Murta napisao:S jedne strane ja sam srao po Daliću jer je zvao Melnjaka, a s druge ako je Sosi svejedno za koga će igrat, nek ide. Makar mislim da je ovo više pritisak na HNS.
mislim da nije pritisak nego the real deal, s obzirom da Bierhoff javno priča o njemu za ovo ljeto i dugoročnim planovima s njim u ELF-u.
Što se tiče Sose, naravno da je razočaranje meni koji voli repku, ali šta sad?!
ja sam uvjeren da on želi za Hrvatsku igrat, ali kad nema poziva...
švabo žuri da ti da državljanstvo kako bi te mogo angažirat, a našima si na širem popisu i mjesec pred natjecanje idalje čekaju.
ljudi koji seru na njega bi se trebali upitat prvo bi li oni selili u njemačku raditi i da ti nude sređene papire, super posao s perspektivom, odnose se prema tebi s poštovanjem. ti voliš svoju zemlju ali...
naravno ovdje se radi o jako specifičnoj situaciji, gdje domoljublje igra veću i značajnu ulogu, u odnosu na nas obične radnike. ali opet, radi se o respektu. Sosa sigurno respektira repku, ta igrao je za mlade kategorije i sigur želi nastavit. Samo što se Dalić misli još, da li on želi sa Sosom nastavit.
da Sosa odbije njemačku, a naši ga ne zovnu na EP? jel to opcija? možda je

ali s 23 godine želiš igrat na najvećoj bini.
---
zaključak: ne želim preuveličavat jer nije ovdje riječ o novom Modriću (...), niti itko zna kakav će Sosa bit igrač u budućnosti (možda bude fail, možda i ne). Ali nismo mi toliko jaki na toj poziciji da čekamo s pozivom, dok jača repka forsira. Mislim da ga je Dalić trebao pozvati tijekom ove sezone, sada možda bude kasno, ali još ćemo vidit ishod. Možda bude sve uredu.