VS 
Međusobni susreti:
http://www.bundesliga.de/en/statistik/vergleich/index.php?&competition=22&main_team=387&oppos=156
VS 

anton 1983 napisao:Još jedan beton je pred nama. Mislim da svi možemo očekivati da Koln baš neće imati previše interesa da protiv nas malo zaigra nogomet te da možemo očekivati od njih istu tekmu kao što su igrali protiv leverkusena.
anton 1983 napisao:Kad recimo tak igraju MUTD ili Chelsea onda se njih glorificira kao komapktne i čvrste ekipe koje dominiraju a kad mi tak igramo onda se pljuje po našoj igri

anton 1983 napisao:Znači ti bi meni išo na to da mi njih izmorimo!A ko zna možda to i nije loša taktika, sam nevjerujem u takav rasplet, ali malo zmešat postavu nebi bilo loše jer nam je tekma u Fiorenitni važnije. Recimo startat sa Olićem i Kloseom, a ostalo kak oće...

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Vrijeme je da i Schweini riješi neku tekmu sa udarcom sa 30 metara, a i nebi bilo loše da dobijemo tekmu sa golom iz slobodnog udarca...

GrleREB napisao:Jel zna slučajno netko (Anton) koga prenosi Eurosport2 u subotu Bayerna ili Werdera ???

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost