CroCHEF napisao:uf tjedan dana prije finala
kad vec budu imali prvenstvo i finale ovdje ce bit nabrijani
bit ce dobra utakmica ko svaka s wrderom pobjeda naravno
jedno pitanje mozda glupo ali... kad se osvoji prvenstvo i kup jel se igra superkup?

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:...a možda bolje za bundes ligu da werder osvoji kup....al jebiga kad smo Bayern....možda da nemamo tak puno odmora bi Werder imao šanse..ovak je trofej već u ormaru....![]()
![]()
![]()

doro napisao:FCB m@niac napisao:...a možda bolje za bundes ligu da werder osvoji kup....al jebiga kad smo Bayern....možda da nemamo tak puno odmora bi Werder imao šanse..ovak je trofej već u ormaru....![]()
![]()
![]()
zašto bolje za bl?!
bavarac napisao:
bolje za Schalke.......zašto pitate....
...jednostavno ak Werder osvoji kup,onda s njima igramo u superkupu uoči nove sezone...a ak osvojimo mi,onda igramo opet sa Schalkeom jer je on drugi u prvenstvu bio...a Magathu je dosta šahovskih šamara od Gaalonje....ili nije....

FCB_general napisao:bavarac napisao:
bolje za Schalke.......zašto pitate....
...jednostavno ak Werder osvoji kup,onda s njima igramo u superkupu uoči nove sezone...a ak osvojimo mi,onda igramo opet sa Schalkeom jer je on drugi u prvenstvu bio...a Magathu je dosta šahovskih šamara od Gaalonje....ili nije....
Ma samo neka mi i to osvojimo, sve mora biti naše. Dizat letvicu što više i više...Ja inače Schalke mrzim iz dna duše i volim kada se njih melje i gleda s visoka.
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost