VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Kako je Wolfsburg prokockao obečavajuću budučnost?

PostPostao/la Francky boy » 05 sij 2011, 13:29

Ja mislim suprotno.Njima će sa odlaskom Dzeke krenuti na bolje.Dovešće puno dobrih igrača i popraviti slabe pozicije, a dobrog napadača uvijek mogu naći,samo je pitanje šta će raditi u zimskom prelaznom roku?
Ako budu dovodili nekog talenta onda će da useru pošteno jer se pokazalo da sa talentima i nisu baš najbolji i da su fulali sa masom mladih igrača.Ako se odluče za provjerene igrače onda moraju dobro paziti da im se ne ponovi Mandžukić,Barzagli ili Zaccardo.Ono što oni moraju uraditi u ovom i ljetnom prelaznom roku jeste:bek,zAdnji vezni,oba krila i 2 napadača jer će ostati na ljeto i bez Grafitea.Masa stvari za uraditi, a u ovom prelaznom roku imaju po mojoj računici 45 mil eura.
Francky boy
akademski građanin

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 06 sij 2011, 18:15

35 milja je konačna cijena kako ja vidim.

No ima šanse da nekaj i bude od tog Wolfsburga ako Dieter Hoeness održi ovo kaj je sad rekao i nedovede na zimu niti jednog igrača nego sve pare spiska na ljeto! Samo treba to održati. Ako se nađe neki igrač kojeg bi se dalo posuditi a da im paše to neka naprave, no nesmiju biti glupi i sada grlom u jagode i kupiti polovne igrače samo zato kaj su na tržištu...

Nakon Džeke izgleda da se barzagli dogovorio sa Juveom. Ne znam dal je transfer dogovoren za zimu il za ljeto kada Talijanu tak i onak ističe ugovor a Wolfsburg sa njim nije niti htio produžiti, oćeju nove snage a talijan tak i onak ima najveću plaču u klubu. Šteta kaj se na njemu neće ništa para dobiti. Sada se ŠPEKulira i o prodaju kahlenberga u Tursku:

Neben Barzagli ist auch Thomas Kahlenberg in den Fokus eines ausländischen Klubs gerückt. Nach SPOX-Informationen ist die Agentur "BBC Fußball Management" damit beauftragt, dem VfL ein Angebot von Trabzonspor zu unterbreiten.

Der Tabellenführer der Süperlig ist demnach offenbar bereit, einen siebenstelligen Betrag als Ablöse zu offerieren. Ein entsprechendes Angebot sie bereits bei Hoeneß eingegangen.

"Bis Ende der Woche soll eine Entscheidung fallen", sagte Boban Simic von "BBC Fußball Management" gegenüber SPOX.

U roku tjedan dana bi se trebali dogovoriti o oeventualnom transferu, Koje pare su u igri nepiše, ali Wolfsburg ga se tako i onako želi rješiti. Zianni je izbačen iz kadra i jedina ŠPEKulacija je posudba u monaco...Sve greške se sada ispravljaju i skupo plaćaju.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 sij 2011, 16:45

Ovo je trenutačni kadar Wolfsburga:

Obrana:

DL Schäfer, Marcel

DL Johnson, Fabian

DC Barzagli, Andrea

DC Friedrich, Arne

DC Kjaer, Simon

DC Madlung, Alexander

DR Pekarik, Peter

DR Riether, Sascha

VEZA:

DM/AM LC Cicero

MRLC Cigerci, Tolga

AM/FRC Dejagah, Ashkan

AMC Diego

DMC Hasebe, Makoto

DMC Josué

MC/AM LC Kahlenberg, Thomas

MR C Ziani, Karim

NAPAD:

Ben Khalifa, Nassim

Caiuby

Grafite

Mandzukic, Mario

Možda još neko sada doše, s tim da na ove u crvenoj boji Mclaren neračuna. To znači da on ulazi u 2. dio sezone sa samo 17 igrača, bez gomana i djece naravno...

On bu igral 4-2-3-1 taktiku sa kadrom koji nema igrače za tu taktiku, no šta je tu je. njima je kadar tak i onak loše posložen. Igraš sa krilima s tim da su ti Manđa i Dejagah krila - sve ti je jasTno. zamjene su im također jako loše tak d ane znam kako će sve to na kraju ispasti. Možda se sada preporde, možda neće imati problema sa ozlijedama, sve im se poklopi i odigraju prejebeni nastavak sezone:

1. postava:

-------------------Grafite

Manđa----------Diego---------Dejagah

------------Josue-----Hasebe

Schafer--Kjaer-----Friedrich---Riether

----------------Bengalio

Zamjene:

-------------------?

Cicero--------Kahlenberg--------Cigerici

---------Cicero--------Cigerici

F.Johnson---Barzagli---Madlung-----Pekarik

Aklo već misli igrati tu taktiku onda nisam baš ziher da bi trebali sada dovodit napadača, već bi prvenstveno trebali dovesti krilo, tak svejedno koje i zadnjeg veznog. Bumo vidli.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 13 sij 2011, 09:09

Wolfsburg will Elia ausleihen

Žele posuditi Eliju sa opcijom kupnje na kraju sezone. teško da će HSV na tako nešto pristati, ali sve je moguće. Inače HSV ga cijeni 15 miljona eura no nisam baš ziher da je Wolfsburg SADA spreman dati te pare...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 13 sij 2011, 11:12

čuj Elia 15 mil. :doh: jedan gustavo vrijedi toliko a oni tog precjenjenog malca cijene 15mil. no nisu oni iz HSV glupi, koriste situaciju, a gamad će biti oni koji ga kupe za tu lovu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 20 sij 2011, 12:49

Mogao bi Wolfsburg lako lapiti Helmesa. Ne bih me iznenadio ovaj transfer.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 20 sij 2011, 13:22

E ovaj transfer bi ja podržao. Već ak moraju dovesti njega ili Kuryania onda rađe njega jer Kuryania nemrem smisliti. 10 milja je OK cijena s tim da kad on uđe u formu nabavili bi si igrača koji može zamijeniti Džeku. Zato kaj ima problem sa ozlijedama i nikako da ih se otarasi, cijena od 10 miljona eura bila bi baš OK..A i napokon u Wolfsburgu moraju shvatiti da bez švaba u ekipi nema ništa...

A opet ne žikim koji k.... dovode špicu, kao igraju samo sa jednom, a krila su im katastrofa..No dobro, Wolfsburg je ipak Wolfsburg...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2011, 16:42

Eto Wolfsburg pljusnuo Mainza 0:1, Simon Kjaer dao gol. Ova pobjeda me nije iznenadila, ipak su protiv Bayerna pokazali da mogu i stvari se polagano u tom klubu popravljaju, bar prema rezultatima. U dvije jako teške tekme u nastavku sezone hapili su 4 boda...Ovu tekmu jučer su skupo platili jer se ozlijedio riether kojeg nebi trebalo biti bar 2 tjedna, a Cigerici koji je ove sezone počeo dobivati dobru minutažu, strgo si je nogu i valjda ga nema do kraja sezone. Dal će sada Wolfsburg biti aktivan na tržištu ne znam. No ako se zna da je Barzagli jako blizu odlaska u Juve, najvjerojatnije već na zimu i sada nako ove ozlijede zadnjeg veznog lako je moguće da Wolfsburg dovede više igrača nego kaj su planirali. Transfer Helmesa je na pomolu i nebi se čudio da igra u Wolfsburgu već slijedećeu tekmu protiv BvB-a...Budimo strpljivi....Već sam spomenuo da je slijedeća takma BvB. Mislim da je svima jasTno koliko je ta utakmica bitna!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2011, 12:42

Barzagli jako blizu prelaska u Juve, natežu se još jer je Juveu jako puno da plati miljon eura odštete :lol:

Der Wechsel von Andrea Barzagli (29) von Fußball-Bundesligist VfL Wolfsburg zum italienischen Rekordmeister Juventus Turin steht kurz vor dem Abschluss. Der Abwehrspieler ist am Montag zur medizinischen Untersuchung in Turin eingetroffen. Barzagli soll bei der alten Dame einen Dreijahresvertrag erhalten. Angeblich soll Juve eine Ablösesumme von einer halben Million Euro zahlen. Vor zwei Jahren war der Weltmeister von 2006 vom Erstligisten US Palermo nach Wolfsburg gewechselt. Die „Wölfe” hatten für Barzagli damals eine Ablöse von zwölf Millionen Euro gezahlt.

Sad bi bilo jebeno da se umiješa još neki Talijan i ponudi 2 miljona eura hahahaha
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 24 sij 2011, 12:58

Bolje bi Wolfima bilo da uzmu Babela :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2011, 12:59

Wolfsburg poludio i nudi 12 miljona eura za Papu Cissea iz Freiburga ali pod uvjetom da pređe sada. No to je Freiburgu PREMALO. Da ne povjeruješ!!!! Sada se budu valjda još natezali no neznam baš da će Wolfsburg dati više a da će ga za manje od 15 ovi iz Freiburga pustiti sada. jako sam iznenađen ovakvom ponudom Wolfsburga, nevjerujem još uvijek da je Cisse takav ŠPEK. A kupili ga iz Metza na početku sezone za 1,5 miljona...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 sij 2011, 13:19

12+ mil za Sise-a???? aaaaj... :doh: dobar je igrač, ali ljudi moji to je prenapumpana cijena, ako tržište zadaje cijenu, onda će njegova cijena sa 1.5 mil za pola godine narasti najviše na 6-7 mil. ako WOB plati to ili čak i više onda su stvarno ugnjojeni!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2011, 13:25

Yep, niti ja nemrem da vjerujem. Ja bi isto rađe da daju pare za Helmesa, no on mi je nekak stakleni posto, šta ja znam...Još bi bilo najbolje da uzmu Lakić no i njega će morat preplatiti jer mu istiće ugovor. Ko zna možda i treba malo preplačivati igrače jer onda s eto čuje pa je liga markentinši atraktivnija. PA ako za ono smeće od Benta Villa može dati 25 + milja onda šta ne za ovog 12-15. A i ti crnci uvijek mogu biti ŠPEK...Samo šteta je kaj te pare dobiva Freiburg a ne neki klub kaj bi mogao nešto sa njima...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 sij 2011, 13:31

anton 1983 napisao:Samo šteta je kaj te pare dobiva Freiburg a ne neki klub kaj bi mogao nešto sa njima...

ako gledaš sa perspektive "dobrobiti Bundeslige" onda si u pravu

s mog stajališta: najrađe Freiburgu! :D ja gajim simpatije prema tim malim klubovima koji iz ničega stvaraju nešto....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2011, 13:32

Ja nevolim švapske klubove sa malim i ružnim stadionima :D Da je u pitanju Nurnberg ili gladbach, Frankfurt ili hannover nebi imao ništa protiv toga... :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi