Bayern Munchen - Olympique Lyon

Ishod utakmice

Anketa je završila: 04 lis 2008, 11:11.

Pobjeda Bayerna
2
100%
Neriješeno
0
Nema glasova
Pobjeda Lyona
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 2

Re: Bayern Munchen - Olympique Lyon

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2008, 21:35

Ostalo je 1-1. Nije loše, ali zaslužili smo više. Ehh da je samo Toni u formi, ali ne ide i ne ide. :zivio:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 30 ruj 2008, 21:44

The Scarface napisao:Ostalo je 1-1. Nije loše, ali zaslužili smo više. Ehh da je samo Toni u formi, ali ne ide i ne ide. :zivio:

Yep, u drugom djelu smo igrali puno bolje iako mi ona zamjena Ribery/Borowski nije imala logike al eto, po meni je definitivno trebao izaci Demichelis...

Steta, primili smo nesretno taj gol i dugo smo morali traziti svoju igru iako je to jos daleko od prizeljkivanog! Moram samo pohvaliti Odda, odigrao je lavovski veceras! :legendo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 30 ruj 2008, 21:47

Nije mi jasTno zašto je Klinsi napravil sam jednu zamjenu - i to još onakvu - ribery je trebo van ali za njega ziher nije trebo uć Timbo!

jednostavno sam dojma da smo trebali uzet više...

Oddo je doslovce krepo na terenu - zato je i stavio Lella protiv Hannovera da mu ovaj protiv lyona može svih 90 minuta igrat - Klose danas jako dobar.

Đoka tore jednostvno više nema sreće, trebat će vremena da mu se vrati...

Herc mi je stao kad je lahm dal povratnu - Demicheli sa žutim kartonom je bio još gori i nije mi jasTno zakaj to Klinsi nije vidio - trebo ga je sam vratit u obranu i stavit nekog drugog u vezu u zamjeni za Brena...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 ruj 2008, 22:02

Da sam na kraju zadovoljan sa ovim jednim bodom nisam, jednostavno smatram da smo trebali uzet više. Lyon je došo u ovaj meč čiste glave i to se vidlo na terenu, kod Bayerna su se jednostavno tresle noge, fali nam samopouzdanja i zato nam nije išlo idealno, puno previše krivih dodavanja i koja katastorfalna greška - Lahm i krivo pozicioniranje igrača. Ono kaj me smeta je to što je Klinsi kasnio sa zamjenama, pardon zamjenom :agresivan i po meni jako čudnoj i nelogičnoj - Ribery je trebo izać ali ne umjesto Timba.

Na poluvremenu ili bar u 55 minuti trebo je vadit van Brena i stavit Bommela ili Timba u vezni red i Demichelisa povuć natrag jer on se danas na ovoj poziciji nije snašo i još je teže i lošije igro kad je dobio žuti karton, sve u svemu Klinsi nije optimalno iskoristil svoje zamjene!

Kolko nas lopta danas nije išla fantastično smo odigrali, 50 kornera i neznam kolko udarca na gol i onda primimo onakvo smeće od gola :agresivan

Oddu svaka čast frajer je na škrge disal, Klose jako dobar, Ze Robi svaka ti dala i da mislim da sad više nema sumnje ko je naš kapetan - Lucio nenadjebiv.

Nadam se da ćemo do susreta sa Fiorentinom već bit u nekakvoj formi...

Idemo dalje!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 30 ruj 2008, 22:29

anton 1983 napisao:Na poluvremenu ili bar u 55 minuti trebo je vadit van Brena i stavit Bommela ili Timba u vezni red i Demichelisa povuć natrag jer on se danas na ovoj poziciji nije snašo i još je teže i lošije igro kad je dobio žuti karton, sve u svemu Klinsi nije optimalno iskoristil svoje zamjene!

S ovim se upotpunosti slazem!

Uglavnom Steaua je uspjela hapiti bod Violama sto nama ogovara te trebao i zbog toga biti zadovoljni...

Sve u svemu kako si i sam rekao nisimo uzeli u ovoj tekmi sto nam se nudilo!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2008, 22:43

Imamo li iko riječi hvale za Svinjicu ? Jebate lik je danas bia katastrofa. Niti jednom jebeni balun nije ubacia nego uvik dodaje jadnom digiću da sve sam radi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 30 ruj 2008, 22:47

The Scarface napisao:Imamo li iko riječi hvale za Svinjicu ? Jebate lik je danas bia katastrofa. Niti jednom jebeni balun nije ubacia nego uvik dodaje jadnom digiću da sve sam radi.

Moro je i neko podbaciz, to je normalno, jebiga tak smo igrali a i teže je Schweiniju igrat kad je Ribery tamo al frajer je opet PK pretrčo!

Razlog zakaj mi danas nismo dobili je forma tj. kriza i to je to.

Da je Toni u formi danas bi dobili 3:1
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2008, 23:12

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Imamo li iko riječi hvale za Svinjicu ? Jebate lik je danas bia katastrofa. Niti jednom jebeni balun nije ubacia nego uvik dodaje jadnom digiću da sve sam radi.

Moro je i neko podbaciz, to je normalno, jebiga tak smo igrali a i teže je Schweiniju igrat kad je Ribery tamo al frajer je opet PK pretrčo!

Razlog zakaj mi danas nismo dobili je forma tj. kriza i to je to.

Da je Toni u formi danas bi dobili 3:1

Žalosno je da naše desno krilo dana niti jedanput nije pokušalo probit tu stranu. Otić u prodor, pokušat sam nabacit, uputit šut već samo neke kratke pasove za Odda. Jednostavno nam na desnoj strani fali spielwitza koji imamo na lijevoj sa Ryberijem i Lahmom.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 02 lis 2008, 18:23

Tekma zavrsila, tema ide pod kljuc!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09