Holland schießt die Bayern weiter
Individualna kvaliteta naših igrača je jučer prevagnula ili bolje rečeno Robben. Dva puta smo se vračali i to u trenucima kada je izgledalo da nam se nepiše dobro. Da smo primili još jedan gol ne znam dal bi ekipa imala dovoljno mentalne snage da se ponovo vrati u tekmu, ali sva sreća nije bilo potrebe za tim. Jučer uopće nisam imo dobar filing za tekmu i nekak mi se sve činilo da se sve okrenulo protiv nas, tak je i bilo, ali smo se na kraju ipak izvukli i to treba priznati. Greške u obrani su nas mogle koštat prolaska dalje protiv slabijeg protivnika i u zadnje vrijeme to nam je velika mana. Jučer je problem bio to kaj smo se opet krivo na terenu postavili i nismo odigrali onako kako treba da se nemoramo znojiti, no ovakav prolazak dalje sigurno je slađi.
Ono što me najviše iziritiralo je to da je Prandeli van Gaalu dva puta prodo fintu i to mi se uopće nesviđa. Mi ćemo morat neke stvari u našoj igri promijeniti jer sada to nefunkcionira onako kako bi to trebalo i moglo funkcionirati. Prevelika je jučer bila udaljenost između naših redova i to je izgledalo previše nepovezano, s tim da su nam krila i napadači bili brutalno odrezani. Iako Ribery igra navodno na istoj poziciji kao prošle godine on svoje zadaće ne obavlja na isti način. Prestao je imati ulogu našeg "playa" i njemu taj način igre neodgovara. Prije se Ribery dosta vračo po loptu i imao je puno terena i suigrača ispred sebe pa je to nudilo više opcija za rješavanje napada, a sada Ribery dobiva loptu kada je već jedan igrač na njemu i čim ju dobije tamo su već trojica, a pomoći nema. LvG bi se morao sa tim pozabaviti.
Nama se sada opet dogodio "Getafe" i zato ja sada neželim da mi opet izvučemo neko "kvalitetno smeće" jer bi mogli sa njima proč ko protiv Zenita, sada je vrijeme da izvučemo neku jaču ekipu na koju će naši dečki grist. Igrat protiv Seville ili Bordoa sada mi nikako nebi pasalo, no vidit ćemo kaj kuglice nose...
Nadam se, a i siguran sam da je našim lošim igrama došao kraj i da ćemo sada opet krenuti uzlaznom putanjom jer ova Fiorentina je bila teški teret koji smo MORALI prebodrit. Svi mi možemo sad pričat o tome kak je to zajebana ekipa i kak je protiv njih teško igrat, ali isto tak svi znamo da ispadanje od Fiorentine nije bila opcija i zato smo odigrali tak kak smo odigrali. Sada je još problem kaj će doči do puno rotacija u ekipi jer su nam se igrači ponovo počeli ozlijeđivati, neki neće moči igrati zbog kazni itd...ono kaj bi nama mogao biti problem je to kolko su oni igrači kao Olić, Tymo, Hamit, Klose spremni da ginu za ekipu, ako znaju da će izgubiti mjesto čim se neko od prvotimaca vrati. A onda tu imamo decu poput Contenta i Alabe koji svoje zadaće ispunjuju bolje nego kaj smo to mogli sanjati. Bit će ovo zanimliva sezona po nas!
Naravno i tu je veliki problem Riberya koji utječe na cijelu ekipu. Svaka druga tekma se igra za njega, čeka se njegova explozija, a on nikako da se odluči. Vrijeme je da on to napravi jer u suprotnom to neće biti dobro. Kakva god odluka bila ona mora doči što prije jer onda bumo bar znali na ćemu smo, a ako bu još loše igro, neće ga biti problem izvaditi iz ekipe jer ko ga jebe ak ide proč. Tako ćemo dati do znanja, možda nekim drugim igračima da su sada oni bitni. A ako se odluči da ostane, ali baš da se na to odluči i da ne žali za tom odlukom, tim bolje!
I za kraj, moja želja je da izvučemo Arsenala u 1/4 finalu.