VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la Speedy » 17 tra 2010, 15:02

Edin Dzeko zabio za vodstvo protiv Werdera, cigan sebicni nije htio dodati Grafiteu! Pod svaku cijenu zeli biti prvi strijelac lige!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 17 tra 2010, 16:12

Werder siluje i pali usred "vucijeg" grada! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 23 tra 2010, 19:43

Vukovi će protiv Freiburga i Dortmunda igrati u plavoj majci povodom kampanje "Think Blue", više o tome na linku:
http://www.footballshirtculture.com/09/ ... shirt.html
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 06 svi 2010, 16:23

Ovaj vikend Džeko će najvjerojatnije odigrati zadnju tekmu za Wolfsburg. Tako će još jedna ŠPEK zvijezda napustiti bundesligu. Kam će, pitaj Boga jer je brutalno skup, no nekako sam dojma da Wolfsburg neće uspjeti dobiti 40 miljona eura za njega kolko mu iznosi klauzula. Ovo ljeto mi nekak smudi. Nevjerujem da će klubovi puno trošiti kao prošlo ljeto, a i oni od kojih se to očekuje, primjerice Juventus, puno bolje će rasporediti svoja sredstva te se baš neće trošiti samo na jednog igrača 40 milja.

Bundesliga Džeki more biti zahvalna. Došo je ko nepoznati igrač iz Teplica za navodno 4 miljona eura, iako neki smatraju da je odšteta bila još niža i zadužio Bundesligu. U prvoj sezoni još nije razaro po kvartu, u 28 tekmi zabio je samo 8 golova i 7 asistencija. Druga sezona je bila njegova, uzeo je naslov sa Wolfsburgom i pri tom zabio u 32 utakmice 26 golova i 10 asistencija. Sada u njegovoj najvjerojatnije zadnjoj sezoni bori se sa Kiesslingom za tituli prvog strijelca lige. Do sada je zabio u 33 utakmice 21 gol i 10 asista i dokazao svoju klasu.

Wolfsburg u zadnjem kolu igra doma protiv Frankfurta.

HVALA DIJAMANTE!!! :bravo: :legendo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2010, 18:31

Edin NA METI REALA

Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji. Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem.

Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača.

Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 08 svi 2010, 16:49

Džeko je uspio postati najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola. Time se također izjednačio s Klimowiczem na mjestu najboljeg strijelca u Wolfsburgovoj povijesti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 08 svi 2010, 20:55

Murta napisao:Džeko je uspio postati najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola. Time se također izjednačio s Klimowiczem na mjestu najboljeg strijelca u Wolfsburgovoj povijesti.

Svaka čast bosancu i Magathu kaj je imal nos za njega :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Kuda ide Edin Džeko?

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2010, 08:21

Iako postoji 2% šanse da Džeko ostane u Wolfsburgu, mi svi znamo da on ide ća, ali KUDA; e to je pitanje i odgovor. Ima puno kandidata koji bi ga mogli kupiti, oni kojima bi on trebo i oni koji ga moraju uzeti pod Muss ali im je preskup. Ja bum sad napisal neke klubiće, a vi morete reč svoje mišljenje. Kao što znate cifra je enormna, 40 miljona eura, samo kaj ja smatram da će Wolfsburg pristati ovog ljeta na koju kunu manje. Ako dođe neka ozbiljna ponuda od kluba za kojeg će Džeko biti zainteresiran, mislim da će mu Wolfsburg ispuniti želju i pustiti ga pa za čak i 30-35 miljona eura.

Bayern - ja osobno vam kažem da NE i nema šanse da se njega dovodi. Da sad tu nije Gomez i da nam bar malo treba napadač o dovođenju Džeke nebi dvio i bio bi ziher da bi se mi skoncentrirali da ga hapimo!

Inter - Ne vjerujem da njima treba napadač i da je Mourinho, onako arogantan, uopće čuo za Džeku!

Milan - e on je jedan od onih pod MUSS, ali brate mili para ni otkuda. Kada bi ja znao da milan nekako more skrpat bar 30 milja ja bi bio ziher da će Džeko otići tamo, ali ovak, znam samo da postoji želja kod milana i kod Džeke , ali fale sredstva...

Juve - ništa manje im on treba nego Milanu. Oni bi čak i trebali imati para jer navodno će imat 40 milja za pojačanja s tim da imaju bolji roster od milana kada je u pitanju trampa...Kod Juvea će biti problem jedino moguća konkurencija ako se upuste u bitku za Dijamanta...

Barca – ne vjerujem, nakon Ibre tam valjda jako dugo neće biti dopeljana takva ŠPICA, a ako bude bit će to neki ŠPANJOLAC.

Real – nezaobilazna stanica kada su u pitanju ŠPEK igrači i ŠPEKulacije. Šansa postoji samo ako se riješe Higuaina ili Benzeme. Da će Džeko u Real jako su male šanse dok se ima 100 milja da se dopelja, Toress, Rooney ili Villa….Ko zna kada je Real u pitanju, zašto ga se ne bi dovelo kao zamjenu za nekog, ipak je to Real….

I sada dolaze Englezi:

Chelsea: kod njih ne vidim neku potrebu za napadačem, bar ne sada. Anelka i Drogba razaraju po kvartu, ali stišću ih godine i CA bi možda sebi rađe dopeljo Pata. Oni ako ništa druga bar imaju para za njega…

MUTD: E to već da. Odluče li se oni na dovođenje napadača Džeko bi lagano mogao postati opcija. Još se možda nekako i dogovore sa Wolfsburgom pa u trampu uključe i Berbatowa!

Arsenal: Kolko god želja bila velika kod njih ipak pare su glavni problem. Sa onolko klinaca i potencijalnih „trampa“ igrača, možda se i nekako uspiju dogovoriti. No naravno glavni „problem“ kod ovog transfera bio bi Wenger a možda i taktika „4-5-1“…8PERSIE).

Liverpool – Pare!!! Ako se Pool proda ili ako možda Toress napusti klub, Pool bi se onda mogao upustiti u tu avanturu…Bez neke financijske injekcije ne vjerujem da bi Pool uopće mogao dovesti Džeku!

Man City – samo je pitanje dal oće dopeljat JOŠ JEDNOG napadača, drugo ništa ne predstavlja problem….

Tottenham – sada možda idu u LP treba im pojačanja. Imaju pol kile napadača ali nemaju takvu klasu. Odluče li odriješiti kasu i dovesti napadača koji može poboljšati kvalitetu kluba Džeko je najbolje kaj se može dovesti, kada su oni u pitanju!

Eto, to su moji kandidati, ali mislim i vaši. Stavit ću dvije opcije di ga vi vidite…Komentari su poželjni!

I da na kraju ću stavit opciju ostanak u Wolfsburgu!
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Kuda ide Edin Džeko?

PostPostao/la Speedy » 11 svi 2010, 08:28

Isusati, samo sam cekao da otovris ovu temu! Sad bi ti najrađe spizdio jedan polukruzni nogom! :neee: :mrgreen: Kome PK gdje ce Dzeko zavrsiti? Samo sto dalje od Bayerna! Al ajd vidim da je uvod jako temeljit iako ga nisam procitao...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2010, 08:32

Speedy napisao:Isusati, samo sam cekao da otovris ovu temu! Sad bi ti najrađe spizdio jedan polukruzni nogom! :neee: :mrgreen: Kome PK gdje ce Dzeko zavrsiti? Samo sto dalje od Bayerna! Al ajd vidim da je uvod jako temeljit iako ga nisam procitao...

Moraš! :D Iapk je on jedan od ŠPEKOVA koji su halai u BL i koji sada idu proč kao što su bili VdV ili Diego. Pošto se za Bayern sada baš i nedaju otvarati teme, moramo se malo na BL skoncentrirati! ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2010, 09:04

Edin Džeko gotovo ne može nigdje. Naravno... Može, ali kod većine grijati klupu i nadmetati se, a ne doći kao neki najvažniji kotač. U anketi sam stavio ostanak i ManU, iz prostog razloga što ostali klubovi nemaju nikakve osnove da ga dovode. O Arsenalu da ne pričam... Ima već sada 6-7 napadača za iduću godinu što nije normalno, o trošenju novaca da ne pričam... Inter također ima 4-5 odličnih napadača, Barcelona također i nije takav čovjek njima atraktivan... O Realu ne želim nešto trošit riječi ko kad imaju Higuaina, Benzemu, Raula, Ronalda, Kaku te igraju sustav s jednim isturenim igračem. Njegova želja Milan već godinama nema novaca ni za pojačanja od 15 mil. eura, a kamoli zvijezde od 30+ mil. eura. U Juventus sve si mislim da ne bi ni prešao taman da i dođe prava ponuda da zadovolji klub. Chelsea ima tri maestralna crnca, Drogba-Anelka-Kalou, a tu su Malouda, Lampard, Suttridge(ili kako već točno prezime ide). Liverpool valjda ne igra nikakvu Europu iduće sezone ako se ne varam... Tottenham nije uopće atraktivna destinacija za njega, City isto nakrcan jako dobrim napadačima...
Za naš Bayern također ne vjerujem da će doći, prvo on osobno bi sigurno išao van, a drugo klub i ovako ima dobre napadače... Evenutalno da ga dovede kao 4 napadača(ukoliko Klose ode, a Toni sigurno napušta FCB).
Jednostavno, ostaje mu jedino transfer u ManU koji bi mu u njihovoj rekonstrukciji dobar potez bio(ukoliko Ferguson je zagrijan za njega, jer sve ostalo je na silu doveden igrač) ili ostanak u Wolfsburgu pod novim trenerom, Houllier ako se ne varam je stigao... Sve ostalo, za mene osobno, je samo senzacija.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 11 svi 2010, 09:28

ma brijem da ce u real pa jel objavio da higuain ide 90% na transfermarket a villa je potpiso za barcu (bojan i pare)
iskreno meni nekako bas izgleda da je za real ipak treba jedan zemo i tamo igrat :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 11 svi 2010, 10:10

Zivotati, McClaren novi trener "vukova"! :shock:

McClaren wird Trainer in Wolfsburg
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2010, 15:10

Speedy napisao:Zivotati, McClaren novi trener "vukova"! :shock:

McClaren wird Trainer in Wolfsburg

Bome... A čovjek postao s Twenteom prvak Nizozemske ako se ne varam... Nije mala stvar šutnuti Ajax, PSV, Feynoord, AZ iz tog kruga...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2010, 15:12

CroCHEF napisao:ma brijem da ce u real pa jel objavio da higuain ide 90% na transfermarket a villa je potpiso za barcu (bojan i pare)
iskreno meni nekako bas izgleda da je za real ipak treba jedan zemo i tamo igrat :D

Pa Real je najluđi klub... :o Da prodaju Higuaina koji je zabio 26 golova u Primeri, tj. gotovo 50 u dvije prvenstvene sezone?! Ma čisto sumnjam... Higuain je uz Ronalda najvažniji igrač Reala bio ove sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi