FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

Re: FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

PostPostao/la The Scarface » 22 stu 2009, 20:50

Stvarno ne kužim pluvanje po Gomezu. Danas je bia među najboljim igračima i vraški se trudia.

U onoj situaciji nije moga bolje reagirat. Da je iša štopavat i okritat se izgubia bi balun pa bi mu opet srali. Ovako je izvea majstoriju pa opet serete. :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 20:53

The Scarface napisao:Stvarno ne kužim pluvanje po Gomezu. Danas je bia među najboljim igračima i vraški se trudia.

U onoj situaciji nije moga bolje reagirat. Da je iša štopavat i okritat se izgubia bi balun pa bi mu opet srali. Ovako je izvea majstoriju pa opet serete. :roll:

Yep to niti meni nije jasTno, pa nemreju njemu iz guzice sijevat munje!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 22 stu 2009, 20:59

Hoćete reći da nije mogao normalno iz prve šutat po golu?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 21:00

Haris napisao:Hoćete reći da nije mogao normalno iz prve šutat po golu?

Pa šuta je iz prve - on je čak malo i prerano doletil pa da je puco punom nogom il bi fulo gol il bi nabio Adlera, njegov izbor rješenje sigurno nije bio loš, al jebiga kad je Adler pokazazo svu svoju hobotničku raskoš!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 22 stu 2009, 21:02

anton 1983 napisao:
Haris napisao:Hoćete reći da nije mogao normalno iz prve šutat po golu?

Pa šuta je iz prve - on je čak malo i prerano doletil pa da je puco punom nogom il bi fulo gol il bi nabio Adlera, njegov izbor rješenje sigurno nije bio loš, al jebiga kad je Adler pokazazo svu svoju hobotničku raskoš!

A u pičku materinu otkad je lakše šutat petom nego normalno postavit nogu i unijet i Adlera i sve njegove hobotničke pizde materine u gol i kroz mrežu?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 21:04

Haris napisao:A u pičku materinu otkad je lakše šutat petom nego normalno postavit nogu i unijet i Adlera i sve njegove hobotničke pizde materine u gol i kroz mrežu?

Aj ti ponovo pogledaj tu priliku ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 22 stu 2009, 21:09

anton 1983 napisao:
Haris napisao:Molim!?

Sam ti moli ;)

Francky boy napisao:Propali reprezentativci su to prijatelju.

Ne, nego to tebi paše da govoriš sada, to nema veze sa vezom 8-)

Van Bommel više nije za repku, Klose je otupio također.Demichelis je pokazo protiv Španije sve svoje slabosti.Van Buyten je reprezentativac jedne neozbiljne repke kao što je Belgija.Olić i Altintop igraju za repke koje su u strmoglavom padu.Butt nije reprezentativac.Badstuber i Muller su mladi reprezentativci i nedokazani igrači.Toni će sa trenutnom formom teško ponovo u italijansku repku.Lell, Otl, Rensing i ostali su svjetlosnim godinama od repke.Ovo ima itekako veza sa vezom kako ti kažeš.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 21:13

Francky boy napisao:Van Bommel više nije za repku, Klose je otupio također.Demichelis je pokazo protiv Španije sve svoje slabosti.Van Buyten je reprezentativac jedne neozbiljne repke kao što je Belgija.Olić i Altintop igraju za repke koje su u strmoglavom padu.Butt nije reprezentativac.Badstuber i Muller su mladi reprezentativci i nedokazani igrači.Toni će sa trenutnom formom teško ponovo u italijansku repku.Lell, Otl, Rensing i ostali su svjetlosnim godinama od repke.Ovo ima itekako veza sa vezom kako ti kažeš.

E sad usporedi to sa Kusenovim Timom

Butt - Adler -

Lahm--Schwabb

Buyten--Hypia

Demichelis--Friedrich

Badstuber--Castro (HE HE HE evo i ovdje su bolji :mrgreen: )

Schweini--Kroos

Tymo--Vidal

Bommel--Reinartz

Muller---Barnetta

Gomez--Kiessling

Klose--Derdiyok

Kada ova desna strana individualno bude kvalitetnija od ove lijeve strane, ja ću sebi osobno jaja odrezat. ;) Zato prestani mlatit praznu slamu nego pogle kaj Kusen ima prije nego se posereš...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 22 stu 2009, 21:22

anton 1983 napisao:
Francky boy napisao:Van Bommel više nije za repku, Klose je otupio također.Demichelis je pokazo protiv Španije sve svoje slabosti.Van Buyten je reprezentativac jedne neozbiljne repke kao što je Belgija.Olić i Altintop igraju za repke koje su u strmoglavom padu.Butt nije reprezentativac.Badstuber i Muller su mladi reprezentativci i nedokazani igrači.Toni će sa trenutnom formom teško ponovo u italijansku repku.Lell, Otl, Rensing i ostali su svjetlosnim godinama od repke.Ovo ima itekako veza sa vezom kako ti kažeš.

E sad usporedi to sa Kusenovim Timom

Butt - Adler -

Lahm--Schwabb

Buyten--Hypia

Demichelis--Friedrich

Badstuber--Castro (HE HE HE evo i ovdje su bolji :mrgreen: )

Schweini--Kroos

Tymo--Vidal

Bommel--Reinartz

Muller---Barnetta

Gomez--Kiessling

Klose--Derdiyok

Kada ova desna strana individualno bude kvalitetnija od ove lijeve strane, ja ću sebi osobno jaja odrezat. ;) Zato prestani mlatit praznu slamu nego pogle kaj Kusen ima prije nego se posereš...

To je samo tvoje subjektivno mišljenje.Ti sereš, al nikako da govno izađe.Oni su puno kompaksnija momčad od naše.I to je realnost.Bilo koji trener da dođe sa ovim panjevima bez Robbery ne bi puno popravio stvar.Ti i dalje misli da smo mi najbolji.Pa Wolfsburg ima cjeli tim reprezentativce ko i mi pa se lome na Nurnberzima.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la TulE » 22 stu 2009, 21:26

Bas tako...
Nidje veze ekipa a Bayern ju nije mogao pobijediti.
Znaci nesh ne stima.
Magath nije nish mogao promijeniti, nije ni klinsy , a sada pljujete po LvG... ajd ok nek on bude RIP.
Nek ga mu dadnu odkaz i nek dodje drugi trener i opet nek i tom drugom dadnu otkad i to je to... stalno odkaz a bayern tone.

Bayern nema igraca da valja.
Bommel - njegovo doba je zavrsilo prije 5 godina
Tymo- nema lik veze u ofanzivnim akcijama, nama treba neko ko je dobar u ofanzivnim i defanzivnim
Gomez- spor ko moja pokojna baba
Klose- cojek nije dao 3-4 gola u 5 mjeseci (neam vise sta reci)
Svajnstajger- ajd on bi inekako mogao ostati u timu, mada i njega bi ja sutnuo tj prodao

ODBRANA JE OK I NEBI JU DIRAO
, odbrani svaka cast svidjaju mi se momci

Antone da su ta imena bolja od ovih desnih pobijedili bi ih nebi igrali nerijeseno.
Pa taman da sam ja trener Bayern-a trebali bi pobijediti jer su to tzv. "REPREZENTATIVCI"
Zvizduci navijaca su sve rekli kakva im je igra.

Treba dovesti RONALDINHA 8-) on je igracina i nebi bio promasaj
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 21:28

Francky boy napisao:To je samo tvoje subjektivno mišljenje.Ti sereš, al nikako da govno izađe.Oni su puno kompaksnija momčad od naše.I to je realnost.Bilo koji trener da dođe sa ovim panjevima bez Robbery ne bi puno popravio stvar.Ti i dalje misli da smo mi najbolji.Pa Wolfsburg ima cjeli tim reprezentativce ko i mi pa se lome na Nurnberzima.

Kako je to moje subjektivno mišljenje? Pa ti reci koji je to igrač njihov po poziciji bolji od našeg? Ajde daj da se svi malo nasmijemo!

Al meni nije jastno kak ti sam sebe pobiješ - veliš Wolfsburg ima veliku hrpu reprezentativaca pa su loši, a magath sa slabijom ekipom ako gledamo indidvidualno osvojio prvenstvo. Pa onda Leverkusen ove sezone uopće nema jaču ekipu nego prošle i još su im danas neki standardni prvotimci falili i evo ti ga na.

Al si u pravu da su oni "kompaksnija" ekipa i o tom ja tebi pričam - nama nije problem u kvaliteti nego kaj mi neamo "ekipu", ako me razumiješ - jer ja sam tebi sada usporedio 11 naših sa 11 leverkusenovih koji vode na tablici i mi smo uvjerljivo individualno bolji!

Nemoramo se mi sada sa Leverkusenom uspoređivat niti ja to želim, al samo želim da ljudi shvate da mi neamo tako loš kadar kako to pokazuju naši rezultati!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 21:29

TulE napisao:Antone da su ta imena bolja od ovih desnih pobijedili bi ih nebi igrali nerijeseno.

Reko ti je jedan naš iz uprave jedanput - Nogomet nije matematika - jer da papir pobjeđuje mi bi svake jebene godine osvajali prvenstvo a LP nebi vidjeli nikada! ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 22 stu 2009, 21:32

anton 1983 napisao:
Francky boy napisao:To je samo tvoje subjektivno mišljenje.Ti sereš, al nikako da govno izađe.Oni su puno kompaksnija momčad od naše.I to je realnost.Bilo koji trener da dođe sa ovim panjevima bez Robbery ne bi puno popravio stvar.Ti i dalje misli da smo mi najbolji.Pa Wolfsburg ima cjeli tim reprezentativce ko i mi pa se lome na Nurnberzima.

Kako je to moje subjektivno mišljenje? Pa ti reci koji je to igrač njihov po poziciji bolji od našeg? Ajde daj da se svi malo nasmijemo!

Al meni nije jastno kak ti sam sebe pobiješ - veliš Wolfsburg ima veliku hrpu reprezentativaca pa su loši, a magath sa slabijom ekipom ako gledamo indidvidualno osvojio prvenstvo. Pa onda Leverkusen ove sezone uopće nema jaču ekipu nego prošle i još su im danas neki standardni prvotimci falili i evo ti ga na.

Al si u pravu da su oni "kompaksnija" ekipa i o tom ja tebi pričam - nama nije problem u kvaliteti nego kaj mi neamo "ekipu", ako me razumiješ - jer ja sam tebi sada usporedio 11 naših sa 11 leverkusenovih koji vode na tablici i mi smo uvjerljivo individualno bolji!

Nemoramo se mi sada sa Leverkusenom uspoređivat niti ja to želim, al samo želim da ljudi shvate da mi neamo tako loš kadar kako to pokazuju naši rezultati!

Ma ne igraju individualni igrači već igra ekipa.Oni su kao ekipa bolji od nas.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 21:36

Francky boy napisao:Ma ne igraju individualni igrači već igra ekipa.Oni su kao ekipa bolji od nas.

A kaj ja tebi cjelo vrijeme govorim????????

Zato ti i tupim da nemoraš srat po kvaliteti našeg kadra! Jer mi imamo dovoljno kvalitete da igramo bar RUŽAN ali USPJEŠAN nogomet dok nećemo moči bolje!

Da se razumijemo, kad ja vidim ovakvu postavu Bayerna onda ja neočekujem onakve akcije kad je Gomez puco sa petom, to me dapače iznenadilo i obradovalo! Sa ovakvom postavom ja oču vidjet organizirani tim koji gine na terenu i ubija protivnika na način da je borbeniji od njih, čvršći od njih i da trči više od njih!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 22 stu 2009, 21:42

The Scarface napisao:Stvarno ne kužim pluvanje po Gomezu. Danas je bia među najboljim igračima i vraški se trudia.

i ja to isto ne kužim....

ma današnji gol mu je fenomenalan....
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.