Nešto ozbiljno i konkretno nismo vidjeli od te druge strane, pretpostavljam kako su to ekipa iz ZZD.
Canjuga...

anton 1983 napisao:Meni je tog Hajduka baš žao. Jebote NAPUNE STADION i onda poraz protiv nekog tamo gHnoja!

Epic napisao:Radi šta znaš. Ja sam svoje rekao.
anton 1983 napisao:Pitanje koje bi si ti trebao postaviti je, ko ima gluplje navijače.

Epic napisao:anton 1983 napisao:Pitanje koje bi si ti trebao postaviti je, ko ima gluplje navijače.
Ja znam odgovor na to pitanje. Stvar je u tome znaš li ti?
anton 1983 napisao:E ovo je nešto štostvarno ne znam. Slab sam ti sa tim navijačkim vodama. Prosvjetli me jer ja smatram da su oboje turbo glupi!

anton 1983 napisao:No iskreno da ti velim, ja nisma baš ziher da duševno u Hrvatskoj ima baš pravih navijača. Meni su oni hard core to samo zato što ih je život na to prisilio, nemaju kaj drugo raditi, nisu u ničem drugom dobri i najvažnije forseri.
Onaj na kojeg duševno ne uteječe poraz ili pobjeda njegovog kluba za mne nije navijač...

Epic napisao:
E tu sam te čekao![]()
Ako je to tako kao što ti tvrdiš Hajduk onda ima puno, puno više pravih navijača nego Dinamo. Trebao bi doći nekoliko mjeseci u Split da bi vidio koliko ti ljudi žive za Hajduka. Čak i u manjim mjestima u okolici Hajdukove utakmice se prate ko lude.
Poraz itekako duševno utječe na navijače, vjeruj mi
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost