Košarka

Sve i svašta...

Re: Košarka

PostPostao/la Murta » 18 kol 2011, 15:50

Saga is over: CBA closed door
Kineski košarkaški savez je zabranio dolazak NBA igrača u Kinu tijekom lockouta. :smajl007:

Postoji dobra šansa da Nowitzki dođe u Bayern. 8-)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 30 kol 2011, 16:50

Sutra kreće nova nada i razočaranje za košarkaške sladokuRce kako bi to rekao Cvitković. :lol:

Ne bih sada niti o igračima niti o treneru, samo ću reći da konačno nemamo igrača koji maltretiraju navijače svojom košarkom. Tu ne mislim da Ukića, iako me on puno puta znao iživcirati (ali je dosta dobar u obrani pa to debelo kompenzira), nego na neke druge - Planinić, Kus i sl. :neee:
Hrvatski košarkaši će još mnogo toga morati učiniti da dođu do polufinala, ali vide se neki pozitivni procesi.
Za mene bi plasman na kvale za OI bio veliki uspjeh. Baby steps. ;)

U znak podrške košarkašima moj avatar će do kraja Eurobasketa biti ovaj.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 31 kol 2011, 00:58

Rado ću pratit eurobasket, s manje strasti nego jedno nogometno prvenstvo, ali ipak rado pogledam i košarku....Navijam za BiH i Njemačku, radujem se posebno nastupima Nowitzkog kojeg bi isto naravno nekad u skorijoj budućnosti volio vidjet kod nas (u Bayernovoj košarkaškoj ekipi)...Mislim da bi na ovom prvenstvu moglo biti dosta dobrih utakmica.
A Hrvatskoj na prvenstvu isto želim puno, puno sreče i mislim da može daleko dogurat.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 31 kol 2011, 09:49

effe__sa napisao:Rado ću pratit eurobasket, s manje strasti nego jedno nogometno prvenstvo, ali ipak rado pogledam i košarku....Navijam za BiH i Njemačku, radujem se posebno nastupima Nowitzkog kojeg bi isto naravno nekad u skorijoj budućnosti volio vidjet kod nas (u Bayernovoj košarkaškoj ekipi)...Mislim da bi na ovom prvenstvu moglo biti dosta dobrih utakmica.
A Hrvatskoj na prvenstvu isto želim puno, puno sreče i mislim da može daleko dogurat.

Jao buraz, mi smo nikad lošiji xD Ne znam šta da očekujem....
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 01 ruj 2011, 00:33

nele-BHF napisao:Jao buraz, mi smo nikad lošiji xD Ne znam šta da očekujem....

Mi imamo solidnu ekipu, al nedostaje pravog duha, borbenosti, bar je toga nedostajalo u pripremnom periodu i nakon odlaska markovića, firića i alihodžića te još neki košarkaša mi više nismo imali igrače koji će se zaista 100 % srcem boriti za reprezentaciju...Eto danas nismo bili tako loši, al smo na kraju izgubili od iskunijih i kvalitetniji grka
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 01 ruj 2011, 08:13

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Jao buraz, mi smo nikad lošiji xD Ne znam šta da očekujem....

Mi imamo solidnu ekipu, al nedostaje pravog duha, borbenosti, bar je toga nedostajalo u pripremnom periodu i nakon odlaska markovića, firića i alihodžića te još neki košarkaša mi više nismo imali igrače koji će se zaista 100 % srcem boriti za reprezentaciju...Eto danas nismo bili tako loši, al smo na kraju izgubili od iskunijih i kvalitetniji grka

Jebiga :/ Ubili smo se tricama. 22 promašene trice ? ili 26 ? Previše jebote :S Tele zakazo drama, hajd neka ga makar danas krene
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 02 ruj 2011, 00:55

I konačno velika pobjeda za nas...Savladali smo Crnogorce :D Košarkaška reprezentacija BiH odigral odličnu utakmicu.
E et @nele ipak ide, ha??? :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 02 ruj 2011, 07:52

U Hrvatskoj ništa novo. Imamo pobjedu protiv najjadnije reprezentacije u grupi, gubimo od ostalih redom i onda u predzadnjem ili zadnjem kolu nekoga razbijemo i prođemo dalje na koš razliku. U drugoj grupi se isto tako provučemo dalje i kao 4. idemo na najboljeg sa suprotne strane. On nas pobijedi u zadnjih 10 sekundi i onda razigravamo za pozicije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 02 ruj 2011, 10:13

Murta napisao:U Hrvatskoj ništa novo. Imamo pobjedu protiv najjadnije reprezentacije u grupi, gubimo od ostalih redom i onda u predzadnjem ili zadnjem kolu nekoga razbijemo i prođemo dalje na koš razliku. U drugoj grupi se isto tako provučemo dalje i kao 4. idemo na najboljeg sa suprotne strane. On nas pobijedi u zadnjih 10 sekundi i onda razigravamo za pozicije.

Samo nek uz Hrvatsku još BiH prođe i sve super. :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 02 ruj 2011, 12:45

Hrvatska je pokazala tromu košarku koja se igrala prije 30-40 godina.Pojedini igrači su potpuno van forme i ako se ne podignu Hrvatska neće vidjeti drugog kruga.Bilo bi mi žao zbog individualne kvalitete igrača, ali ako govorimo o kolektivu Hrvatska je jedna od najlošijih repki na EP-u.BiH je očigledno se zajebavala u pripremnom periodu i sad pokazuju realnu sliku i kvalitet tima.Pobjedimo li Finsku što realno ne bi trebao biti problem idemo sigurno dalje jer ćemo uzeti od preostale dvije bar jednu.Inače ako govorimo o favoritu za osvajanje onda su to Njemci i Španjolci.Njemci imaju najače igrače u reketu na ovom EP-u.Protiv Kamana će teško ijedan igrač doći do izražaja.Turci,Litvanci,Grci i Francuzi su također kandidati za medalju.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 02 ruj 2011, 14:21

Ah, prvi put da Hrvatska ima neluzersku ekipu, ali treneri su nam i dalje loši. Jedini kvalitetan nakon Novosela je bio Spahija (a on je to sve naučio od Novosela).
Kad se sjetim Repešinih napada od minute, minute i pol, pa onih svih kombinacija kojima je svima kido živce, pa kad je Ukiću govorio da ulazi pod koš, a ovi ga blokiraju svaki put...
I onda vidim ovo kaj sad igraju. :no: Ono je bilo ko godišnji odmor. smile44
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 02 ruj 2011, 16:23

Naša košarka je takvo smeće postalo da se i pokojni Dražen već 100 puta okrenuo u grobu sve ove godine. :roll: Upravo ono što je Francky boy rekao, igra se neka košarka iz vremena ni kad trica nije postojala, a vješanje na košu se kažnjavalo. :D :roll: Tu treba toliko promjena u treninzima i metodama rada, da bi igrači trebali rigati sve po parketu. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 03 ruj 2011, 11:25

Slažem se s večinom prethodnika. Hrvatska ima ekipu za daleke domete i čak i na prethodnim prvenstvima se moglo napraviti više kada je igrao sjajni Giriček. I sada je u ekipi dosta potencijala ali neke stvari ne funkcionišu najbolje.

Što se BiH tiče svi smo u euforiji i meni je drago da smo konačno pobijedili jednu utakmicu na evropskom prvenstvu nakon dugo vremena, jer naša košarkaška reprezentacija je govoto redovan učesnik završni smotri. Sada se ne smije dozvolit da nas euforija uništi, da izgubimo od finaca a onda i preostale dvije utakmice i da ne prođemo u drugi krug. Treba iskoristit šansu i proći u drugi krug što bi za našu repku bio veliki uspjeh a u njoj zaista ima potencijala.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 03 ruj 2011, 17:48

FYROM dobila i Grke. :shock: Gledao sam utakmicu. PRELUDO! :smajl007:

Onaj McCaleb je odličan igrač. :smajl007:
A mi imamo Drapera. :lol: Bolje bi bilo da su tražili Jamonta Gordona. On je jedini igrač koji je igrao u Hrv. i dobro konkurirao tom McCalebu.

A BiH. :no: Ko da vam je trener Aco Trica. smile44 Jedan dan možete nabiti i SAD, a drugi zgubit od hrvatskog A2-ligaša.

Sad se ova grupa totalno zakomplicirala. :? Nekako sam se nadao da će FYROM zgubit i da Hrv. neće nosit taj poraz i 2. krug, ali sad...
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 03 ruj 2011, 23:49

Nakon samo 5 minuta utakmice ja sam izrekao ovo:" Pa jebote, jel smo mi namjerno tankirali do sada ili?" Poznavajući kakvi smo mi Hrvati, ne bih se čudio. :lol:
Do sada smo na Eurobasketu imali sveukupno 5 pick and rolla (ako i toliko), danas preko 20. Nisu svi ušli, ali to nije bitno. Bitno je da se igra bolje i taktički kvalitetnije. I agresivnije.
Šteta kaj Barać nije igrao bar 5-6 minuta s Draperom. On je pick igrač i tako je postao kvalitetan u Španjolskoj. Nadam se da će dobiti neku veću rolu protiv BiH.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara