9.00 Uhr: "Kommt Rafinha sofort?", fragt der "Kicker" in seiner Donnerstagsausgabe und bringt den Schalker Rechtsverteidiger mit dem VfL Wolfsburg in Verbindung. Gestern hatten wir ja berichtet, dass Rafinha bei Corinthians Sao Paulo im Gespräch sei, sein Berater dementierte gegenüber SPOX jedoch. Nun also Wolfsburg? "Wir werden vor Mitte der nächsten Woche keine Entscheidungen treffen", gibt sich VfL-Manager Dieter Hoeneß unverbindlich. Ein Dementi gibt es allerdings nicht...

anton 1983 napisao:Valjda nam poslastice ostavljaju za kraj! To bi bilo ĐUBRE od transfera. Al ja mislim da se Wolfsburg ne bi sa tim previše usrečio. Njima čak i treba ta pozicija, al opet nekak mi to više izgleda koda oće svima zamazat oči i malo hiti neke stvari pod tepih. Sa tim igračem sigurno neće poboljšat obranu a još non stop seru da im treba novi štoper.
Malo bi se i Wolfsburg mogo pročistit, imaju i oni preveč gnjiloće u ekipi na koju se bacaju pare...
bavarac napisao:Veh će dobit otkaz jedino ako ne dobiju Koelna danas kući....a ovi će igrat bez Podolskog i Novakovića...ak to ne dobiju treba im svima dat otkaz......
anton 1983 napisao:Sada bi Veh trebao dobiti otkaz. Brijem da je samo pitanje vremena i to do kraja ovog tjedna, ako ne već i danas. Ko bu došo ne zna se, ali prvo ime koje se počelo spominjat je naravano Bernd Schuster. Wolfsburg si treba nać pravog trenera, nekog tipa Magath, Gaal, Hiddink ili Klopp, trenera sa vizijom koji bu osto duže vreme i dobro posložil taj klub jer Wolfsburg ima predobar kadar, veliki potencijal i puno para da se etablira u sami vrh bundeslige....
Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju