Momčad i sve vezano za ekipu 2021/22

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2021/22

PostPostao/la Lahm » 15 svi 2022, 16:42

Pokazuje samo koliko je naja, kako da se pristojno izrazim...jadan. Nista vise. Samo je jedna osoba legenda.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 15 svi 2022, 17:30

Ovako stanje nije bilo ni u vrijeme Klinsmanna. Mislim da s time je sve jasno. Kako se ovo dogodi Bayernu u nepune 2 godine... jednostavno nemam riječi.

Klub već 7-8 godina prozivam z og transfer politike i lošeg planiranja kvalitete kadra, preciznije široke klupe.

No i ovi igrači(Lewxja ovdje ne ubrojavam) pokazuju kakav je mentalni sklop ovih što su rođeni od 1994. naovamo.

Izazovna vremena nas čekaju, već godinama je zanimljivije izvan terena nego na njemu samome kad je Bundesliga ovakva kakva je pa nam je omogućila ovo što smo postigli.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 15 svi 2022, 21:26

Bayern wanted to extend Robert Lewandowski's contract until 2024, just like Müller and Neuer. Meanwhile the Pole wanted a long-term contract. Last week, Lewandowski spoke to Salihamidžić and Nagelsmann and informed them he will not extend anymore no matter the offer.[@kicker]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 15 svi 2022, 22:13

melodyne napisao:On je njegov covek, naravno da ce da ga brani. Kada je Uli postao menadzer 1979 nije ni njemu bilo lako pa je postao legenda. Treba Hasanu dati sansu jos ovaj prelazni rok.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1525835623260618753

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1525845783446159363

Zanima me zasto daju ovakve izjave? Da li je jos neki transfer fix? :a045:

Hasan ima ugovor do ljeta 2023., to će se i dogoditi što kažeš.

Ovo ljeto će se morati dobrano pokazati s igračima i to ne bilo kakvim. Ovo što s druge strane Nagelsmann traži, tj. gdje on gleda da kupuje igrače je čisti idiotizam.

Europa i svijet su dovoljno veliki i puno je riba u oceanu, a ne gledati kako Leipzig preseliti u Minhen. :nono: :nono: :nono:

Te izjave su čak i dobre. Ako tupavi Watzke i co. ne mogu ni nakon toga dodati veliki gas, onda su Kahn i Hoeneß u pravu. Mi imamo 10 u nizu i sad možemo što hoćemo, bacamo rukavicu godinama drugima pa ništa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 15 svi 2022, 22:35

Uli Hoeneß: "The players have to be more responsible. The coach or the sporting director are always the ones to blame, but the fact is that since Christmas we have some players who haven't played well overall. These players need to be put under more pressure" [Bild]

Uli Hoeneß calls for Bayern to ban journalists with critical reporting: "Telling the journalist: 'If you write about it again, you won't see Säbener Straße for a week' - Bayern is currently the plaything of some media & that shouldn't be the case. I blame the club for that [Bild]

For Bayern, selling Lewandowski depends on the transfer fee and the availability of a suitable replacement.[@kicker]

Osvojena 10 titula za redom a ovakvo je stanje u klubu i oko njega... Cudan neki period. :thumbsdown:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 svi 2022, 09:02

Sve je pocelo kad se Flicku iza ledja radilo a ostalo je odradila uprava i sve druge oklonosti...nije ni to tragedija vec da iz toga nista nisu naucili...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 16 svi 2022, 17:42

Bayern's position list to strengthen this summer

• attacking right-back (Mazraoui done)
• number 6
• A classic number 9 (Kalajdžić targeted)
• winger/centre-forward (Sadio Mané targeted)
• centre-back, leader (Bayern intensively exploring the market)

[@SkySportNews]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 16 svi 2022, 18:13

Znači kako je došlo do toga da Lewa želi otići odjednom? Pa ja bih prošlo ljeto skoro dao ruku u vatru da će ostat još nekoliko godina, lovit preostali rekord Gerda Mullera...
Ove sezone sve je otišlo u k. Je li do trenera, do Salihamidžića ili nečeg trećeg..tko će znat. Ali fakat mi je nevjerojatno šta nam se događa zadnjih godina.

Jel moguće da samo lova vrti sve i da ako nedaš možeš se jebat. Nema tu nikakvu ulogu šta je klub dao igraču, povijest, kultura, ta naša poznata "obiteljska" atmosfera?
Sve više igrača nas odjebe ko zadnje majmune, nema tu neke ljubavi čak ni nakon više godina igranja za klub da se ostane, da postanu prave legende kluba. A uprava još gora u tome svemu pa uzeli 0 eura odnosno smiješne neke iznose za sve te igrače...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 16 svi 2022, 18:24

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1526250633552187394

I Heiner je stao iza Hasana...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 16 svi 2022, 18:28

Normalno da je stao iza njega, ipak mu je glavonja dobar prijatelj. On sto kaze, to je "zakon".
Samo sto sve vise navijaca te price itd ne pusi.

Uli Hoeneß on this season: "In principle, a season with a league title is a good one. And if we get to the semi-finals of the Champions League, it's a very good season. This year we didn't achieve the dream that we have every year.
Smijanje + plakanje

a da ne govorim o onoj njegovoj izjavi kako Arapi rade na transferima i kako je njihov novac " usran " te im ne pomaze, a onaj Qatar Airways ugovor sa njegovim klubom.... e tu ni rijeci. :bravo:

EDIT
Doch, moja greska

Uli Hoeneß hält es für sinnvoll, die Zusammenarbeit des FC Bayern München mit dem Emirat Katar und dessen Fluglinie Qatar Airways fortzusetzen. "Ich persönlich wäre dafür, den Vertrag zu verlängern. Allerdings nur, wenn wir das Gefühl haben, dass wir einen Beitrag leisten, dass sich die Dinge vor Ort verbessern", sagte der ehemalige Bayern-Präsident in einem Interview mit dem "SID".

Läuft :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 17 svi 2022, 07:59

Sehr geehrter Kollege Lahm, ja razumim tvoj stav prema "bivšoj" upravi. Ništa ne osporavam.
Ali svi navijači poput tebe, koji su totalno kritični prema Uliju i Rolexu, moraju priznati jednu stvar:
Otkad je nova garnitura tu (Hainer, Kahn, Braco), ne osjeća se autoritet kao prije.

Uvijek govorim da svi ozbiljni problemi u organizaciji polaze s vrha.
Osjeća se da ova uprava nema autoritet kao ona prijašnja.
I odatle se samo nastavljaju obarati Dominosteine.

Kako će se dogoditi da šef sportske uprave kaže "ponudio sam Lewi ugovor" a igrač javno kaže "nisam ništa dobio"? (ogroman fail koji meni dosta otkriva)
Kako će se dogoditi da šef sp.uprave par godina zaredom JAVNO traži jednog engleskog teenagera i na kraju ispuši?
Ima tu još podosta primjera. Smiješno.

Na stranu činjenice koje idu ili ne idu Braci u prilog. Mene najviše zabrinjava što mislim da nema potreban autoritet.
Bi li ti poštivao nekog potrčku koji se pravi pametnijim nego što jeste? Ili bi više držao do Ulijevih riječi i akcija (iako ga možda smatraš kriminalcem)?

Nitko ne voli potrčka, još ako potrčko vidno gubi kontrolu.
Radi se o velikom novcu, organizaciji i odgovornosti. U pogrešnim je rukama.

Da ne ispadne da samo Bracu kritiziram, Kahn i Hainer su jednako uključeni. Ne ulazim u Fachkompetenz, već pričam isključivo o autoritetu i kontinuitetu određenog ponašanja i djelovanja.

Hainer 2-3 puta reko "Lewa ostaje sigurno". Ali tko je uvjeren u to? E o tome pričam.
Uli kad kaže "Ribery ne ide nikamo" ili za Lewu ili Müllera. Onda oni i ostaju, nema priče.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 svi 2022, 08:42

Apsolutno svi smo htjeli novu upravu al ona je nazalost nesposobna,blijeda i bez autoriteta a u nju se jos uplice bivsi clan uprave koji je potrosen njegovo vrijeme je proslo i rezultat je tu prvo stagnacija a sad i osjetni pad,zato meni treba dignut uzbunu jer tanka linija je izmedju ostat u vrhu ili otici u drugi razred kvalitete i klubova.

Najvece greske su po meni losi transferi odlasci dolasci,pustanje gratis dobrih imena,potrcko Hasan,slaba i losa kordinacija menadzer-trener te blijeda sutljiva i anemicna uprava te upliv potrosenog Ulija!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 svi 2022, 09:22

Zanimljivo ovo što Falk veli

"...priča se u odboru i o Salihamidžiću, iznimno osjetljiva tema, čujemo da odvjetnici već prate situaciju"

Senzacionalizam novinarski ili ima nešto?

sačekat ćemo
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 svi 2022, 17:16

ivan napisao:Znači kako je došlo do toga da Lewa želi otići odjednom? Pa ja bih prošlo ljeto skoro dao ruku u vatru da će ostat još nekoliko godina, lovit preostali rekord Gerda Mullera...
Ove sezone sve je otišlo u k. Je li do trenera, do Salihamidžića ili nečeg trećeg..tko će znat. Ali fakat mi je nevjerojatno šta nam se događa zadnjih godina.

Jel moguće da samo lova vrti sve i da ako nedaš možeš se jebat. Nema tu nikakvu ulogu šta je klub dao igraču, povijest, kultura, ta naša poznata "obiteljska" atmosfera?
Sve više igrača nas odjebe ko zadnje majmune, nema tu neke ljubavi čak ni nakon više godina igranja za klub da se ostane, da postanu prave legende kluba. A uprava još gora u tome svemu pa uzeli 0 eura odnosno smiješne neke iznose za sve te igrače...

Ovo je bilo za očekivati s godinama i novom generacijom mladih u čemu su rođeni i što se danas dobiva sa 17-18 godina kao nogometaš i što je nogometašu danas prioritet.

Fora s obitelji je Bayerna zadnjih 6 godina koštala najmanje 250-350 milijuna eura u odlascima igrača i nije se pokazala zanimljivom nekima koliko osobna korist kroz tu 'obitelj', jednostrana naravno.
To igrači nemaju u sebi jer se za neki klub mora i ginuti, jednostavno voljeti ga, biti njegov navijač i ultras, a ne biti samo profesionalni plaćenik na inozemnom radu ili privremeno u drugom njemačkom gradu. Takvih skoro pa više nema. Tolisso nesretni koji je jedini stranac i zaista navija za Bayern, heh...

Pogledaj Ivane kakvi sve igrači igraju za Wolverhampton, Leicester, za Tottenham i Manchester City, PSG zadnjih 10-15 godina? Kakva povijest, kakvi bakarači... :D

Uprava je ipak za mene veliko iznenađenje koliko loše se snalazi i kako su oni svoju prvu sezonu odradili na čelu.
Hainer je u realnosti 30 godina u Bayernovom odboru, Ulijev je prijatelj pa onda stvari još dobiju na težini da ovako pristupa u nogometu i ambijentu koji mu je skoro pola života poznat.

Darth Karl je imao svog apprentice-a Kahna, učio ga 1-2 godine pa ispada kako nije se Titan pokazao sa svojom diplomom iz Wirtschafta koju je odmah išao hvatati prije 14 godina. Od onog nasilnog lika ništa nema niti je ostalo.

A Brazzo je već u dubokim problemima zbog Flicka I transfera iz ljeto/jesen 2020. koje je bilo rasulo i dosta je grešaka u koracima radio na početku za klub i funkciju u slučaju Hudson-Odoi.

Čak i Lewandowski je možda rekao kako mu je dosta tog Bayernovog pristupa s kadrovskom politikom otkako je došao u klub pa ipak odlučio malo se grijati pod španjolskim suncem. Sam je rekao kako je kvaliteta širine klupe iznjedrila Treble, a uprava odmah nakon te sezone :<: :<: :<: , COVID, nema love, nema Festgeldkonta itd.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 svi 2022, 08:28

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1526688587273601027
https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1526688592554237953
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva