AC Fiorentina - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda Fiorentine
0
Nema glasova
Nerijeseno
3
60%
Pobjeda Bayerna
2
40%

Ukupno glasova : 5

Re: AC Fiorentina - Bayern München

PostPostao/la Speedy » 05 stu 2008, 22:56

Dobro je, bod u dzepu! Iako smo odigrali vrlo lose koliko sam ja uspio vidjeti. Fiorentina je imala daleko vise prilika ali mi smo opet iskoristili ono sto nam se ponudilo! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 06 stu 2008, 08:05

Evo sad sam pogledao sazetke, mogu reci da smo dobro igrali u drugom poluvremenu za razliku od prvog, na kraju smo mogli dotuci talijane. Steta za one promasaje Klosea i Kroosa na kraju tekme. Dobro Kroos je jos zelen pa se i ne cudim! :D
Ali na kraju, ovo je realan rezultat!
Evo ocjene igraca:

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2008, 08:21

Kak sam si i mislil mi još uvijek nismo dovoljno jaki da dobijemo tekmu u Firenzi. Nama će trebat kadrovske promjene zbog načina sustava igre. Nama treba pokretljiciji/agilniji i brži srednji red - Timbo i Bommel nemreju igrat onak kak si je to Klinsi zamislil - trebaju nam dva nova vezna igrača koji su drugačiji od njih. Kad se ovak igra cijel ekipa mora bit brža.

Kaj se tiće Ze Roberta - šteta kaj neće ostat još jednu sezonu.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 06 stu 2008, 11:48

Ma ionako je Ze Roberto bolji od Van Bommela i Borowskog i uvijek će igrati tu u sredini kad Lahm bude zdrav. Samo nam treba neko kvalitetniji od Van Bommela, ali to je već poznata i sažvakana priča.

Kao što se također moglo primjetiti, Podolski je ni za šta, a onoliki prostor na desnoj strani tenk Schweinsteiger jednostavno ne može iskoristiti jer nema driblinga i brzine za to. No, i to je sažvakana priča. Zašto li je Kroos ubačen tek u 80-oj minuti je također veliki misterij.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 09 stu 2008, 17:58

Bit ce da smo zaboravili zakljucati ovu temu, Scari aktiviraj se malo ako ja ne zakljucam to je onda tvoj posao!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09