Josep "Pep" Guardiola

Arhivirane teme...

Re: Josep "Pep" Guardiola

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 11:15

Miki napisao:Je l' treba da crtam? Lam nikada nije bio vezni igrač i nema tu šta da traži, pogotovo ne kada imamo dovoljan broj zdravih veznih igrača. Lažna 9-ka u Bajernu je propala zamisao. Čim je postavio Lama u vezni red i ostao bez klasičnog napadača, Volfsburg nam je učačkao gol i na kraju pobijedio. Nije prvi put da se ta stvar dešava. Ne može ti Gece biti najistureniji igrač.

Ja te opet pitam kakvo kurčevo PRIZNAVANJE greški?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 11:29

luctl napisao:E, ovo ne kontam, ak oćeš možeš probat pojasnit.

Sezona još nije niti počela a svi se ponašaju kao buldozi koji rastrgavaju plijen. Kao dasmo u 3. mjesecu i sve je krenulo po zlu.

Sve što se pičkasti navijača Bayerna treba zapitati je, dalje naš kadar u teoriji jači ove od prošle godine. Znači pogledajte ko je došo, ko otišo i to je jedinokaj te treba zanimati. Kad sezona počne odmicati, kada nam mame postanu gladne onda bumo vidjeli.

Pepa se kritizria kao da je otišo i kad samo dajemo kritike za vrijeme dok je BIO tu, a ne na način da kritiziramo DOK JE TU.

Uglavnom po meni jedino sranje koje je otvoreno zasada je XABI i fakat, valjda po prvi putaod kad je PEP tu, neka stvarno DUŽE VRIJEME bar 10 tekmi zaredom ima sve one igrače na raspolaganju i da su fit, koji bi trebali izgurati XABIA iz ekipe pa ćemo stvarno onda dobiti odgovor o Pepovoj tupavosti.

Ovo sa par puta je goli kurac. Nit Lahm nit Martinez, nit Thiagp nit ko zna ko već nisu dovolnjo dugo skupa bili fit da vidimo jer bi Lahm i onda igrao u vezi. Također ja NE ŽELIM novu špicu da ne remetimo još više poredak u ekipi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 kol 2015, 11:44

Al kak onda objasnit da on vadi Lewu van i stavlja onog Rafinhu kojeg nebrem vidjet ni na klupi, i opet remeti cijeli sastav i sustav s Lahmom u vezi i bez klačinog centarfora.

A s obzirom da je i izvadio Thiaga i stavio Vidala neposredno oko te izmjene, znači imamo veznjaka i još je tu Martinez koji bi mogo dovršit tu tekmu na vezi.

Al ne, mora malo on po svom... :lol:

I kak se objašnjava to da se Alaba otkako je Pepa izgubio na nekom stoperu a frajer bio najbolji lijevi bek. Kak to? I kak to da zapravo igra Bernat lijevog beka već godinu dana i kad je Alaba zdrav, a on mora glumit nekog stopera.

Čemu?

Realno, to kaj je on postignuo s Bayernom to bi i ja valjda na njegovu mjestu. Pa to je minimum od minimuma, obzirom kakav Bayern je preuzeo 2013. :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 11:50

Lennon napisao:Al kak onda objasnit da on vadi Lewu van i stavlja onog Rafinhu kojeg nebrem vidjet ni na klupi, i opet remeti cijeli sastav i sustav s Lahmom u vezi i bez klačinog centarfora.

A s obzirom da je i izvadio Thiaga i stavio Vidala neposredno oko te izmjene, znači imamo veznjaka i još je tu Martinez koji bi mogo dovršit tu tekmu na vezi.

Al ne, mora malo on po svom... :lol:

I kak se objašnjava to da se Alaba otkako je Pepa izgubio na nekom stoperu a frajer bio najbolji lijevi bek. Kak to? I kak to da zapravo igra Bernat lijevog beka već godinu dana i kad je Alaba zdrav, a on mora glumit nekog stopera.

Čemu?

Jebote pa ovo nije izazovno za objasnit :shock:

Lennon napisao:Realno, to kaj je on postignuo s Bayernom to bi i ja valjda na njegovu mjestu. Pa to je minimum od minimuma, obzirom kakav Bayern je preuzeo 2013. :bravo:

Nakon tripla? Znači 10 drugih trenera, ne znam sad kojih bi u jednoj od ove dvije sezone osvojili LP? God Damn it pa kak smo mi Pepa izabrali baš? :neee:

PS.

Hoćemo li biti kurva koje brane napadaju rezultat ili napredak, reputaciju i kvalitetu kluba - ne jedno sa drugim iz perspektive načina kritiziranja nije isto.

Njemačka igra šrot nogomet, ali je prvak svijeta - zbog nogometa koje Njemačka prikazuje Low je govno od trenera, al zato je jedan od največih u povijesti zbog titule SP-a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 kol 2015, 11:58

Pa je ne tražim da mi osvojimo triple, za to je potrebno i faktor sreće i svega pomalo. I fakat bu čudo ponovo kad ga osvojimo.

Al najviše me jebe to kaj se svi sprdaju s nama otkako je on trener. Ne igramo više onak dobro kak smo igrali prije, svima smo dosadni, svi nas pomalo već i mrze. Ko da mi se već u glavu ubacilo samo od sebe - dok god bu on trener i takav stil nogometa, mi nikad nebudemo izbacili Real, Barcu il Chelsea. Nikad.

Jedan Real nam zbog nekog čudnog načina igre baci 5 komada u Munchenu (i to prva pobjeda otkako je povijesti Reala u M), i onda nas Barcelona rastavi na proste faktore. S time sam bio nezadovoljan i 2009., a kak nebi bio danas.

I pokušaj se izazvat i objasnit ono gore. :lol:

Zapravo, i slažem se da nije izazovno jer zapravo nema objašnjenja.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 12:02

Lennon napisao:Pa je ne tražim da mi osvojimo triple, za to je potrebno i faktor sreće i svega pomalo. I fakat bu čudo ponovo kad ga osvojimo.

kakav mrtvi triple, ko je to spomenuo? Ti si htio reč LP, al nisi to reko - šuti sad i ne glasaj se više.

Lennon napisao:Al najviše me jebe to kaj se svi sprdaju s nama otkako je on trener. Ne igramo više onak dobro kak smo igrali prije, svima smo dosadni, svi nas pomalo već i mrze. Ko da mi se već u glavu ubacilo samo od sebe - dok god bu on trener i takav stil nogometa, mi nikad nebudemo izbacili Real, Barcu il Chelsea. Nikad.

E tototototototoototoototo!!!!!!!!!!!! A za to si sine moj najviše TI kriv i niko drugi, jer im ne znaš dokazat da si jači, već si jazavac koji sve povezuje sa trofejom :twisted: Baš me zanima kak ti je 2012 bilo ugodno ili 2010....

Lennon napisao:I pokušaj se izazvat i objasnit ono gore. :lol:

Zapravo, i slažem se da nije izazovno jer zapravo nema objašnjenja.

Obajsni se sam tak, al pošto objašnjavač ne dobije plaču evo ti kita! I ti ne tražiš objašnjenje, već govno.

I nisi odgovorio koja vrsta kurve ćemo bit?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 kol 2015, 12:07

anton 1983 napisao:
Lennon napisao:Pa je ne tražim da mi osvojimo triple, za to je potrebno i faktor sreće i svega pomalo. I fakat bu čudo ponovo kad ga osvojimo.

kakav mrtvi triple, ko je to spomenuo? Ti si htio reč LP, al nisi to reko - šuti sad i ne glasaj se više.

Pa nisi ti reko nakon prve sezone da ćeš smatrat njegov mandat uspješnim ako ovoji lp jednom u tri godine.

Znači ako ne osvoji ove sezone lp njegov mandat nije uspješan. :haha:

A s njegovim načinom nikad nećemo proć Mourinha il MSN Barcin, pa čak i Kikicu koji mu je već naigrao usred Munchena. Čak ni Gaala.

V dvije godine od bitnijih tekmi, tj najvažnijih u sezoni on je uspio dobit tek Dortmund u Berlinu.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 kol 2015, 12:19

Slika

Ovaj čovjek bi najveća zvijezda bio. :mrgreen: 8-) :mudrac: :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la luctl » 05 kol 2015, 12:19

anton 1983 napisao:Sezona još nije niti počela a svi se ponašaju kao buldozi koji rastrgavaju plijen. Kao dasmo u 3. mjesecu i sve je krenulo po zlu.

Pa kad imaju dobre temelje za to. Ili ti ne smatraš da loše igre prikazane prošle i pretprošle sezone nisu dobri temelji?

Sve što se pičkasti navijača Bayerna treba zapitati je, dalje naš kadar u teoriji jači ove od prošle godine. Znači pogledajte ko je došo, ko otišo i to je jedinokaj te treba zanimati. Kad sezona počne odmicati, kada nam mame postanu gladne onda bumo vidjeli.

Jači nam je kadar bio i u njegovoj prvoj sezoni u odnosu na Juppov kadar, Gaalov kadar pa je opet prdnuo u rosu. Jači mu je kadar bio i u drugoj sezoni u odnosu na prvu, pa je još više podbacio (Pokal).
Dakle kao i prošle i pretprošle sezone moramo čekat da faila da počnemo srat?

Uglavnom po meni jedino sranje koje je otvoreno zasada je XABI i fakat, valjda po prvi putaod kad je PEP tu, neka stvarno DUŽE VRIJEME bar 10 tekmi zaredom ima sve one igrače na raspolaganju i da su fit, koji bi trebali izgurati XABIA iz ekipe pa ćemo stvarno onda dobiti odgovor o Pepovoj tupavosti.

:bravo:

Isto tako, ja te molim da mi objasniš prebacivanje Alabe (u ono vrijeme najbolji lijevi bek na svijetu) na nove pozicije gdje nije najbolji. Za Lahma koliko toliko ogu razumijeti, al ovo ne. A ako je tebi to toliko lako za shvatit, molim te podijeli s nama neukima.

edit: 99% foruma je reklo da će smatrati Pepa mamojebačem ako digne katnu jendom u 3 godine. Ja ponavljam, nek mu je sa srećom! :bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 12:31

Lennon napisao:Pa nisi ti reko nakon prve sezone da ćeš smatrat njegov mandat uspješnim ako ovoji lp jednom u tri godine.

Znači ako ne osvoji ove sezone lp njegov mandat nije uspješan. :haha:

A s njegovim načinom nikad nećemo proć Mourinha il MSN Barcin, pa čak i Kikicu koji mu je već naigrao usred Munchena. Čak ni Gaala.

V dvije godine od bitnijih tekmi, tj najvažnijih u sezoni on je uspio dobit tek Dortmund u Berlinu.

E sad ako ništa drugo, bar sam dobio odgovor da si trofejna kurva :lol: Uglavnom nemoj da te više čujem kako kritiziraš izmjene, način igre, pozicije, razvoj igrača transfere itd. Moreš doć i srat kad nekaj osvojimo i popljugamo. Ništa više ne zaslužuješ.

I da potvrđujem ako ne uzme LP ove sezone da je ovo bilo neuspješno. No uspijeh u ovom slučaju kod mene ne budi potrebu za tim da se Pepa stera već da mu se na još 3 godine produži ugovor 8-). Trofeji, uspjeh , neuspjeh nemaju baš uvijek veze sa načinom rada, otkazom trenera i produživanjem ugovora - naravno sve u svojoj mjeri. npr. da je bio bilo ko drugi nego Klopp svi znamo da proljetni dio sezone ne bi doživio - uspjeh nebitan, način rada bitan.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 kol 2015, 12:41

Trofejna kurva? :lol:

Licemjeru, pa jel si ti reko da ako osvoji jednom u 3 godine lp da je mandat za tebe uspjesan.

Kaj je onda to ak ne trofejna kurva? Znaci isto tako cijeli njegov rad i boravak u Munchenu se tebi svodi da "ako osvoji jednom u 3 godine lp"..

Dobro ti je neko napisal gore, ne piti po vrucinama.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la luctl » 05 kol 2015, 12:46

Zakucao si ga dobro. :bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 13:27

Lennon napisao:Trofejna kurva? :lol:

Licemjeru, pa jel si ti reko da ako osvoji jednom u 3 godine lp da je mandat za tebe uspjesan.

Kaj je onda to ak ne trofejna kurva? Znaci isto tako cijeli njegov rad i boravak u Munchenu se tebi svodi da "ako osvoji jednom u 3 godine lp"..

Dobro ti je neko napisal gore, ne piti po vrucinama.

Ne bi ti htio stavljati riječi u usta. Da bi ti odgovorio, ti meni odgovori na slijedeća pitanja što je jednostavnije moguće.

1.) Da li bi sa Juppom ove 3 godine po tebi bile supješnije?

2.) Da li bi ti Pepu već sad dao otkaz

3.) Prema trenutačnom stanju, znači danas se odlučuje dal se Pepu produžuje ugovorili ne, da li bi mu ga ti osobno produžio ili ne?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 13:32

luctl napisao:Pa kad imaju dobre temelje za to. Ili ti ne smatraš da loše igre prikazane prošle i pretprošle sezone nisu dobri temelji

Temelji za što točno? Da se upućuju kritike kao da već failamo kao da je travanj?

Jači nam je kadar bio i u njegovoj prvoj sezoni u odnosu na Juppov kadar, Gaalov kadar pa je opet prdnuo u rosu. Jači mu je kadar bio i u drugoj sezoni u odnosu na prvu, pa je još više podbacio (Pokal).
Dakle kao i prošle i pretprošle sezone moramo čekat da faila da počnemo srat?

Ne, trebaš samo bit zadovoljan sa jačinom kadra, ništa više - ovo nema veze sa sranjem po njemu. Pročitaj kaj je napisano, razumi i definitivno ne zaključuj.

Isto tako, ja te molim da mi objasniš prebacivanje Alabe (u ono vrijeme najbolji lijevi bek na svijetu) na nove pozicije gdje nije najbolji. Za Lahma koliko toliko ogu razumijeti, al ovo ne. A ako je tebi to toliko lako za shvatit, molim te podijeli s nama neukima.

Odgovor je jednostavan, al te nezadovoljava - drugačija vizija, filozofija, sustav, formacija trenera. Ak se ja dobro sječam, Ozilje javnosti postao zanimljiv kao krilo pa je posato ceki, što mu je dobro leglo, a kasnije lošije.

edit: 99% foruma je reklo da će smatrati Pepa mamojebačem ako digne katnu jendom u 3 godine. Ja ponavljam, nek mu je sa srećom! :bravo:

No što da ne uzme, jel mu treba dat cipelu ili ipak malo sagledat stvari i razmislit cipeli?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 05 kol 2015, 13:48

anton 1983 napisao:Temelji za što točno? Da se upućuju kritike kao da već failamo kao da je travanj?

Jebate pas, dvije sezone za redom padamo u proljetnom dijelu sezone i igramo za kurac. To nisu dovoljni temelji za srat? Naročito nakon dodavanja vode na ulje u superkupu. Pozivaš da razmišljamo glavom, pa razmisli i ti.

Ne, trebaš samo bit zadovoljan sa jačinom kadra, ništa više - ovo nema veze sa sranjem po njemu. Pročitaj kaj je napisano, razumi i definitivno ne zaključuj.

Nema šanse da ti u ovo vjeruješ čovječe!

Odgovor je jednostavan, al te nezadovoljava - drugačija vizija, filozofija, sustav, formacija trenera. Ak se ja dobro sječam, Ozilje javnosti postao zanimljiv kao krilo pa je posato ceki, što mu je dobro leglo, a kasnije lošije.

Svaka čast, upao si u zamku! Mislim da ćeš se složiti kako nisu svi ljudi isti i kako svima ne paše isto. Meni ne paše tiki-taka, tebi paše (nemoj se hvatat za ovo, figurativno je rečeno), samim time znači da pojedinci ne mogu suditi jel trener dobar po igri momčadi jer se nekome pojedina igra sviđa, nekome ne. Ono što je u svakom slučaju isto, svakom trenru isto jesu rezultati, odnosno trofeji. Tebe očito veseli negativni rekord postavljen u nepobijđenim tekmama zaredom, očito te zadovoljava povijesno tamburanje usred Munchena.Oprosti, ali mene ne zadovoljava.
edit: U slučaju da ne skontaš. Promjene pozicija Alabe i Lahma nisu poboljšali našu igru.

No što da ne uzme, jel mu treba dat cipelu ili ipak malo sagledat stvari i razmislit cipeli?

Evo ti iskren odgovor da ne može iskreniji. Ja bi potpisao Pepa na 25 godina ako treba. Ponavljam, boli me kurac za LP, rekao sam ti svoju filozofiju. Dok si dominantan u BL, LP mora uletit po pravilu brojeva.
Ono što mene smeta kod njega je njegova način igre, riječi ne bih rekao da smo ispali od RM 0:1 i 1:1, kakva god da je igra bila. Ili Barca prošla sezona, počeo je sa 3 pozadi i skontao da ne ide, promjenio i solidno smo se držali do gola. Onda opet mjesto da kući ideš s zaostatkom od gola ili dva, on naređuje jurš i primaš još jednog. Kuiš sad? Činjenica je da je failao 90% jakih tekmi, činjenica.
troll u <3
luctl
Troller

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva