Effenberg23 napisao:On je izrazio želju Milan, Milan je izrazio želju Džeko, ako usojiu skupit bar blizu 40 mil € on ide u Milan

Speedy napisao:Isusati, samo sam cekao da otovris ovu temu! Sad bi ti najrađe spizdio jedan polukruzni nogom!![]()
Kome PK gdje ce Dzeko zavrsiti? Samo sto dalje od Bayerna! Al ajd vidim da je uvod jako temeljit iako ga nisam procitao...
....neće mi taj prismrdit blizu Minkena.... Murta napisao:Ja ne znam što da mislim o njemu. Došao je do finala Kupa UEFA s Boroom i osvojio Erdivisie s Twenteom. S druge strane ima katastrofalnu epizodu u reprezentaciji. Samo treba reć da on s tom reprezentacijom nije smio učinit ništa.
Kad on igra 4-5-1 onda je budala koja ruši tradiciju, kad Capello igra 4-5-1 onda je on vizionar.![]()
To je temeljni problem Engleske, budale koje rade u medijima i koje vrše pritisak na trenere. Dao bi ruku u vatru da Engleska neće osvojit SP upravo zbog medija.
Al, meni paše.
anton 1983 napisao:Da Gomez nije u nas, već bi sad mi drkali na Dijamanta!

CroCHEF napisao:juve ce radit potpunu promjenu svi stari van (vratite nam bracu) 100 milja eura imaju pravo potrosit na sva pojacanja pa vjerujem da bi juve ove god mogo bit malo jaci

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

anton 1983 napisao:Manager Hoeneß ist heiß auf Ösi Marko Arnautovic!
Hoeneß: „Wir führen zur Zeit sehr viele Gespräche...“
Znači u Wolfsburgu se ozbiljno nekaj kuva...
Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost