U onoj situaciji nije moga bolje reagirat. Da je iša štopavat i okritat se izgubia bi balun pa bi mu opet srali. Ovako je izvea majstoriju pa opet serete.

The Scarface napisao:Stvarno ne kužim pluvanje po Gomezu. Danas je bia među najboljim igračima i vraški se trudia.
U onoj situaciji nije moga bolje reagirat. Da je iša štopavat i okritat se izgubia bi balun pa bi mu opet srali. Ovako je izvea majstoriju pa opet serete.

Haris napisao:Hoćete reći da nije mogao normalno iz prve šutat po golu?
anton 1983 napisao:Haris napisao:Hoćete reći da nije mogao normalno iz prve šutat po golu?
Pa šuta je iz prve - on je čak malo i prerano doletil pa da je puco punom nogom il bi fulo gol il bi nabio Adlera, njegov izbor rješenje sigurno nije bio loš, al jebiga kad je Adler pokazazo svu svoju hobotničku raskoš!

Haris napisao:A u pičku materinu otkad je lakše šutat petom nego normalno postavit nogu i unijet i Adlera i sve njegove hobotničke pizde materine u gol i kroz mrežu?
anton 1983 napisao:Haris napisao:Molim!?
Sam ti moli
Francky boy napisao:Propali reprezentativci su to prijatelju.
Ne, nego to tebi paše da govoriš sada, to nema veze sa vezom
Francky boy napisao:Van Bommel više nije za repku, Klose je otupio također.Demichelis je pokazo protiv Španije sve svoje slabosti.Van Buyten je reprezentativac jedne neozbiljne repke kao što je Belgija.Olić i Altintop igraju za repke koje su u strmoglavom padu.Butt nije reprezentativac.Badstuber i Muller su mladi reprezentativci i nedokazani igrači.Toni će sa trenutnom formom teško ponovo u italijansku repku.Lell, Otl, Rensing i ostali su svjetlosnim godinama od repke.Ovo ima itekako veza sa vezom kako ti kažeš.
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Van Bommel više nije za repku, Klose je otupio također.Demichelis je pokazo protiv Španije sve svoje slabosti.Van Buyten je reprezentativac jedne neozbiljne repke kao što je Belgija.Olić i Altintop igraju za repke koje su u strmoglavom padu.Butt nije reprezentativac.Badstuber i Muller su mladi reprezentativci i nedokazani igrači.Toni će sa trenutnom formom teško ponovo u italijansku repku.Lell, Otl, Rensing i ostali su svjetlosnim godinama od repke.Ovo ima itekako veza sa vezom kako ti kažeš.
E sad usporedi to sa Kusenovim Timom
Butt - Adler -
Lahm--Schwabb
Buyten--Hypia
Demichelis--Friedrich
Badstuber--Castro (HE HE HE evo i ovdje su bolji)
Schweini--Kroos
Tymo--Vidal
Bommel--Reinartz
Muller---Barnetta
Gomez--Kiessling
Klose--Derdiyok
Kada ova desna strana individualno bude kvalitetnija od ove lijeve strane, ja ću sebi osobno jaja odrezat.Zato prestani mlatit praznu slamu nego pogle kaj Kusen ima prije nego se posereš...
Francky boy napisao:To je samo tvoje subjektivno mišljenje.Ti sereš, al nikako da govno izađe.Oni su puno kompaksnija momčad od naše.I to je realnost.Bilo koji trener da dođe sa ovim panjevima bez Robbery ne bi puno popravio stvar.Ti i dalje misli da smo mi najbolji.Pa Wolfsburg ima cjeli tim reprezentativce ko i mi pa se lome na Nurnberzima.
TulE napisao:Antone da su ta imena bolja od ovih desnih pobijedili bi ih nebi igrali nerijeseno.
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:To je samo tvoje subjektivno mišljenje.Ti sereš, al nikako da govno izađe.Oni su puno kompaksnija momčad od naše.I to je realnost.Bilo koji trener da dođe sa ovim panjevima bez Robbery ne bi puno popravio stvar.Ti i dalje misli da smo mi najbolji.Pa Wolfsburg ima cjeli tim reprezentativce ko i mi pa se lome na Nurnberzima.
Kako je to moje subjektivno mišljenje? Pa ti reci koji je to igrač njihov po poziciji bolji od našeg? Ajde daj da se svi malo nasmijemo!
Al meni nije jastno kak ti sam sebe pobiješ - veliš Wolfsburg ima veliku hrpu reprezentativaca pa su loši, a magath sa slabijom ekipom ako gledamo indidvidualno osvojio prvenstvo. Pa onda Leverkusen ove sezone uopće nema jaču ekipu nego prošle i još su im danas neki standardni prvotimci falili i evo ti ga na.
Al si u pravu da su oni "kompaksnija" ekipa i o tom ja tebi pričam - nama nije problem u kvaliteti nego kaj mi neamo "ekipu", ako me razumiješ - jer ja sam tebi sada usporedio 11 naših sa 11 leverkusenovih koji vode na tablici i mi smo uvjerljivo individualno bolji!
Nemoramo se mi sada sa Leverkusenom uspoređivat niti ja to želim, al samo želim da ljudi shvate da mi neamo tako loš kadar kako to pokazuju naši rezultati!
Francky boy napisao:Ma ne igraju individualni igrači već igra ekipa.Oni su kao ekipa bolji od nas.
The Scarface napisao:Stvarno ne kužim pluvanje po Gomezu. Danas je bia među najboljim igračima i vraški se trudia.

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost