FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

Re: FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

PostPostao/la Effenberg23 » 24 stu 2009, 08:24

TulE napisao:Ono izvodjenje slobodnog je bila bas komedija :lol: :lol: :lol:
Ja sam plakao od smijeha kako su mutavi bili.

Pogotovo frendovi sto su gledali sa mnom( navijaci reala, liverpoola i rome) :mrgreen: sramota sramota

Zbilja gaal nema igrace da bi napravio nesh.
Da je tim bio bolji mogli su dovesti neke igrace koji imaju ime i koji su takticari.
A ne ko drvene marije.

Nama treba neko poput Ronaldinha, da rastura po sredini.
Licno ja bi volio kada bi on dosao u zamjenu za Toni-a uz dodatak para. Tada bi bio presretan.
Jer on bi ucinio da Ribery ostane i da se popravi igra na sredini terena.

+ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ mnogo novaca od sponzora kada bi on dosao 8-)

koliko ja god volio i ciejnio ronaldinha kao igrača(meni najbolji nogometaš ikada kojeg sam gledao), ali ga nebi volio vidjeti u bayernu, on više nije ni r od ronaldinha, spor, kad preko njega milan ide u napad onda sve stane, strašno usporava igru...vidi se da on još ima one "čarobne" poteze ali samo u prostoru, ništa u trku....uz bommela mi bi sanjim imali samo 9 igrača na terenu, a to mi se nimalo ne sviđa-ak se nećeš trudit i igrat kako Bog zapovjeda tebi nije mjesto u bayernu...
a vjerojatno bi i povukao još par igrača sa sobom da piju i samo se provode, a ne treiraju :lol:
Effenberg23
TORero

Re: FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

PostPostao/la cruz » 24 stu 2009, 13:50

TulE napisao:Ono izvodjenje slobodnog je bila bas komedija :lol: :lol: :lol:
Ja sam plakao od smijeha kako su mutavi bili.

Pogotovo frendovi sto su gledali sa mnom( navijaci reala, liverpoola i rome) :mrgreen: sramota sramota

ja sam najprije plakao kad sam vidio to, tj. kako se ono badstuberče obrukalo pred 69000 ljudi, al kad sam se spustio na zemlju nasmijao sam se i ja malo hehehe, a još brat bio kraj mene, 'mes que un club'-aš žešći, čak me je pred njim stid bilo :)

jeste li primjetili kako su Lahm i Schweini zaboravili 'zavrćat'... Božemerekosačuvaj!! :o

na kraju priče, kad bolje sagledamo, ova ekipa uopće ne pokazuje neki napredak, mislim, jesu što se tiče borbenosti i zalaganja, svaka čast, ali što se tiče igre i efikasnosti, a-aa, nema ništa, šta li taj van Gaal radi na treningu, realizacija nas jebe već tri miseca, al s druge strane mi je drago što je Gomez zabio!!! ajde, neće li nastaviti 'nako....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.