Haris napisao:Zašto je opet držao Schweinsteigera...to je već očito favoriziranje pojedinaca.

Speedy napisao:Ovu tekmu treba sto prije zaboraviti jer nije vrijedna spomena! Najvaznije je da se pisu nova tri boda... Ne smijem ni pomisliti sta ce biti ako budemo imali ovakav pristup igri i protiv Juvea...

anton 1983 napisao:Haris napisao:Zašto je opet držao Schweinsteigera...to je već očito favoriziranje pojedinaca.
Sorry harise al danas si tu totalno u krivu. Schweini je danas jedini igro kak treba u tom veznom redu, usudio bi se reč da je trčo za obranu i napad zajedno - pa on da je i htio nije mogo ić u napast kolko je krpo rupe od Bommela i Pranjića posebno.
Ne znam kaj bi on točno danas dobio da je njega izvadio i stavio bilo koga sa klupe...
Najgora stvar u svemu ovome je kaj ja moram Schweinija hvalit kak je on dobar bio u obrani protiv jednog GLADBACHA!!!

I_Love_Bayern napisao:P.S. Jeste li gledali utakmicu na Eurosportu možda? Komentator se nalupao gluposti da to nije normalno. Evo nekih:
- Pranjić je nezaustavljiv i nezamjenjiv na lijevoj strani:-)
- Cijelu utakmicu BadstuBera zove BadstuDer:-)
- Kad je Buyten dobio udarac, kamera ga snima u krupnom planu kako izlazi iz igre, dole u titlu stoji "Van Buyten", a ovaj objašnjava kako je Demichelis dobio udarac laktom u oko i mora van igre:-)
- Komentarisanje mu je užas, riječi mu treba kanapom izvlačiti, pa nevjerovatno je da komentator kaže jednu rečenicu i onda šuti 5 minuta pa kaže drugu itd:-)

Haris napisao:Sorry do mene je. Zaboravim uvijek.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Effenberg23 napisao:vidim "pljuvatori" su na djelu, posebno anton je u elemntunisam gledao tekmu, samo sam čitao izvještaje i vaše ovo pljuvanje, pa da evo kažem, daj Bože da ovoliko ljudi svrati opet u utorak kad bayern pobijedi, ali bojim se da ćemo biti samo ja I_love_Bayern, cruz, katche i šta ja znam već tko možda Tule, i anton će doći prokomentirati neštko kako mu se opet neki gaalov potez nije svidio.....ljudi igru briši pobijedu piši, okrećemo se Juve-u, idemo na pobijedu!!!!!

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost