Armageddon.....potop,raspašo,guženje,sex na n-tu.....udri me jače....to je rezime tekme sa Hannoverom....
kak je krenulo...Ribery u punom sjaju....šut i pokušaj glavom....onda nakon toga ubačaj lijevog beka (Contento)...reklo bi se bit će to Riberijev dan...kad ono....

....
što se tiče golova....mislim Robben....de si zamislite da je cijelu sezonu bio zdrav igrao 90min....svaku tekmu....koliko bi imao golova na kontu....40....

...a jes sebičan (sam Ola čeka za hat-trick....)...al što ga zna utrpat....

...kako god nesviđa mi se ni malo ta apstinencija Ribery-a...rekao bih da se više ni ne gleda lijeva strana...sam je baci na desno....

...možda je i razlog (vjerojatno i je)...jer je Ribery osuđen na lošijeg partnera (Truba,Contento)...dok tam Lahm udara i praktički ne prelazi centar....
trebamo kupit nekog još ofanzivnijeg lijevog beka i od Lahma....tak da Ribery dođe do izražaja....kad je bal nek je maskenbal....
eh ajmo redom....
Butt - jel on igrao prvih 75min...
Lahm - na nivou....čuvao leđa Robbenu...otvarao se ponekad i previše..al loptu nije dobio (sebični niskozemac...

)
Buyten.....očaj,jad ii bijeda...treba mu zabranit one duge lopte...
Micho....standardan u zadnje vrijemme...doduše imao je jedan klizeći u praznu u 80 i nekoj...al niš zato...valjda se opustio jer je semafor pokazivao 6-0...
Contento - malac je bio dobar...vjerujem da će startat vs Lafovi...

malo mi se slabije vraćao nazad...ali ima mali talenta i bezobrazluk da postane zanimljiv igrač....bolji od trube (na beku

)...
Ribery - krenuo je sjajno....i onda nakon 20min...kao da su ga zapostavili....odjednom puff....Robben,Robben,Robben....previše Robbena za moj ukus...

...a baš se trudio,otkrivao,pucao iz očaja...i onda ga kreten Gaal vadi van....

i uvodi Pranjića....

(Robben ide van seljačino-uvodiš Hamita...)...Ribery je morao ostat u igri do kraja kao na Old Traffordu...

....sinoć je baš bio onako potišten....a to nam ne treba....
Bastian.....strah i trepet na terenu,ne jeb. nikog ni ne dozvoljava da ga jeb...

....afa i omega Bayerna...mozak...
MvB (Mogu Više Bolje)....još jednom je pokazao da ima taj šmek za podvalit loptu...ali uspjelu mu tek u 10 pokušaju...

...bitno je pokušavat....malo je već kod suca sjeban...dobio žuti na start na loptu...

...al ajde ima taj prefiks kod sudaca....sam je kriv...
Robben.....a uuuuuuu što nam je Real poklonio za samo 25milki.....

....mogu zamislit na kraju ovako nešto....Bayern - tripletta...Robben zlatna lopta....Perez na lomaču....
Robben.....maestralno nevidljiv kad treba,nemoguće za predvidit kretnju kad treba,nevjerojatno brz sa loptom,nemoguć repertoar zabijanja,nevjerojatno sebičan kad netreba,teži perverziji...(gledao Ribery-a i lob na Buffonu...

)...kako god...kad je bio kraj on je stajao na terenu,mahao navijačima,nek nam sam bude zdrav....za golove ne brinem...
Ola...promašio nemoguće,imao pluća kao riba....

..trči i trči...i trči....i trči.....i trči....i zabija...i zabija...i zabija....i jeftin je....jel treba više....i hrvat je......
muller.....jel on napadač,krilo,vezni,špilmaher....sve u jednom...kad ga hoće onda hoće...a ka dje mullac,onda je mullac....

...bravo za partiju...ziher starta vs Lyon....
Suma sumarum...ak se po jutru dan poznaje.....ma fakat....4-1 za Bayern vs Lyon...Ribery dopelpack....