anton 1983 napisao:Temelji za što točno? Da se upućuju kritike kao da već failamo kao da je travanj?
Jebate pas, dvije sezone za redom padamo u proljetnom dijelu sezone i igramo za kurac. To nisu dovoljni temelji za srat? Naročito nakon dodavanja vode na ulje u superkupu. Pozivaš da razmišljamo glavom, pa razmisli i ti.
Ne, trebaš samo bit zadovoljan sa jačinom kadra, ništa više - ovo nema veze sa sranjem po njemu. Pročitaj kaj je napisano, razumi i definitivno ne zaključuj.
Nema šanse da ti u ovo vjeruješ čovječe!
Odgovor je jednostavan, al te nezadovoljava - drugačija vizija, filozofija, sustav, formacija trenera. Ak se ja dobro sječam, Ozilje javnosti postao zanimljiv kao krilo pa je posato ceki, što mu je dobro leglo, a kasnije lošije.
Svaka čast, upao si u zamku! Mislim da ćeš se složiti kako nisu svi ljudi isti i kako svima ne paše isto. Meni ne paše tiki-taka, tebi paše (nemoj se hvatat za ovo, figurativno je rečeno), samim time znači da pojedinci ne mogu suditi jel trener dobar po igri momčadi jer se nekome pojedina igra sviđa, nekome ne. Ono što je u svakom slučaju isto, svakom trenru isto jesu rezultati, odnosno trofeji. Tebe očito veseli negativni rekord postavljen u nepobijđenim tekmama zaredom, očito te zadovoljava povijesno tamburanje usred Munchena.Oprosti, ali mene ne zadovoljava.
edit: U slučaju da ne skontaš. Promjene pozicija Alabe i Lahma nisu poboljšali našu igru.
No što da ne uzme, jel mu treba dat cipelu ili ipak malo sagledat stvari i razmislit cipeli?
Evo ti iskren odgovor da ne može iskreniji. Ja bi potpisao Pepa na 25 godina ako treba. Ponavljam, boli me kurac za LP, rekao sam ti svoju filozofiju. Dok si dominantan u BL, LP mora uletit po pravilu brojeva.
Ono što mene smeta kod njega je njegova način igre, riječi ne bih rekao da smo ispali od RM 0:1 i 1:1, kakva god da je igra bila. Ili Barca prošla sezona, počeo je sa 3 pozadi i skontao da ne ide, promjenio i solidno smo se držali do gola. Onda opet mjesto da kući ideš s zaostatkom od gola ili dva, on naređuje jurš i primaš još jednog. Kuiš sad? Činjenica je da je failao 90% jakih tekmi, činjenica.