cruz napisao:znači ja sam neznalac jeli?

cruz napisao:jozotg napisao:i to još protiv smrdljivih talijančića
hehe je jee, to daje poseban začin ovoj pobjedi...
hjooj zamisli da je tekma bila na hrt-u i da je komentiraju "serie-a lovers" sušec ili ćosić....![]()
![]()
![]()
kako bi im sjelo ajme majko!!!!
kako netko može voliti talijanski nogomet, šugavi, milan inter roma i to smeće!!!!!!!!

anton 1983 napisao:ankujund napisao:anton 1983 napisao:FALA TI ULI!!!!![]()
zajebava se ti il ne,al kad dovedes besplatno igraca koji ti postane najbolji pojedinac momcadi,moras manageru skinit kapu
Kad je genijalnost ULIJA u pitanju ja se nikad nezajebavam, samo kaj postoje neznalci koji nisu svjesTni njegove genijalnosti!
anton 1983 napisao:Uff mogu al ne sad - il sudjeluj na forumu pa će ti biti jasTno il odlepršaj...![]()
Ukratko rečeno LvG more otić do Olića i reč mu fala ti kaj si mi dao šansu, a onaj tolko kritizirani Uli je dopeljo za 0 KN Olića po kome su svi pljuvali, te je jučer Gaal sa tzv. "KRNJIM KADROM" zgazio Juvea, a ULIJU se nabijalo na nos kak je IDIOT kaj imamo ovak LOŠ kadar, jer bez ROBBERY mi smo smeće! A sad je taj njegov kadar Razneso Juvea i Uli neće dobit Fala kad veli - Bayern ima dobar kadar. Sad je napokon LvG a i ostatak vas shvatio da nije bio problem u kadru već u Gaalu jer i sa ovim igračima se može uspješno igrati
Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost