VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 08 srp 2009, 09:46

The Scarface napisao:Wolfsburg se dogovoria sa Zianijem i ostaje još riješit par detalja sa Marseilleom .

http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... -Wolfsburg

Sad je sve potvrđeno, odšteta oko 5 milja...On kahlenberg i gentner će sad pokrivati pozicije vezne pozicije u ofenzivi ili ti MLC i MRC...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 srp 2009, 20:51

Ja se iskreno nadam da će Wolfsburg postat novi BVB... Malo baš gledam kaj delaju pa bum napiso neke stvari

1. Zadržali Džeku - smatram da je taj potez kao takav čak i veći od tog kluba, ipak je milan došo po njega i oni su rekli ne i odlučili se da ostane bar još jednu godinu

2. Išli po Petrića - pazite ovo, oni su njemu ponudili duplo veću plaču nego kaj ima sad u HSV - u :shock: samo ga HSV nije htio dat

3. Odmah dali brutalne ugovore - sad ih Grafite košta 5 milja po sezoni, duplo više nego do sada, Džeki se nudi brutalan ugovor te je još uz to potpisano dosta novih ugovora sa puno boljim uvjetima, te se čeka da Bengalio i Cvečke potpišu nove ugovore

4. NISU PRODALI NITI JEDNOG BITNOG IGRAČA!!!

Ja se sam nadam da je VW tu uočio svoju šansu i da misle da je isplativo ulagat u klub koji bi ako ovak nastave mogo igrat svake godine u LP, a di ćeš bolje reklame od toga. Ono kaj je najbitnije je to da je njihov kadar već sada jak, već su doveli 2 dobra vezna, sad im još samo možda fale desni bek i centralni obrambeni, ali ak će dovest igrače za tu poziciju onda se nadam da će to bit brutalni ŠPEK.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 15 srp 2009, 09:00

Christian Gentner odbio potpisati novi ugovor. Oće da vidi kak će se razvijat situacija i da će na zimu ponovo sjest sa Wolfsburgom za stol. Razlog tome je kaj je Wolfsburg hapil Ziannia i Kahlenberga te će mu obojica bit konkurencija, pa ak nebu halo giba on proč.

Ugovor mu traje do 2010.

Možda nebi bilo loše da ga se sad plasira na tržište, sam šteta da će opet jedan švaba izvisit koji je odigro jako dobru sezonu ali ipak stranci su stranci, a milan sumanuto traži pojačanje za vezni red! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 15 srp 2009, 12:03

anton 1983 napisao:Christian Gentner odbio potpisati novi ugovor. Oće da vidi kak će se razvijat situacija i da će na zimu ponovo sjest sa Wolfsburgom za stol. Razlog tome je kaj je Wolfsburg hapil Ziannia i Kahlenberga te će mu obojica bit konkurencija, pa ak nebu halo giba on proč.

Ugovor mu traje do 2010.

Možda nebi bilo loše da ga se sad plasira na tržište, sam šteta da će opet jedan švaba izvisit koji je odigro jako dobru sezonu ali ipak stranci su stranci, a milan sumanuto traži pojačanje za vezni red! :mrgreen:

Ja mislim da ti poluproizvodi tipa Gentnera znaju igrati samo pod palicom Felixa....tj...on je dobar pod njegovim vođenjem...kao i masa igrača vukova....dakle mislim da čeka vidit kakva će bit situacija u klubu...hoće se borit za vrh ili za 5-6 mjesto naredne sezone...ako ne bude u vrhu ode on ća na zimu....a brijem da je Wolfsburg plesao samo jedno ljeto kao svojevremeno i K'Lautern 1998....samo što je razlika što ovi neće tako skoro ispast iz lige.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 15 srp 2009, 13:50

WfL doveo Fabiana Johnsona iz Munchen 1860......inače malac je igrao za Elf U-21 na EP u švedskoj.....

http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/0907/News/vfl-wolfsburg-angeln-sich-u21-europameister-fabian-johnson.html
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 21 srp 2009, 12:01

BUNDESLIGA!
Nilmar bi trebao doći u Wolfsburg za 15.5 milja €. Potpisao bi petogodišnji ugovor. Zanimlljivo je kak to Veh misli sve ukomponirat.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 21 srp 2009, 12:02

Wolfsburg zeli dovesti Nilmara, odnosno Armin Veh ga zeli u svojoj momcadi...

E sad ne znam koliko je njega isplativo dovoditi pored dva vrlo dobra napadaca koja vec imaju u momcadi. Međutim, koliko se sjecam, vec su govorili da uz Dzeku i Grafitea zele imati jos jednog dobrog napadaca tako da mi ovo i nije toliko nerealno. Cifra koja se spominje je nekih 14 milja...

Veh will Brasiliens Tor-König
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 24 srp 2009, 11:04

Wolfsburg radi na produzenju ugovora Dzeke, ne bih se iznenadio da u tom ugovoru bude nekakva izlazna klauzula...

Veh plant Dzeko-Verlängerung: «Sind auf gutem Weg»
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 25 srp 2009, 07:30

Ipak nista od Nilmara, Wolfsburgu je 11 milja ipak bilo previse za dati pa ga je Villareal hapil....

Sad su se okrenuli Martinsu. Cijena koja se spominje je 10 milja, po meni se ne isplati davati toliki novac za tog igraca...

Meister jagt 10-Mio-Stürmer aus Nigeria
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 31 srp 2009, 18:08

Obafemi Martins potpisao za Wolfsburg
Veh je konačno dobio igrača kakvog želi i nadam se da je sretan. Mogao je i boljeg naći, ali neka. Zanimljiva će bit ova postava Wolfsburga, makar sumnjam da će oni bit među 3 za LP ove sezone.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 31 srp 2009, 18:33

Yep, potvrđeno i na sluzbenoj stranici kluba. Ne znam sto da mislim glede ovog transfera. Međutim, dobro u toj cijeloj prici je sto je to jos jedan veliki transfer za Bundesligu... :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2009, 10:08

Speedy napisao:Yep, potvrđeno i na sluzbenoj stranici kluba. Ne znam sto da mislim glede ovog transfera. Međutim, dobro u toj cijeloj prici je sto je to jos jedan veliki transfer za Bundesligu... :bravo:

Misli sve najbolje kaj možeš mislit - dopelali su jako dobrog igrača koji je čak i zvijezda i provijeren je. Takvog napadača Wolfsburg nema i jako sam zadovoljan kaj su ga dopeljali jer sam očekivo da će dovest igrača manje kvalitete za zamjenu - sad su si još nabavili živčanog brzanca,,,
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2009, 15:39

Još malo SEXA!!!!

Martins kommt, Dzeko verlängert Do 2013 je produžil. Kakav je ugovor pitaj Boga, samo je dužina 100% točna!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 01 kol 2009, 16:42

eh sad se postavlja pitanje.....hoće li Veh igrati sa tri napadača.....ili će jedan bit na klupi.....ili što je još vjerojatnije da se sve priprema za Džekin odlazak.....dakle novi ugovor = veća odšteta za klub..... :bravo:

nekak mi Martinsov transfer ne stvaran za klub poput Wolfsburga..... :shock:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Haris » 01 kol 2009, 16:51

Mogli bi igrat 4-3-3, Džeko može igrati lijevog krilnog napadača, a Martins desnog. U špicu Grafite, a iza njega Misimović.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi