Kineski košarkaški savez je zabranio dolazak NBA igrača u Kinu tijekom lockouta.
Postoji dobra šansa da Nowitzki dođe u Bayern.

effe__sa napisao:Rado ću pratit eurobasket, s manje strasti nego jedno nogometno prvenstvo, ali ipak rado pogledam i košarku....Navijam za BiH i Njemačku, radujem se posebno nastupima Nowitzkog kojeg bi isto naravno nekad u skorijoj budućnosti volio vidjet kod nas (u Bayernovoj košarkaškoj ekipi)...Mislim da bi na ovom prvenstvu moglo biti dosta dobrih utakmica.
A Hrvatskoj na prvenstvu isto želim puno, puno sreče i mislim da može daleko dogurat.
nele-BHF napisao:Jao buraz, mi smo nikad lošiji xD Ne znam šta da očekujem....

effe__sa napisao:nele-BHF napisao:Jao buraz, mi smo nikad lošiji xD Ne znam šta da očekujem....
Mi imamo solidnu ekipu, al nedostaje pravog duha, borbenosti, bar je toga nedostajalo u pripremnom periodu i nakon odlaska markovića, firića i alihodžića te još neki košarkaša mi više nismo imali igrače koji će se zaista 100 % srcem boriti za reprezentaciju...Eto danas nismo bili tako loši, al smo na kraju izgubili od iskunijih i kvalitetniji grka

Murta napisao:U Hrvatskoj ništa novo. Imamo pobjedu protiv najjadnije reprezentacije u grupi, gubimo od ostalih redom i onda u predzadnjem ili zadnjem kolu nekoga razbijemo i prođemo dalje na koš razliku. U drugoj grupi se isto tako provučemo dalje i kao 4. idemo na najboljeg sa suprotne strane. On nas pobijedi u zadnjih 10 sekundi i onda razigravamo za pozicije.

Ono je bilo ko godišnji odmor. 

Ko da vam je trener Aco Trica.
Jedan dan možete nabiti i SAD, a drugi zgubit od hrvatskog A2-ligaša.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost