svapski novinari da nakon onog kako bi to rekli skandala Real i Perez vise ne zele Riberyja. Međutim, uzimajuci u obzir debilnu upravu Reala njima ce to biti samo dodatni poticaj da dofuraju francuza... :mrgreen:

čuj ja baš mislim da Real drži do svog ugleda...tak da nevjerujem da će nakon ovog skandala otić Frank u Real...jedino ak ga bude htjela Barca,pa da ga preotmu od njih....u drugom slučaju nikak....čak što više mislim da je Benzema zbog iste afere vjerojatno bivši u Realu nagodinu..iako je ljepotan naspram Scarface našeg.... :mrgreen:

p.s. koliko je Bayern već progutao govana od Franka....i ak on ne vidi da je ovdje dio ekipe i porodice..onda je stvarno idiot na n-tu....mislim moraš ostati Frank... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 23 tra 2010, 18:30

bavarac napisao:
Speedy napisao:Ma to se samo tjese svapski novinari da nakon onog kako bi to rekli skandala Real i Perez vise ne zele Riberyja. Međutim, uzimajuci u obzir debilnu upravu Reala njima ce to biti samo dodatni poticaj da dofuraju francuza... :mrgreen:

čuj ja baš mislim da Real drži do svog ugleda...tak da nevjerujem da će nakon ovog skandala otić Frank u Real...jedino ak ga bude htjela Barca,pa da ga preotmu od njih....u drugom slučaju nikak....čak što više mislim da je Benzema zbog iste afere vjerojatno bivši u Realu nagodinu..iako je ljepotan naspram Scarface našeg.... :mrgreen:

p.s. koliko je Bayern već progutao govana od Franka....i ak on ne vidi da je ovdje dio ekipe i porodice..onda je stvarno idiot na n-tu....mislim moraš ostati Frank... 8-)

btw ja bi ga prodao sad na ljeto pod obavezno ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 tra 2010, 19:22

nadam se da ce se odlucit u ova dva dana jer me muci oceli ostat ili ne puno puta je vec odgodio pa se nadam da ovaj put nece
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ankujund » 24 tra 2010, 10:43

sad on razmislja kako zenu ostavit doma, j*** ga se za ugovor :D
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba