30.01.2010 15.30 FC Bayern - 1. FSV Mainz 05

Re: 30.01.2010 15.30 FC Bayern - 1. FSV Mainz 05

PostPostao/la cruz » 02 vel 2010, 00:54

novi vođa? ROBBEN!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 vel 2010, 08:26

Čeki Fabregnoj napisao::lol:

E moj tune , i onda se ukakis kad spomenem tvoj fanboyizam . Pobogu Svinja nije nista losiji do De Rossija . :lol:

To ti ima veze sa Herisom, ali ovim kvalitetnim. Pokušavam shvatit kako on percipira igrača, s tim da bi ti trebo malo češće gledat Schweinija striktno OVE godine da vidiš o ćem pričam.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 02 vel 2010, 09:57

Znam ja na kog ti Harisa mislis .
Isto tak sam gledao Svinju i apsolutno znam o cemu govoris i stoga me cudi . Svinja igra tog box2box mida , dok je De Rossi holding mid , i stoga ih je jako tesko porediti ali eto ajmoreci da imaju slicne uloge svak u svom timu . Problem je sto se na De Rossija ne gleda kao na legitimnog nasljednika nekog igraca , nego je on taj koga ce neki balavac nasljediti u buducnosti u Romi i biti fiksacija pri poredjenima dok se od Svinje ocekuje da uskoci u tu ulogu lidera te je opceprihvaceno od navijaca Bayerna da prihvate svaku njegovu solidnu partiju kao WC partiju .. ne ide to tako bas ;)
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la bavarac » 02 vel 2010, 12:41

evo i mene napokon.....nemam volje sad za opširnu analizu....ubio me put od sinoć,ali evo mlao onako sažeto....kaj sad ja vidim u ovom trenutku....

prvih 45min.....suđenje očajno....svi se trude da Bayern kiksne i spusti nas na zemlju,ali ne ide i schluss....jednostavno meljemo kao mašina za meso...znate ono...lopta ak je brža od igrača...moreš ti bit i Chelsea....al ne stigneš sve rupe zatvorit na vrijeme....

penal.....mislim ovo je preveć već...nemre mi je jedan takav luzer (HSV;KUSEN.....)...pucat 11m....pobogu imamo Bastiana za te stvari.....ako ne on onda netko od dvojca Robbery....ili pak Gomez.....

gol Buytena.....lik je nemoguć.....tak efikasnog braniča nismo imali još od vremena Thomasa Helmera. 8-) ....lik je zabio već u ovom kratkom razdoblju 11 golova za Bayern.... :D ...a s obzirom da je dosta i grijao klupu....tim veći plus za njegovu efikasnost.....

Robben....on nas je koštao 25milki kad je dolazio iz Madrida..... 8-) ....koji kreteni :D ....bitno da im je kaka sjeo u timu sam tak.....igra blago rečeno katastrofalno od odlaska iz Milana........

kak taj lik igra u zadnje vrijeme...nikad nije ovako igrao u svojoj karijeri..... 8-) :bravo: 8-)

Bastian "God" Schweinsteigger..........dobro Gaal koliko ti treba vremena da shvatiš da MvB ne zaslužuje kapetansku traku.... 8-) ...očito je slijep jer je nizozemac.... :lol:

Badstuber.....lik igra sam tak....nema ga previše na boku...al kad ode i ubaci kiflu unutra onda je to pola gola....a kad netko od dvojca Buy-Much ode naprijed,lik je nepogrešiv u branjenju gola.... 8-)

MvB...lik je životinja bio u ovoj tekmi...toliko energije u startovima nisam još vidio od njega...onaj start s dvije noge na centru po lopti...takav na MvB treba za LP-a.....nek se misle hoće li ga driblat...u meso ak treba.... :bravo: 8-)

Olić....fascinantno koliko je taj igrač opasan u 16m...jebote imao je 6puta šansu u skoku i to da je inferiorniji od braniča po visini po tom pitanju....očito ga jeb...povratak Ribery-a u pogon.... 8-) ...sam nek on grize i dalje...i doveden je da bude Joker s klupe.... :bravo:

i za kraj Gomez....u ovom trenutku još je malo sebičan...i puca kao da nije ručao odavno,ali vjerujem da će se i taj stav promjenit s obzirom da nas uskoroo očekuje par večarnjih tekmi..... 8-)

Zaključak....Mainz je dobro prošao ,a igrao je bunker cijelu tekmu....sad nam treba neka opasnija ekipa...tipa Wolfsburgh da vidimo da li moremo više zabit nego primit.... 8-)

Werder je do nedavno bio trpač u bundesligi....od tekme s Bayernom on je postao samo jedan koji zabija 2 gola po tekmi.... 8-)

što se tiče opservacija na uspjeh u LP-a ove sezone....ak mi strgamo Fiorentinu ubjedljivo...onda više nismo nepoznanica...onda će nam trgat igrače (Robbery)...bez razmišljanja...naročito englezi.... :neee: :neee:

ali da imamo u ovom trenutku veće šanse za osvojit Lp-a nego jedan klub tipa Manchester ili Inter to zasigurno...njima su ključni trener i jedan igrač....(Rooney i Sneijder)..a kod nas ne znaš s kim da počneš igrat flastera...ili usudi se igrat flastera.... 8-)

eto opet se malo odužilo.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la jozotg » 02 vel 2010, 23:13

Bavarac svaka ti je na mistu
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 03 vel 2010, 16:29

Dosta o ovoj utakmici !
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.