Na svakoj pressici iste pizdarije ponavlja.

TiLe napisao:Zdravko "hranim 200 obitelji" Mamić![]()
Na svakoj pressici iste pizdarije ponavlja.

anton 1983 napisao:Meni je žao kaj je on otišo, ali to je realnost Dinama. jebiga došo je Inter po njega i kolko god mi dizali Kovačića u nebesa, ova ponuda je dosloFce bila takva da se NESMIJE odbiti. Pa što nije glupa pretpostavka da se za koju godinu moglo dobiti više, kad je ista šansa da se dobije manje.
Što se tiće percepcije mamića po pitanju javnosti, ona će biti ista prodao on Kovačića ili ne. No ovaj puta prodaja Kovačića za mamića je dvosjekli mač, iz razloga što se sada mora reći da mu kvalificiranje za LP visi. Ako se Dinamo kvalificira za LP, onda se opet sve idealno napravilo, jer realno najveći cilj koji si Dinamo može prije sezone postaviti je ulazak u to natjecanje, a sve ostalo što Dinamo u skupini uspije napraviti je samo plus.
Uči 3 puta zaredom u Lp, bez obzira što se primaju golovi ko na traci i bodovi se neosvajaju, je realno MEGALOMANSKI uspjeh za klub poput Dinama. Em igračima raste cijena, em je reputacija na nivou. Može Dinamo sve tekme gubiti, ali je bitno da se za Dinamo zna!
Pa nemožemo si dopustiti da budemo toliko bezobrazni i ZAHTJEVAMO da Dinamo bude 3. u skupini!!! To će se možda jednog dana dogoditi, ali to će biti "slučajnost" i zato što će se stvari poklopiti, nešto kao kad je Bayern 2010 došao do finala LP...

LuctL napisao:Ne bih se baš složio s tobom.
Ima tu jako puno prijmera, od Šahtjora, preko onih Ciprana, Basel, BvB.
Dovoljno je da im se "potrefi" i oni će biti svjeetski hit. A jedna godina da budes svjetski hit ti je dovoljna da privučeš stranog trenera, mladog igrača iz Porta i slične stvari.
edit: Jedina stvar koja, po meni, šteka u Dinamu jesu "navijači". Toliko šteka da sam upravo odlučio da ću počet ić na domaće tekme i neka gostovanja u Zaprešić, Kranjčevićevu, na Lokomotivu i slično.

The Scarface napisao:Nogomet se igra zbog ljudi !

FCB_general napisao:Btw, jesi se ti to pomladio ili šta?
Samo 20 godina?! Zašto sam ja mislio da si ti čak 1-2 god. stariji od mene Scar?![]()

The Scarface napisao:I dalje se u večini slučajeva igra zbog ljudi.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju