23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

Ishod utakmice koji predvidjate je

Anketa je završila: 23 sij 2010, 14:43.

Werder uništava Bayerna i spušta ga na zemlju;
0
Nema glasova
Werder pobjeđuje na jedvite jade;
1
10%
Neriješeno;
1
10%
Bayern pobjeđuje na jedvite jade;
1
10%
Bayern gazi Werdera;
4
40%
U prvom poluvremenu Werder povede, a u drugom gledamo "Rib&Rob Show" i "Golić party", te 3-4 komada u mreži Werdera
3
30%

Ukupno glasova : 10

Re: 23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

PostPostao/la FCB m@niac » 23 sij 2010, 17:23

Robben - svaka čast! Svaka čast svima, samo mi je žao kaj si je Gaal prsta ftrgel!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la GrleREB » 23 sij 2010, 17:24

Ufffff, što me nasekira, a trebao sam se opustiti već nakon prvog poluvremena. Mogli smo ih sprašiti kao nikada ali eto izgleda da smo jako darežljivi sa promašenim 100% prilikama. Inače odlično smo odigrali osim što se pri kraju obrana malo raspala ali to je normalno kod ovakvog tipa utakmice.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la GrleREB » 23 sij 2010, 17:25

Hej, pa mi smo prvi :D
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la werder13 » 23 sij 2010, 17:30

bili ste puno bolji :bravo: ali sudcu možete zahvaliti na pobjedi

nepostojeći prekršaj na Robbenu nakon kojeg je pao gol i poništeni čisti gol Marina
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2010, 17:35

werder13 napisao:nepostojeći prekršaj na Robbenu nakon kojeg je pao gol i poništeni čisti gol Marina

Ne bi se baš složil ;)

Jedno 2-3 offsajda koja je nama sudil nisu postojala, s tim da nas je i sudac pustil danas ne bi dali gol 1 na jedan :D

Za "Čisti" gol Marina bi se mogli raspravljat, ali o čiščenju Robbena od strane Fringsa ne ;)

GrleREB napisao: Inače odlično smo odigrali osim što se pri kraju obrana malo raspala ali to je normalno kod ovakvog tipa utakmice.

E tu mi je bilo čudno kaj je LvG uveo Klosea a ne Tymoshuka jer se vidlo da je Schweini krepo i da više Bommel i on nisu baš mogli tolko prostora pokrivat a obrana je malo zaplivala, al dobro pobeda je tu pa...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 23 sij 2010, 17:37

werder13 napisao:bili ste puno bolji :bravo: ali sudcu možete zahvaliti na pobjedi

nepostojeći prekršaj na Robbenu nakon kojeg je pao gol i poništeni čisti gol Marina

Ono je bia čisti faul Fringsa.

A da ne govorim o crvenom kartonu kojeg je Wiese treba dobit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 23 sij 2010, 17:49

Danas smo bili FANTASTICNI :mrgreen:
Kontrola lopte maximalna :mrgreen:

P.S Antone mislim da bi bio red da taj avatar remove, nadji si sliku kada je LvG upao na zemlju i napisi THE BEST, lik prokrvario gledajuci Bayern cool0044
TulE

PostPostao/la FCB m@niac » 23 sij 2010, 19:26

Bili smo tolko bolji od Werdera da jednostavno nismo mogli izgubit ovu tekmu, kolko god je Bremen imal sreće! :bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la bavarac » 23 sij 2010, 21:17

jebote kaj je ovo danas bilo? :shock: :o :roll: :shock: :D 8-) :bravo: :shock: :o :lol: :D :? :cry: 8-) :D 8-) :bravo:

eto tako mogu opisat tekmu i moje raspoloženje tokom nje.....

ali da krenem redom....prvo sudac na tapeti....i glavni i pomoćnici....kakva je to krađa danas bila sa zaleđima...ajme meni....pa jedno 5puta nam je mahano zaleđe ,a nije bilo....jedva čekam špiltag analize u nedjelju navečer na DSF-u.... :lol: :lol: :lol: ..drugo Wise sa dve noge vann 16m,,,krši Mullera u 1-1 situaciji....to je u svim kriterijima crveni...prvo jer je uletio s dvije noige,nakon toga napravio je faul van 16m,zadnji čovjek obrane i 100 šansa za gol..... :neee: :neee: :neee: (zbog istog tog je Lehmann dobio crveni u finalu LP-a 2006...)....tko tu koga jeb.... smile31 smile31 smile31

nego ajmo dalje....prvo Robben fali mrtvaca...(wise već lego i on pogađa stativu....)nakon toga Olić fula...i naravno kazna stiže vrlo brzo....MvB kasni u bloku....i Marin proigrava Hunta i to je 1-0....

onda Bastian zasukava rukave i play the game....bastian poput Ribery-a u naletu....Gomez propušta (tunel-ipak je on jednim djelom Brazilac)...i Muller poput svog imenjaka hladnokrvno zabija pored nemoćnog Wise-a....

nakon toga nas Werder pokušava uhvatit u Zaleđa i zahvaljujući linijskim sucima to i uspijevaju....Fritz i Mertesacker uvijek čiste u zadnji tren.... :lol: :lol: :lol:

Gomeza neće pa neće....al onda novi dar -mar Robbena (xavijeva lopta MvB :shock: :shock: :shock: )...Robben ubacuje,Gomez malo odbija do prve stative...a tamo Ola....umalo promašuje malu mrežicu....

Nakon toga Werder uz pomoć sudaca (linijskih dakako)...uspijeva držat rezultat u egalu....i onda nakon izlazka Olića...Schaff mjenja taktiku...igra Engleskim stilom(preskače igru-duge lopte na Almeidu)...i naravno Buyten je u podređenom položaju u toj situaciji...i iz par takvih situacija nam prijete i pogađaju za 2-2.... :lol: :lol: :lol:

i onda Robben izvodi show...loptu prima na centru,i Fringsu je dopizdilo više ga vijat po terenu...i schluuss....i ovaj nakon slobodnjaka kaže ekipi....ja ću to izvesti.....nakon Badstubera koji je presudio Eintrachtu kući....oovaj je lob još sexualniji jer je lopta pogodila prečku i ušla u gol....proslava gola....Gledam ja gdje će Gaal....kad kao malo dijete se valja po travi...i beba mu trči u zagrljaj.... :lol: :lol: :lol:

poslije toga....standing ovejšn.... :lol: :lol: :lol: dobija i Ribery i Robben.....i onda nam je malo Ribery trčkarao po terenu do jednog polu-voleja...al Wise se uspio obranit od te lopte.... :cry:

i ništa novog nema...ovi nas i dalje jeb...sa zastavicama a Almeida skače u 16m Bayerna pored naših nebodera... :sick: smile31 icon_hy ....

ali pravda je pobjedila i uspjeli smo sačuvat tri boda.....Bayern je pokazao što se dešava kad mu se da prostora(postavljanje zamki zaleđa)...i sljedeće ekipe moraju to usavršit do maximuma...jer bi mogli proći i gore od Werdera na Weseru,jer nisu valjda svi suci sljepi na zdravi oči..... :neee: :neee: :neee:

a sad o igračima.....

Butt...bez posla...obranio što je trebao i morao....
Rensing...siguran u izletima naprijed...i jednom uletio u noge Rosenbergu....

Lahm....spasio nas kontri Werdera...izbijao sa crte, u posljednji tren izbacio loptu isper Rosenberga u skoku....maestralan...

Buyten....najlošiji od sve djece....sukrivac za prvi gol,loš u skoku sa Almeidom....krivac za drugi gol....mašio sa metra prazan gol....odigravao one njegove duge lopte...itd...

micho...malo mi je skakao sa živcima sa nekim iznošenjima ali mora se reći da je bio na nivou danas....

Badtruba....jel netko danas vidio Ozila....šalu na stranu malo mi je plivao na tom beku....ali imam razumjevanja...tu je Werder najopasniji bio fritz,ozil timbo....

MvB.....rekao bih odigrao tekmu na nivou....sukrivac je za prvi gol....ali se iskupio sa onim dodavanjem za Robbena....nakon toga je dobio karton....i očekivao sam da će pocrvenit.ili da ga Gaal izvadi van.....ali suzdržao se i završio tekmu....odlično

Bastian "The God" Schwainsteigger.....kakva tekma....ma nemam riječi da opišem njegovu igru...ne bih ga dao ni za 40miliona.....kojja mirnoća,koje lopte je dijelio....okretao strane...asistirao,kršio,lomio,oduzimao...utrčavao u prazan prostor....igrač utakmice....po Bavarcu....

Muller.....malac ima petlju..mora mu se to priznat nakon današnje tekme....odigrao na sjajnom nivou prvih 60min....nakon toga je pao tjelesno..ali Gaal ga nije htio vadit van....zabio,trčao za Gomeza...odigravao(ponekad malo kasno ili je glumio Ribery-a ,ali još je dječarac ne zamjeram mu toliko....iako je u zadnjih 15min prodao nekoliko opasnih lopti....

Robben......koji igrač nam je došao iz Reala....sam da ga ozljede zaobiđu....lik je danas morao,mogao zabit hat-trick a nije napadač....starh je sijao po cijelom terenu....zelene kopačke....sexualno...10 na leđima...ajme meni....kako ih je redao....Protčao uz aut liniju pored Fritza,izbjegao start s leđa Fringsa....i stigao sistirat....play of the game....slobodnjak....čista magija....

Olić........nekak mi je bio najslabiji danas,istina bog umario se stiskajući obranu Werdera,ali za neke mu stvari skidam kapu do poda....

1.poljubio je stativu da zabije....
2.oduzeo milion lopti svojom brzinom u prostor....odbijali se od njega Fritz i ostavljen iza leđa Mertesacker....
3.bio opet nesebičan....uposlio Robbena i ovaj maši mrtvaca.....
4.u padu na centru,ležeći nakon prekršaja izbija loptu za kontru Mullera i Gomeza ,ali Muller dugo čeka i frizt intervenira..

p.s. jedino što mu zamjeram je njegova slabija noga,jer kad je bio na desnoj strani...trebao je ubacit loptu u sredinu,al nezna kako....i propale su nam kontre 2-3...1-3....poradit na toj nozi ili nek je odreže....

Gomez....odigrao za 10,ali ga neće gol....imao milion prilika...lomio Wisea više puta...bio dominantan u skoku,doduše malo je bio sebičan..al tako i treba bit ak želi da bude car u mojim očima....pravi napadač....joj kad ga krene gol...ajme belaja ...

Ribery....malo mi je okusio zelene travnjake...probao svašta....čak je i trčakarao....malo se dodavao sa Bastianom....ali sve u svemu da je zabio onaj voley...bio bi to šlag na tortu...ali i ovako....sam nek se kmica vratila...

Klose....nisam ga ni vidio na terenu od ulaska...ali dobro nemože uvijek zabit u 89' dva komada...(Basel)..a i štedio je publiku jer je ipak igrao ovdje dosta dugo....

Zaključak....

FC Bayern Munchen ...je nakon Juventusa uništio svojim igrama(ne rezultatom nažalost) još jedan ugledni Europski klub....pokazao je Europi da je moćan....samo da nas ozljede zaobiđu.....

das sex uber alles....FC Bayern Munchen..... mad0012 :O: :good: :yeee: :avogp1: :navijac: :cool: :naprijed: :fcb: :logo: :prvi: i za kraj sretan rođendan Arjen "fucking" Robben....

p.s ispričavam se zbog podužeg teksta...ali skratio sam koliko sam mogao.....a sad odoh gledat tekmu opet ispočetka....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2010, 21:18

bavarac napisao:jebote kaj je ovo danas bilo? :shock: :o :roll: :shock: :D 8-) :bravo: :shock: :o :lol: :D :? :cry: 8-) :D 8-) :bravo:

HAHAHAAHHAHHAHAHA

Kako sam dobar!

anton 1983 napisao:Jako puno smajlića treba upotrijebiti da bi se prokomentirala ova tekam! :mrgreen:

:mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 23 sij 2010, 21:27

anton 1983 napisao:
bavarac napisao:jebote kaj je ovo danas bilo? :shock: :o :roll: :shock: :D 8-) :bravo: :shock: :o :lol: :D :? :cry: 8-) :D 8-) :bravo:

HAHAHAAHHAHHAHAHA

Kako sam dobar!

anton 1983 napisao:Jako puno smajlića treba upotrijebiti da bi se prokomentirala ova tekam! :mrgreen:

:mrgreen:

al fakat je tako :bravo: ....malo sam začuđen koliko ovaj Bastian trči....malo sam živčan kad vidim onog Michu kak se poigrava sa loptom u 16m...malo sam nervozan kad pogodimo stativu..malo sam živčan kad nam mašu zaleđe..malo sam ljut kad primimo jeftin gol....malo sam šokiran kad vidim kak Robben probija desnu stranu...malo sam tužan i prođu me trnci nakon showa Robbena ili slobodnjaka.......itd....kužiš valjda što želim reći....

p.s nisam pročitao što ste pisali prije toga... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2010, 21:29

Al onaj Robben mora Tonija nazvat da mu preporuči tajice! onu kombinaciju je preodvratno za gledat.

PS kaj vi mislite na kolko smo mi sada posto kaj se tiće našeg potencijala?

Text ti nije loš, al malo si i zasro a sad sam preumoran kontrirat ti! :D

Možda bude neko drugi!!!!! Za ovu rečenicu ne postoji smajlić ahhahahah
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 23 sij 2010, 21:36

svi ste vi ljene bube...nakon mog posta može se pisat do sutra...ali ajde danas je vikend ,pa vam opraštam.... :mrgreen:

do svidanja.....by Bavarac.... :D

p.s. jel znaš tko je gost sutra u Dopelpassu....da znam da ustanem ili ne.... :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2010, 21:37

bavarac napisao:p.s. jel znaš tko je gost sutra u Dopelpassu....da znam da ustanem ili ne.... :lol:

Pojma neam, al čim je Nerlinger bio prošli viken, znači da je ovaj govno...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 23 sij 2010, 23:27

werder13 napisao:bili ste puno bolji :bravo: ali sudcu možete zahvaliti na pobjedi

hej....
ono je čisti ofsajd tog Marina !
pogledaj malo bolje snimku !
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.