Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la Red passion » 01 kol 2013, 13:49

Nitko suprotno od Mamića ne pokazuje jasne namjere. Sve se to svodi na vrijeđajuće parole na utakmici, upad na press konferenciju i sl. akcije.

Nešto ozbiljno i konkretno nismo vidjeli od te druge strane, pretpostavljam kako su to ekipa iz ZZD.

Canjuga... :lol: :lol: :lol: :lol: Majko moja kad se sjetim samo njegove ere iako sam bio balavac... :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 02 kol 2013, 08:39

jebote, čitam forume, vijesti po portalima, sve je krcato ismijavanja Dinama i njihovih euro-tekmi. Kak nas sramote, kak dobivaju po 7 komada, kak pišu povjest bez postignutog gola, i to sve pazi, Dalmatinci i pristaše Hajduka. I sad oni jučer izgube od nekih Gruzijaca, pazi ovo neznam im ni ime, i ad čitam da to kao nije sramota, ovi su dobra ekipa, itd itd..
I tko to onda naš HR nogomet sramoti, Dinamo koji igra ligu prvaka, ili Hajduk koji gubi doma od nekih poluamatera iz Gruzije. Pa jebote stvarno da ne povjeruješ :neee:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2013, 08:40

Meni je tog Hajduka baš žao. Jebote NAPUNE STADION i onda poraz protiv nekog tamo gHnoja!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 02 kol 2013, 08:46

anton 1983 napisao:Meni je tog Hajduka baš žao. Jebote NAPUNE STADION i onda poraz protiv nekog tamo gHnoja!

Da, to je njima veća pobjeda nek da su pobjedili te Gruzijce. Na žalost, zbog manjka trofeja i uspješnosti, počeli su se zadovoljavat s tim gledateljima, i kao prcat Purgere (čak i opravdano), no to je krivi stav. Da je poželjno i lijepo vidjet ljude na stadionu, jest, ali stav mora biti pobjedit na terenu, a ne se zadovoljit s 30 000 ljudi na stadionu i mi smo svoje napravili, bolji smo od Purgera...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2013, 08:48

Ako iz perspektive purgera kažeš kako se Dinamo razvio a ajduk propao, onda ćeš biti popljuvan jer uspoređuješ Dinamo sa ajdukom. No ako iz perspetive ajdukovaca se kurčiš kako se ima ljudi na stadinu i da je tamo klub svetinja naspam Dinama, onda je to ok :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 kol 2013, 11:19

Nadam se da sad neću biti popljuvan jer sam u manjini ali ja sam Hajdukovac. Oduvijek navijam za Hajduka i podržavam ga.

Što se tiče sinoćnjeg gubitka, ono nismo smijeli izgubit. Hajduk je bio bolji u svim aspektima. Osim završavanja akcija. Onaj Safetov nećak bi lupio iz 53 m kad bi mu Tudor rekao da smije. Maglica smotan kao sajla, Caktaš nedovoljno dobar sinoć..... sve u svemu užas!

Trenutna realnost je da Hajduk po kvaliteti ne može parirati Dinamu! To je to! Mi Hajdukovi navijači smo dosta realniji nego što vi mislite. Točno znamo koliko je jaka momčad u usporedbi s drugima i znamo koji su realni ciljevi kluba.

Ali ćemo uvijek navijati za svoj klub. Kako kaže poslovica i navijački "chant": "I kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom Hajduku".
I tu ćete se morati složiti sa mnom: Hajduk ima puno vjernije navijače nego Dinamo. Da nema Torcide i ostalih navijača Hajduk ne bi opstao. Nemamo mi jednog Mamića koji sere pare, Hajduk živi umalo isključivo od svojih navijača.

Lennon, slažem se s tobom, bitna je pobjeda, ali nije li bolje imat gledatelje na stadionu nego ih ne imat?
Naša očekivanja nisu velika. Uopće. Mi ćemo svoj klub podržavati, ali ne očekujemo od njega prvo mjesto u ligi i ulazak u Ligu Prvaka. Ja ne znam gdje vi to vidite sprdnju naših navijača s Dinamom, ali vjerujte mi: Pravi Hajdukov navijač ne živi od te sprdnje. Naravno, ponekad "prcne" kojeg BBB-ovca iz šale u zafrkanciji, ali rijetko.

Jasna je netrpeljivost između dvaju klubova i navijačkih skupina, ali pravi Hajdukovac će se više veseliti uspjehu Hajduka nego neuspjehu Dinama.
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2013, 12:15

Kaj onda sad da te popljujem ili ne?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 kol 2013, 12:16

Radi šta znaš. Ja sam svoje rekao. ;)
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2013, 12:20

Epic napisao:Radi šta znaš. Ja sam svoje rekao. ;)

Pa reko si da se nadaš da nećeš bit :lol: Zato i pitam....

Pitanje koje bi si ti trebao postaviti je, ko ima gluplje navijače.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 kol 2013, 12:36

anton 1983 napisao:Pitanje koje bi si ti trebao postaviti je, ko ima gluplje navijače.

Ja znam odgovor na to pitanje. Stvar je u tome znaš li ti? 8-)
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2013, 12:37

Epic napisao:
anton 1983 napisao:Pitanje koje bi si ti trebao postaviti je, ko ima gluplje navijače.

Ja znam odgovor na to pitanje. Stvar je u tome znaš li ti? 8-)

E ovo je nešto štostvarno ne znam. Slab sam ti sa tim navijačkim vodama. Prosvjetli me jer ja smatram da su oboje turbo glupi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 kol 2013, 12:52

anton 1983 napisao:E ovo je nešto štostvarno ne znam. Slab sam ti sa tim navijačkim vodama. Prosvjetli me jer ja smatram da su oboje turbo glupi!

Generalno nema podjele na pametne i glupe. Po meni su svi OK ljudi na mjestu.
Ali svaka skupina ima glupih pojedinaca, tako i Torcida i BBB.
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2013, 12:54

Ne slažem se, ja mislim da su oboje glupi, svaki na svoj način.

No iskreno da ti velim, ja nisma baš ziher da duševno u Hrvatskoj ima baš pravih navijača. Meni su oni hard core to samo zato što ih je život na to prisilio, nemaju kaj drugo raditi, nisu u ničem drugom dobri i najvažnije forseri.

Onaj na kojeg duševno ne uteječe poraz ili pobjeda njegovog kluba za mne nije navijač...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 kol 2013, 13:07

anton 1983 napisao:No iskreno da ti velim, ja nisma baš ziher da duševno u Hrvatskoj ima baš pravih navijača. Meni su oni hard core to samo zato što ih je život na to prisilio, nemaju kaj drugo raditi, nisu u ničem drugom dobri i najvažnije forseri.

Onaj na kojeg duševno ne uteječe poraz ili pobjeda njegovog kluba za mne nije navijač...

E tu sam te čekao :D

Ako je to tako kao što ti tvrdiš Hajduk onda ima puno, puno više pravih navijača nego Dinamo. Trebao bi doći nekoliko mjeseci u Split da bi vidio koliko ti ljudi žive za Hajduka. Čak i u manjim mjestima u okolici Hajdukove utakmice se prate ko lude.

Poraz itekako duševno utječe na navijače, vjeruj mi ;)
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 06 kol 2013, 08:08

Epic napisao:
E tu sam te čekao :D

Ako je to tako kao što ti tvrdiš Hajduk onda ima puno, puno više pravih navijača nego Dinamo. Trebao bi doći nekoliko mjeseci u Split da bi vidio koliko ti ljudi žive za Hajduka. Čak i u manjim mjestima u okolici Hajdukove utakmice se prate ko lude.

Poraz itekako duševno utječe na navijače, vjeruj mi ;)

Bilo bi glupo tvrditi nešto što ne znam kad se u tim krugovima ne krećem. Da ajduk ima VIŠE predanih navijač sa tim se slažem. ovaj puta brojke na stadionu ne lažu.

Gledajuči iz svoje perspektive, meni je to sve neki fors, sila i muss, no ne mora biti da je tako...

Ne znam nekako nemam dojam da se ti NAVIJAČI zbog poraza svog kluba bude jadni u ujutro i budu zbedirani neko vrijeme....

To je neko moje mišljenje koje ne mora biti točno.

A što se tiće Dinama, on po meni u večini sluačjeva ima simpatizere, a ne navijače, nešto poput mene....
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja