anton 1983 napisao:sch0ll7 napisao:NA VAN GAALA NECU TROSITI RIJECI JER OVA SRAMOTA NIJE POCELA SA NJIM VEC TRAJE NEKIH 3-4 GODINE.
Da si sad tu pored mene glavu bi ti skinuo s ramena sa jednom šamarčinom!![]()
Pa kakav je kadar Klinsi imo pa kaj je on u skupini napravio!!!! Kolko se po njemu pljuvalo, a kakav smo onda nogomet igrali!!
NEBIJEM TI VAN GAALA u 3 pičke materine Nizozemske od kud je zgmizo!!! Proklet bio dan kad mu je ono smeće od Alkmaara dopustilo da otiđe čA!!!!
Mi prosle godine nismo nadigrali ni jednu ekipu u skupini..sa Lyonom smo imali cistu srecu...da smo iz 3 sanse zabili 3 gola u gostima...
Nismo igrali nista bolje nego ove sezone u skupini...Za mene to nije igra
Kroz Bundesligu smo isto prolazili...jednu utakmicu solidno drugu propast...itd...
Kadar nije bio nista losiji...imao je Ze Roberta i Lucia...pa cak Borowski je igrao bolje na sredini od ovih glupaca pranjica i Tymoschuka.
Necu opet otvarat temu na Van Gaala...i trenere...al nama da dodje Maurinho, Capello, Lippi....Ferguson nema nam pomoci.
Jer ova ekipa je tako slabo sastavljena da joj nema spasa 2 godine....u ovom timu se nezna "KO PIJE KO PLACA"...Od golmana do kapetana pa nadalje.
Jebeni Chelsea je imao posle Maurinha [koji je sastavio ekipu koja i danas igra] Granta [prvi put cuo za njega do tog trenutka] pa Scolarija pa sad Ancelotia i uvijek su igrali dobro...polu finale LP i uvijek u borbi za Premier League.
Trener gor dol...ekipa je super i zajedno igraju vec 4-5 godina...a nasa uprava jede govna i umjesto da grade ekipu oni je menjaju svake godine!
width="960"