Vaše želje

Arhivirane teme...

Vaše želje

PostPostao/la Speedy » 04 ruj 2008, 12:51

Ovdje pišite koga biste voljeli vidjeti u dresu Bayerna i sl...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Vaše želje

PostPostao/la Francky boy » 04 ruj 2008, 23:05

Recimo za početak Hernanes iz Sao Paula, Remy iz Nice i Wendel iz Bordoa. Pozicije koje su deficitarne u Bayernu (pozicija 6, napadač sobzirom da ih imamo samo trojicu i ML ili lijevo krilo jer Ze Roberto je već star).
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Bayern_fan » 05 ruj 2008, 10:03

Neka kvalitetna 6 tipa Tymoscuk ili Mascherano
Fantazist tipa Arshavina ili Rakitica
I Pavel Pogrebnyak

40 milja dosta za 3 igraca
Bayern_fan

PostPostao/la Francky boy » 05 ruj 2008, 12:58

Bayern_fan napisao:Neka kvalitetna 6 tipa Tymoscuk ili Mascherano
Fantazist tipa Arshavina ili Rakitica
I Pavel Pogrebnyak

40 milja dosta za 3 igraca

Bojim se da ova trojica vrijede 60 mil eura.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 05 ruj 2008, 14:29

Evo mog prvog potsa i na ovom forumu, valjda bu ovaj uspjel... :naprijed: Pa pošto je prvi neka bude o mojim željama. Malo ću se sad zaigrat i igrat menađera i pokušat opisat kaj bi ja napravio za iduću sezonu, znači kak bi izgledo kadar pa makar to bilo nategnuto. Naime nemojte me uzet za riječ jer puno previše stvari bi se moralo poklopit da bi nam ovak izgledo kadar.....

Pa da krenem igrači koje bi prodo:

Sagnol - više nevjerujem da će ikad bit nešto od njega i mislim da samo bez veze prima veliku plači i nanosi štetu klubu i nemamo nikakve koristi od njega, svaka čast za sve kaj je napravio ali poszdrav sine - procjenjujem da bi za njega max mogli dobit nekih 2 miljona eura...

Lell - njega bi prodo sam zato kaj nam treba jedan ljevak kao bočni igrač - mislim da moramo dobit oko 3-4 miljona eura

Danije van Gnojten - samo ime govori zakaj bi ga prodo - isto tak mislim da bi mogli 3-4 milje izvuć

E sad Oddo - tu bi dao vodstvu da odluči jer postoje dvije mogućnosti , kasnije u textu će te saznat zakaj. Ovo su opcije ak se pokaže zadržat ga za male pare pa nemoramo dovodit skupi špek za desnog beka...

Sosa - uff kad bi bar 5 izvukli puna šaka brade!!! Jer stvarno nevidim ga u budućim planovima Bayerna jer baš nebu dobil priliku, nekak imam osječaj da i Hitzfeld i Klinsmann rade sve moguće rošade u ekipi sam da on neigra!

Ze robi - nažalost star i istiće mu ugovor, nema se kaj više za reč...

I nažalost Poldi - jebiga, obožavam ga al i meni već ide nakurac i jednostavno Bayern+Poldi ne funkcionira, mislim da bi 15 milja bez problema mogli dobit...

Znači sve skup to bi bilo oko 30 miljona eura.

E sad treba imat na umu da ovo ljeto niš nismo potrošili i da smo čak zaradili 10 milja , tako da bi para za slijedeće ljeto trebalo bit, e sad ćete vidjet zakaj su to sve snovi.... :cool:

Znači dovest Hummelsa natrag sa posudbe , to nas ništa ne košta.

Dofurat jednog starijeg lijevog beka ala oddo sam naravno da je ljevak i da malo košta - znači zamjena za Lahma, to bi se ziher dalo nać....

Kupit Odda ili kupit Rafinu sam dolazak Rafine nas košta jedno 12-15 milja tako da....

Veza:

Dovest Tymoschucka - majke ti drage kak drkam na tog igrača, recimo on košta 25

dovest Arshavina - recimo on košta 28 - ufff

dovest Gomesa - on nas košta 25 - sad vidite zakaj je Rafina problem pa ja bio zadovoljan da njega nedovedemo neg nam ostane oddo.

Naš kadar bi u tom slučaju izgledo:

Lahm i njegova zmjena
Demichelis, Lucio, Hummels, Breno
Oddo i Hamit

Veza:

Ribery, Schweini
Tymoschuck,Bommel,Timbo,Ottl
Arshawin,Kroos

Toni, Klose, Gomes

Sa ovim kadrom jako velike su nam mogučnosti a i nije baš tak jako brutalno nerealan i pazite jedan hamit, Schweini i Gomes ili Klose bi nam bili na klupi!!!! :naprijed: :navijac: :fcb:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 05 ruj 2008, 21:46

Slazem se s Antonom samo mislim da nebi trebali jos prodavat Lella. nije se jos iskazo ali mislim da ce njegovo vrijeme tek doc. :navijac:

Meni se isto jako svida Tymoschuck cak mislim da bi smo njega mogli dovest za nekih 20 milja. najvise bi volio da on dode.
Dalje Rafinha mislim da njega mozemo dovest za 15 milja mlad obrambeni igrac vrlo dobar.
Prodamo Plodia za 15 milja i dodamo jos 15 i kupimo Gomeza. :navijac:
S takvom ekipom bili bi pre dobri. :logo:
Pozdrav svima :naprijed: :zivio:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Bayern_fan » 05 ruj 2008, 23:05

1.Tymoscuk je pristao doci,sve je dogovoreno sa njegovom zenom(managericom) ali je Znit odbio pustiti igraca u Munchen
2.
mladjo_dj napisao:
Prodamo Plodia za 15 milja i dodamo jos 15 i kupimo Gomeza. :navijac:

mislim da gomes ne vrijedi toliko,cak stovise bolji je podli od njega ali bi se tu dala neka trampa odigrati sa nekim velikim klubom.Napadac za napadaca.dobar je Gomez ali ipak nije duplo bolji od Podolskog za kojeg se jso nadam da ce proraditi

3.Na Arshavina mozemo zaboraviti,to su samo puste zelje
Bayern_fan

PostPostao/la mladjo_dj » 05 ruj 2008, 23:38

Neznam ali Poldi nikako da proradi kao sto igra za Njemacku. Kad bi tako igro nebi nam trebali ni Gomez ni Aršavin.
Daj Bože da Tymoschuck dode bar na zimskom prijelaznom roku, a ako ne tad ona nagodinu.
:logo:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 06 ruj 2008, 00:04

Činimi se da je Stuttgart već odbio ponudu Man Citya vrijednu 35 mil eura pa što se tiče Gomeza šanse su vrlo male, Tymoscuk je igrač koji će u LP ostaviti dubok trag tako da će biti interesantan mnogim englezima , a Bayern tu neće moći ništa. Dalje Arshavin je san koji nikad neće biti dosanjan. On je jasno rekao da ga interesuje samo Engleska ili Španija .
Podolski će otići možda već na zimu.
Moje lično mišljenje da nema šanse da dođe bilo koji od ove trojice.Vjerovatno će Uli dovesti neko polovno smeće kao i dosad.Ako ne kupimo nikog ove godine , za transfere bi mogli imati stotinjak miliona ( uzmimo da je za ovu sezonu bio 40+ 11 od prodaje igrača + 40 za slijedeću + 15-20 mil za Podolskog ).
Zaista nam su potrebni igrači svijetske klase , a ne igrači tipa Borowskog ništa nisačim.

Igrači koji su nam potrebni:
DL ( lijevi bek kojeg uopšte nemamo)
ML ( igrač koji bi zamjenio penzionisanog Ze Roberta)
DMC ( šestica ili zadnji vezni tu smo jako slabo pokriveni)
FC ( napadač kojeg ćemo morati dovesti nakon prodaje Podolskog)

Željena pojačanja :

Napadači ( Fernando Ezequiel Cavenaghi 20-25 mil eura ili Lusi Fabiano 25 mil eura)
Lijevo krilo ( Wendel 15 mil eura ili David Silva 25 mil eura)
Zadnji vezni (Mahamadou Diarra 15 mil eura ili Miguel Veloso 20 mil eura)
Lijevi bek (Gaël Clichy 15 mil eura ili Marek Jankulovski 15 mil eura)
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la mladjo_dj » 06 ruj 2008, 00:17

Ma tesko da ce se dogodit nes od toga ipak smo mi poznati po tome sto je uprava škrta :lol: :haha:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 06 ruj 2008, 08:33

A ne znam, sto se tice Gomeza i nisu nam tako male sanse da ga dovedemo, ne treba zaboraviti da smo ga umalo uspjeli dovesti ovog ljeta, odnosno vec smo bili "navodno" dogovorili osobne uvijete s samim igracem ali nazalost Stuttgart ga nije htio pustiti.

Kako se da i vidjeti Hoeness baca "drkicu" na Gomeza, to jasno govori i ona njegova izjava da je bio spreman izdvojiti i cak vise nego za Riberyja tako da vjerujem da ako prodamo "princa" za nekih 15-20 milja i to "ludim" englezima da cemo biti u mogucnosti izdvojiti neki 30-35 milja za njega.

E sad druga je stvar ako se umjesa neko englesko premierligasko smece tipa M. City, e da, pa koji je klinac M. City u svijetu nogometa? Ups, pa da kupili su ga arapi u pm :lol: pa je preko noci izrastao u jednog od velikana europskog nogometa? :lol: :hehe: Mos misliti!

Uglavnom, sve je na igracu, on mora odluciti dali zeli igrati za jedan prosjecni engleski klub i trcati za parama te strahovati hoce li uopce igrati u Europi ili izabrati "instituciju" u svijetu nogometa kao sto je jedan Bayern koji bi mu omogucio svake godine natjecanje u elitnom drustvu. Vjerujem da mu Bayern također moze punuditi dobru placu ako cak ne i vecu od Tonijeve (5,5milja god.). Pa on je nasa buducnost i mislim da se isplati investirati u njega i jos je i nijemac. E sad je samo pitanje dokle Hoeness misli ici, nadam se sto dalje...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 ruj 2008, 09:18

jedna stvar mi nikako nije jasTna, svi ste svjesni da mi određene igrače zbog cigana man city i ostalih govana milijaderskih nemremo dovest a isto tako jebete matere UH zato kaj dovodi igrače kao TIMBO - to mi nije jasTno, sami sebi pljujete u usta -
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 06 ruj 2008, 10:35

Pa Borowski nije bio najbolji igrač Werdera zašto bi onda bio dobar Bayernu.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 06 ruj 2008, 10:52

Frank Ribery napisao:Pa Borowski nije bio najbolji igrač Werdera zašto bi onda bio dobar Bayernu.

Nisam te ja to pito , malo bolje pročitaj kaj sam ja napiso....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 06 ruj 2008, 11:39

E da oce odrešit kesu nagodinu ili na zimu pa da dovedemo De Rossia iz Rome iako mislim da za njega malo puno traze ili Toulana iz Lyona u vezu.
Joe Cola iz Chelsea u slucaju da Schweini opet nes pocne brljat iako mislim da nece da ce on sad biti prava igracina ili da Schweinia stavimo u sredinu a Cola na krilo jer mi se Cole jako svida.
Dalje Ashley Col isto Iz Chelsea lijevi bek.
Ali to su samo zelje tesko da ce se ostvariti :naprijed:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva