Košarka

Sve i svašta...

Re: Košarka

PostPostao/la Murta » 23 stu 2011, 23:08

Bayern je uzeo bivšeg Ciboninog igrača Homana. Sjećam se da nije bio baš ekstra talentiran, ali je strašno borben i želi svaku loptu. Isto tako, ako se ne varam, igra odličnu obranu. Ako se bude igralo protiv Pleißa u doigravanju, Bayern bi mogao imati nekoga tko može zadržati budućeg NBA igrača na manje od 10 poena. Mislim da je Homan dosta veliko pojačanje za klub. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 26 pro 2011, 13:56

Nešto nam ova Bayernova košarkaška ekipa i ne briljira, dobri kući, često gube na strani zato i mislim da su na strani dobili samo jednu utakmicu. Ev sad u petak izgubili od Wurzburga, nisam gledao a mislim da je bilo na Sport1...Par puta sam ih gledao ove sezone, fali tu još neki stvari, Bauerman mi nekako sporo slaže tu ekipu a ima toliko njemački reprezentativaca....Doduše najjači igrač Je'kel Foster nam se prije koje kolo povrijedio pa je to dodatno otežavajuća okolnost. Imamo za sad omjer 8 pobjeda, 6 poraza. U prvoj polovici tabele smo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 26 pro 2011, 22:12

Šta će briljirati, katastrofalna ekipa ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 29 pro 2011, 21:08

Savladali smo Bayreuth sa 73:65 i ostvarili osmu pobjedu u 9. utakmici na domaćem terenu Steffen Hamann bio najefikasniji sa 22 poena.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 29 pro 2011, 21:37

Eto ko je bio najbolji, pa čovjek voli djeliti i asistencije, ali ko ga je gledao na EP sve mu je jasno kakav je to tip igrača. Čovjek koji je čisti prosjek i ništa više. Jedini ko je dobar od Njemaca u Bayernu je Benzing, ostali su prosjek i Jagla je prosjek.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 30 pro 2011, 01:43

In memory of Neutral napisao:Eto ko je bio najbolji, pa čovjek voli djeliti i asistencije, ali ko ga je gledao na EP sve mu je jasno kakav je to tip igrača. Čovjek koji je čisti prosjek i ništa više. Jedini ko je dobar od Njemaca u Bayernu je Benzing, ostali su prosjek i Jagla je prosjek.

Jagla je nekako bio dobar košarkaš, bio ja na putu da postane prava klasa i nosilac igre i u reprezentaciji, ali nekako je stao u svom razvoju kao košarkaš, nije napravio pravi iskorak i sad kod nas pruža dosta blijede partije. Hamann je inače košarkaš koji zna dosta petljat u igri i potrošit dosta lopti i često me zna nervirat time. U njemačkoj reprezentaciji mi je mnogo draži bio na primjer Roller nego Hamann. Benzing jeste dobar, dok su mi ipak u ovoj ekipi Bayerna najbolji ovi amerikanci : Foster, Troutman i Homan.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 30 pro 2011, 11:49

Upravo tako, zato sam i naveo od Njemaca xD.

Roller je bio munja, kako je čovjek bio brz, a Hamman gubi previše lopti u "dobim" situacijama. Amerikanci su dobri, ali mislim da sljedeće sezone aBd treba se ozbiljno uložiti u ovaj klub da bude sami vrh, da nabijaju sve redom po 10-15 razlike, za to ne treba puno love u košarci, nisu neki income u ovom sportu, ali eto radi historije da se zna :lol:

Kako bi volio vidjeti jednoga dana Mirzu Teletovića u Bayernu :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 30 pro 2011, 14:18

In memory of Neutral napisao:Upravo tako, zato sam i naveo od Njemaca xD.

Roller je bio munja, kako je čovjek bio brz, a Hamman gubi previše lopti u "dobim" situacijama. Amerikanci su dobri, ali mislim da sljedeće sezone aBd treba se ozbiljno uložiti u ovaj klub da bude sami vrh, da nabijaju sve redom po 10-15 razlike, za to ne treba puno love u košarci, nisu neki income u ovom sportu, ali eto radi historije da se zna :lol:

Kako bi volio vidjeti jednoga dana Mirzu Teletovića u Bayernu :lol:

Za sad je cilj kluba da se naša košarkaška ekipa plasira u Play off i mislim da će to uspjet. Košarkaška ekipa je već dugo dio kluba, samo što se sad uprava tek odlučila pravo uložit i aktivirat po pitanju ove ekipe. Dugoročno FC Bayern želi i u košarci biti veliko ime i imati jednu top ekipu kao što imaju Real, Barca
A ovo s Teletovićem bi bilo superrr ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 30 pro 2011, 14:58

Možda jednoga danas aBd
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 04 sij 2012, 22:16

opet izgubili 1 razlike u gostima
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 04 sij 2012, 22:37

Drug, nema veze, playoff je cilj i mislim da će u tom planu i uspjeti . Tamo ako imaju sreće mogu i do polufinala, ali čisto sumnjam.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 05 sij 2012, 00:14

Gube često knap, nemaju oni taj Dusel i tu spretnost naše fudbalske ekipe. Zato što prije taj mentalitet aus der fussballabteilung auf die basketballabteilung uebertragen :) ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 16 sij 2012, 11:51

Konačno jedna ubjedljiva pobjeda košarkaške ekipe Bayerna: 102-71 protiv Oldenburga u subotu navećer. Po 16 poena Hamana i Benzinga, 15 poena Homana. Bitno je i to što se nakon duže pauze vratio J'kel Foster, vjerovatno i naš najjači igrač. Postigao je 9 poena, prema izvještajima odradio je dobar posao u defanzivi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 22 ožu 2012, 11:00

I ovi naši košarkaši su se razbudili u zadnje vrijeme, počeli i na strani dobivat, a to im je jedno vrijeme bila rak rana...Zaredali su jednu seriju , a zadnja pobjeda je bila protiv Wurzburga kući 72-62.
Troutman i Homan pretežno briljiraju....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 06 tra 2012, 05:59

Sinoć fantastična utakmica između Panathinaikosa i Maccabija

Panathinaikosu drama u paklu OAKA arene
U 5. utakmici četvrtfinala Eurolige, Panathinaikos porazio Maccabi 86:85 te se plasirao na istanbulski Final Four gdje će braniti naslov i igrati protiv
Sve što se događalo u OAKA areni u fantastičnom susreta, jednoj od najuzbudljivijih utakmica desetljeća, stalo je u posljednjih 5 sekundi. Pao je vodio cijelu utakmicu, u više navrata i s +12, no niz loših odluka i promašenih slobodnih bacanja u posljednjim minutama te trice Pninija i Langforda doveli su utakmicu do izjednačenja.

Lopta je 9.8 sekundi prije kraja kod 85:85 išla u ruke Diamantidisa koji je pet sekundi prije zvuka sirene iznudio faul. Do tada je Spiderman bacanja gađao 14/16, a ovog puta je pogodio samo prvo te promašio drugo bacanje. Skok je uhvatio Burstein i poveo napad koji bi na Final Four odveo Izraelce, no igrači u zelenim dresovima su tako dobro obrambeno reagirali i postavili 'trap' da krilo Maccabija u pet sekundi nije uspio niti dodati loptu pa čak niti prijeći na suparničku polovicu. Napokon, Diamantidis je Bursteinov očajnički pokušaj dodavanja skrenuo u ruke Mikea Batistea i ludo slavlje na sjeveru Atene je moglo započeti.

A Panathinaikos je tijekom majstorice dva put prosuo dvoznamenkastu prednost. Razliku je počeo graditi u drugoj četvrtini, te u trećoj poveo 46:34. Ali serija gostiju 12-0 vratila je stvari na početak. Ipak, obrana domaćih opet je sjajno reagirala i Panathinaikos je napravio svoju seriju 12-0 za 58:46.

Prednost su lako održavali kroz četvrtu četvrtinu, dvije i pol minute prije kraja imali 78:69 ali Maccabi je pronašao jedini mogući način za brzi povratak - tricama. Prvo je jednu stavio Pnini, pa jednu Langford, pa još jednu Langford. Na drugoj strani je za to vrijeme Marić promašio tri od četiri bacanja, a Kaimakoglou dva od dva pri 81:79.

Tada je Langford promašio izjednačenje i 15.7 prije kraja je Pao imao +4, ali u narednih šest sekundi Blu zabija koš faul kraj Diamantidisa, pa nakon bacanja Diamantidisa, Perperoglou radi prekršaj na Pniniju pri šutu za tricu. Bek Maccabija stavlja sva tri bacanja, s tim da mu treće ulazi uz ludu sreću te izjednačava rezultat.

Ostalo je već spomenutih 9.8 sekundi, Diamantidis je otresao Hendrixa koji ga u padu faulira s pet sekundi na semaforu. Gostima i njihovom treneru Davidu Blattu se svidjela ta situacija budući da su u četvrtoj četvrtini ubacili 32 poena, ali Diamantidisu nije ušlo drugo bacanja te se momčad Ponosa Izraela nije snašla u preostalom vremenu.

Heroj je na kraju bio Diamantidis s 25 poena i 6 skokova, a dvoznamenkast je bio i Jasikevičius s 13 koševa. Kod gostiju je Blu završio s 14, Langford s 11, a Burstein i Ohayon svaki po 10.

Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara