Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la TiLe » 01 vel 2013, 14:16

Zdravko "hranim 200 obitelji" Mamić :roll:
Na svakoj pressici iste pizdarije ponavlja.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 vel 2013, 14:16

TiLe napisao:Zdravko "hranim 200 obitelji" Mamić :roll:
Na svakoj pressici iste pizdarije ponavlja.

A što rade hejteri? :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 01 vel 2013, 14:20

Samo upariti njega i Dodika... Perverzija.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 02 vel 2013, 08:18

Meni je žao kaj je on otišo, ali to je realnost Dinama. jebiga došo je Inter po njega i kolko god mi dizali Kovačića u nebesa, ova ponuda je dosloFce bila takva da se NESMIJE odbiti. Pa što nije glupa pretpostavka da se za koju godinu moglo dobiti više, kad je ista šansa da se dobije manje.

Što se tiće percepcije mamića po pitanju javnosti, ona će biti ista prodao on Kovačića ili ne. No ovaj puta prodaja Kovačića za mamića je dvosjekli mač, iz razloga što se sada mora reći da mu kvalificiranje za LP visi. Ako se Dinamo kvalificira za LP, onda se opet sve idealno napravilo, jer realno najveći cilj koji si Dinamo može prije sezone postaviti je ulazak u to natjecanje, a sve ostalo što Dinamo u skupini uspije napraviti je samo plus.

Uči 3 puta zaredom u Lp, bez obzira što se primaju golovi ko na traci i bodovi se neosvajaju, je realno MEGALOMANSKI uspjeh za klub poput Dinama. Em igračima raste cijena, em je reputacija na nivou. Može Dinamo sve tekme gubiti, ali je bitno da se za Dinamo zna!

Pa nemožemo si dopustiti da budemo toliko bezobrazni i ZAHTJEVAMO da Dinamo bude 3. u skupini!!! To će se možda jednog dana dogoditi, ali to će biti "slučajnost" i zato što će se stvari poklopiti, nešto kao kad je Bayern 2010 došao do finala LP...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 02 vel 2013, 11:58

anton 1983 napisao:Meni je žao kaj je on otišo, ali to je realnost Dinama. jebiga došo je Inter po njega i kolko god mi dizali Kovačića u nebesa, ova ponuda je dosloFce bila takva da se NESMIJE odbiti. Pa što nije glupa pretpostavka da se za koju godinu moglo dobiti više, kad je ista šansa da se dobije manje.

Što se tiće percepcije mamića po pitanju javnosti, ona će biti ista prodao on Kovačića ili ne. No ovaj puta prodaja Kovačića za mamića je dvosjekli mač, iz razloga što se sada mora reći da mu kvalificiranje za LP visi. Ako se Dinamo kvalificira za LP, onda se opet sve idealno napravilo, jer realno najveći cilj koji si Dinamo može prije sezone postaviti je ulazak u to natjecanje, a sve ostalo što Dinamo u skupini uspije napraviti je samo plus.

Uči 3 puta zaredom u Lp, bez obzira što se primaju golovi ko na traci i bodovi se neosvajaju, je realno MEGALOMANSKI uspjeh za klub poput Dinama. Em igračima raste cijena, em je reputacija na nivou. Može Dinamo sve tekme gubiti, ali je bitno da se za Dinamo zna!

Pa nemožemo si dopustiti da budemo toliko bezobrazni i ZAHTJEVAMO da Dinamo bude 3. u skupini!!! To će se možda jednog dana dogoditi, ali to će biti "slučajnost" i zato što će se stvari poklopiti, nešto kao kad je Bayern 2010 došao do finala LP...

Ulazak u LP je isto dvosijekli mač, dobije on pare za ulazak u samu LP, ali rezultata nema.

Problem i je u tome što je Dinamo preskočio jedan važan korak u europskom razvitku, EL.

Oni idu direkt na LP, treba prvo probat prezimiti u EL, konstantno u EL bit i onda ideš na pohod u LP.

Teško je očekivat rezultate od Dinama dok igra protiv klubova koji su već godinama konstantno u LP
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 02 vel 2013, 12:18

Nogomet se igra zbog ljudi !
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 02 vel 2013, 12:49

LuctL napisao:Ne bih se baš složio s tobom.

Ima tu jako puno prijmera, od Šahtjora, preko onih Ciprana, Basel, BvB.

Dovoljno je da im se "potrefi" i oni će biti svjeetski hit. A jedna godina da budes svjetski hit ti je dovoljna da privučeš stranog trenera, mladog igrača iz Porta i slične stvari.

edit: Jedina stvar koja, po meni, šteka u Dinamu jesu "navijači". Toliko šteka da sam upravo odlučio da ću počet ić na domaće tekme i neka gostovanja u Zaprešić, Kranjčevićevu, na Lokomotivu i slično. :mrgreen:

Šahtar, Basel, APOEL, BATE itd. su svi iz godine u godinu redom u europi (i to preko zime), bilo to u EL ili LP

Dinamo nije, to njima i fali
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 02 vel 2013, 12:49

The Scarface napisao:Nogomet se igra zbog ljudi !

U nižim ligama top 8 liga Europe definitivno, u prvim ligama baš i ne više. Kapitalizam ubija navijače, a za gledatelje je ionako bitno da u što većim količinama kupuju suvenire, klupsku opremu, hranu i piće na stadionima.

S tolikom lovom u nogometu, danas bi svaka top euro liga trebala biti blizu Lige Prvaka, a ne u još gorem stanju nego prije 10 godina, veliki igrači puno više zastupljeniji, kvalitetniji i konkurentniji.

Za razliku od tebe, ja ništa od toga ne vidim, a niti osjetim. Nogomet je inače puno više od novca i igre bio.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 02 vel 2013, 13:09

I dalje se u večini slučajeva igra zbog ljudi.

Pare su samo sekundarna stvar, nogometni klubovi nisu firme da štancaju dobit i spremaju te pare sa strane. Sve što se zaradi se pumpa dalje u nogometaše koji iskorištavaju nogometni boom i zarađuju masne pare. Meni osobno zbog toga nogomet nije manje drag, i dalje mi je najvažnije ono što vidim na terenu. Kad gledam Barca-Real uživam u spektaklu jer sam nogometni zaljubljenik, tada me ne zanimaju niti pare, niti ciganjenje već nogomet i potezi koji se vide na terenu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 vel 2013, 13:37

Btw, jesi se ti to pomladio ili šta?

Samo 20 godina?! Zašto sam ja mislio da si ti čak 1-2 god. stariji od mene Scar? :? :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 02 vel 2013, 13:45

FCB_general napisao:Btw, jesi se ti to pomladio ili šta?

Samo 20 godina?! Zašto sam ja mislio da si ti čak 1-2 god. stariji od mene Scar? :? :?

Za mjesec i nešto sitno dana će bit 21.

To ti se čini jer sam odavno tu, od 16. godine. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 vel 2013, 13:56

Heheh, a ja misl'a... :lol:

Kad sam se registrirao kao da sam vidio da imaš godinu više od mene, a ono 3 manje. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2013, 13:22

The Scarface napisao:I dalje se u večini slučajeva igra zbog ljudi.

U HNL ti je to trosjekli mač.

prvo moraš bit svjestan naše javnosti, koja je nogometno neobrazovana i turbo glupa. Druga stvar moraš znati da ljudi u hrvatskoj još uvijek razmišljaju na način, nek meni dve krave krepaju, samo da susjedu krepa jedna. tako ti isto dolazi i do razvoja licemjerstva...

Cigani u Hrvatskoj tvrde da će sve biti bolje kad se mamić makne. Stadioni puni, igrači se neprodaju, ma milaina, SEX, BRUTALIS.

I onda se mamić makne, dođe neko novi i oni njemu kažu e sine ti moraš u LP. jer pazite ti isti navijači tvrde, da kad bi na ćelu Dinama bio neki drugi, da bi taj drugi toliko dobro radio posao na način, da se Dinamo em nebi brukao u LP, nego bi čak osvajao bodove i borio se za prezimljavanje u europi.

E sad taj novi bi došao i njima rekao, e čekajte malo. Ja sam puno gluplji od mamića i ne znam tako dobro FINANCIJSKI i ORGANIZACIJSKI voditi klub. Ja sam mogu na silu 2-3 godine ostavit sve naše igrače, ali za dve-3 godine mi ćemo BANKROTIRATI, s tim da će ti "jako dobri" igrači igrati užasTno loše, jer će na silu biti u HNL, te zbog toga što nisam nikog prodo neću im biti u stanju davati plači.

I onda ti dođe cigan i pita se kak to?

Sigurno mora biti neko JOŠ BOLJI od tebe, mater ti korumpiranu lopovsku!!!

I tako u krug....

Pa si sad ti misli.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 vel 2013, 13:39

Ma daj molim te, nećemo ni diskutirati o hrvatskoj publici i njihovom 'znanju'.

Rijeka uzela Jugovića i čini mi se Leškovića za lovu iz Osijeka, a na portalu SiB.hr gledaš neviđeno neznanje, nekulturu i primitivizam par excellence. Jebu mater dečkima koji igraju besplatno u klubu koji bi u svim uređenim državama odavno ugašen bio i poslan u zadnju ligu da igra na terenu bez reflektora. Nekakve propalice, vojni umirovljenici s jedva 40 god. od gluposti, nerada i tolike umišljenosti idu srat po njima, a pojma nemaju o ničemu osim što žive običan drlog od života i misle da se njih treba pitati oko nečije životne odluke i odlaska iz kluba i grada u kojem igra 1. HNL i nema prebijene pare, a roditelji im moraju davati džeparac.
Veze sa životom nemaju, a takvih je ogroman broj i rasturaju ovu zemlju na razno-razne načine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 24 svi 2013, 16:03

Sharbini junior se vratio u Rijeku. :D
Hehe a šta nije bilo negdje u novinama, da se Sharbini zahvalio na ponudi ( čitaj : bila mu mala ) Rijeke ?!? :oops:
Na kraju je ipak presudila ona : Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja