FC BAYERN FOREVER

anton 1983 napisao:Robben starta!

anton 1983 napisao:Tak neš! Ljudi rekli - kreten je 100% fit, ali se se još stigne ozlijedit!
anton 1983 napisao:Joj mene joj - mislim da od svih igrača Bayerna LvG najviše drka na Mullera i taj bu igro no matter what! A i nije mi žao - taj bu bar krepo na terenu ak niš drugo. Pranja mi tak i onak ide na kurac. On je meni ko TIMBO TAMBO - ima te asista ko kak je ovaj imo golove al kad ga vidim na terenu BLUJE MI SE!!!!
anton 1983 napisao:Ja kad vidim Pranjića da trći nazad poserem se od muke, kad ga svi pregaze. Navek stoji daleko od svojeg igrača. Ma dobro kak ga god okreneš meni je Muller ispred Pranjića zbog same činjenice što mi je Muller dokazo da može riješiti tekmu.

Haris napisao:Ne treba zaboravit da je prošlo već puno vremena od kako je Muller odigrao dobru utakmicu. Zadnjih nekoliko na kraju prvog dijela sezone je bio apsolutno očajan.
anton 1983 napisao:Da , al ne uspoređujem ja sad Mullera sa Robbenom i Riberyem, već sa Pranjićem i to bi trebali imati na umuMislim i Lell se trudi...
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost