23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

Ishod utakmice koji predvidjate je

Anketa je završila: 23 sij 2010, 14:43.

Werder uništava Bayerna i spušta ga na zemlju;
0
Nema glasova
Werder pobjeđuje na jedvite jade;
1
10%
Neriješeno;
1
10%
Bayern pobjeđuje na jedvite jade;
1
10%
Bayern gazi Werdera;
4
40%
U prvom poluvremenu Werder povede, a u drugom gledamo "Rib&Rob Show" i "Golić party", te 3-4 komada u mreži Werdera
3
30%

Ukupno glasova : 10

Re: 23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

PostPostao/la GrleREB » 24 sij 2010, 16:32

anton 1983 napisao:Kad je Grleeb odlučio napisat post a da ga niko nije isprovociro onda je to dokaz da smo mi jučer razarali po kvartu i gledali jednu jebenu tekmu! :D

Evo i jedan isprovocirani, nije kao onaj spontani ali nije za baciti. Starno mi se Byernova igra sve više i više sviđa. Svari koje ne valjaju sve je manje i manje. Ekipa djeluje sve više i više kao dobro ukomponirani tim i to se vidi po igri i po rezultatima. Prije smo dominirali protivnika ali nismo stvarali šanse, sada dominiramo, stvaramo šanse ali ih premalo iskorištavamo. Nedostaje nam još jedan mali korak (Gomez i Robben bi si mogli pročitati knjigu 'Pippo Inzagi i njegovi krumpiri - biografija jednog talijanskog napadača' da vide šta se sve uspije zabiti pa da ih bude još više sram šta su oni uspjeli promašiti). Veseli me da ova ekipa više nije ovisna o Riberyu čak smo jučer igrali lošije kada je on ušao nego prije njegovog ulaska mada on još nije u formi pa se to ne može mjeriti. Iako se moglo vidjeti kako ekipa padne kada ne trče svi na terenu kao što se nekoliko puta i Gomez vraćao u obranu da pomogne. Mislim da će Ribery napraviti jako glupu stvar ako ode iz ovog Bayerna, mislim da je Bayern budućnost europskog nogometa uz Barcelonu. Oni su jedina prava imena europskog nogometa koja imaju zdrave temelje (čitaj bilancu) da naprave nešto u budućnosti. Ovi ostali samo je pitanje kada će konačno kolabirati pod teretom pretjerane potrošnje u prošlosti (MUTD, Real, Milan, Liverpool ...). Tako da stvarno vjerujem da nas čeka svjetla budućnost i naravno osvajanje LP u narednim godinama sa ili bez Riberya. Idem gledati drugo poluvrijeme Wolfsburga i Kolna.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

PostPostao/la TulE » 27 sij 2010, 00:42

bavarac napisao:@i love bayern

za to mi treba konkretni dokaz....gaženje Viola kući....recimo 4-0 bi zadovoljilo Bavarca..... :D ...nakon toga mjenjam i seriju sa avatara....(X -files )...u nešto lijepše...recimo CSI (Peterson)...istraga je još u tijeku..... :mrgreen:

Slika kak mocno
TulE

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.