03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

Tko će biti pobjednik?

Anketa je završila: 03 stu 2009, 11:07.

Bayern
6
75%
remi
2
25%
Bordeaux
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 8

Re: 03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

PostPostao/la sch0ll7 » 03 stu 2009, 22:53

anton 1983 napisao:
sch0ll7 napisao:NA VAN GAALA NECU TROSITI RIJECI JER OVA SRAMOTA NIJE POCELA SA NJIM VEC TRAJE NEKIH 3-4 GODINE.

Da si sad tu pored mene glavu bi ti skinuo s ramena sa jednom šamarčinom! :neee:

Pa kakav je kadar Klinsi imo pa kaj je on u skupini napravio!!!! Kolko se po njemu pljuvalo, a kakav smo onda nogomet igrali!!

NEBIJEM TI VAN GAALA u 3 pičke materine Nizozemske od kud je zgmizo!!! Proklet bio dan kad mu je ono smeće od Alkmaara dopustilo da otiđe čA!!!!

Mi prosle godine nismo nadigrali ni jednu ekipu u skupini..sa Lyonom smo imali cistu srecu...da smo iz 3 sanse zabili 3 gola u gostima...
Nismo igrali nista bolje nego ove sezone u skupini...Za mene to nije igra
Kroz Bundesligu smo isto prolazili...jednu utakmicu solidno drugu propast...itd...
Kadar nije bio nista losiji...imao je Ze Roberta i Lucia...pa cak Borowski je igrao bolje na sredini od ovih glupaca pranjica i Tymoschuka.

Necu opet otvarat temu na Van Gaala...i trenere...al nama da dodje Maurinho, Capello, Lippi....Ferguson nema nam pomoci.
Jer ova ekipa je tako slabo sastavljena da joj nema spasa 2 godine....u ovom timu se nezna "KO PIJE KO PLACA"...Od golmana do kapetana pa nadalje.

Jebeni Chelsea je imao posle Maurinha [koji je sastavio ekipu koja i danas igra] Granta [prvi put cuo za njega do tog trenutka] pa Scolarija pa sad Ancelotia i uvijek su igrali dobro...polu finale LP i uvijek u borbi za Premier League.
Trener gor dol...ekipa je super i zajedno igraju vec 4-5 godina...a nasa uprava jede govna i umjesto da grade ekipu oni je menjaju svake godine!
sch0ll7

PostPostao/la doro » 03 stu 2009, 22:53

anton 1983 napisao:Sad smeće daje intervju!

Baš si mi zgodan na avataru :lol: :lol: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 03 stu 2009, 22:54

..nismo imali sreće,trebali smo pobjedit..... MA PUŠI KURAC I ODJEBI IZ BAYERNA!!!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 03 stu 2009, 22:56

Koji je kurac Tymoshchuk sada ljudima skrivio? De ba ohladite malo...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 03 stu 2009, 22:57

FCB m@niac napisao:

..nismo imali sreće,trebali smo pobjedit..... MA PUŠI KURAC I ODJEBI IZ BAYERNA!!!

Kaj to je reko...koje trulo arogantno dutch smeče.....AZ te zove lepojko :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 22:58

LvG nije kriv, samo je Uli kriv - daj ubijte se molim vas! :neee:

Šta ovaj kadar nemože proči ovu skupinu? Jel sam mu ja dopeljo Pranjića, Braafheida i Robbena? Pa sam si je dopeljo te igrače, sam nam je sjebo Gomeza, sam si je stavio Bommela da mora igrat, sam je zmišljo Badstubera, sam je radio svoje kretenske ideje - nije mo to niko nametnuo.

Ja da kažem da je UH kriv za ovo a ne LvG - pa strelim se radije! Ima naša uprava grešaka to stoji, al da ja naš kadar tako loš da jedan LvG ima opravdanja da on nije kriv? Nabijem svakog na kitu milanovu ko to misli?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 03 stu 2009, 22:59

Ali koja je budala večeras dopustila da Pranjić odigra svih 90 minuta ? :evil:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 03 stu 2009, 23:00

JEBEM VAM MATER DEBILNU BAYERNOVSKU, SVIMA, OD CISTACICE DO HOENESSA!!!
Pa za ovu bruku moraju pasti glave i to koliko sutra. Bayern nikad jaci na papiru, a na terenu nikad ocajniji. Strasno....

PRVO: Mora pasti Gaalova glava. Nek se nosi u materinu i on i njegove "inovativne" 4-3-3 i slicne taktike. Treba dovesti Ottmara sa starom dobrom, provjerenom 4-4-2 taktikom da nas vadi iz govana i na kraju sezone ga natjerati da potpise dozivotni ugovor sa nama, i dati mu slobodu kao sto je ima Ferguson u MUTD. Ako ne mogne Ottmar, onda dovesti trenera koji je SVABO i koji ce forsirati disciplinu, rad, red i pozrtvovanost.

DRUGO: Na skupstini kluba krajem mjeseca reci DANKE Uliju i onda ukinuti mjesto Generalnog Menadzera Bayerna, za slucaj da se Uli pozeli vratiti, jer je stvarno pokazao da je posljednjih godina izlapio i da ne zna praviti klub sa ogromnim novcem, i samo srlja iz greske u gresku. Balavca Nerlingera poslati u vrtic da se uci zanatu, a menadzerske ovlasti se moraju dati treneru i samo treneru. A taj mora biti SVABO koji zna kako se pravi ekipa za osvajanje Lige Prvaka i pod kojim ce igraci propisati krv, ali ce OSVOJITI Ligu prvaka. Taj trener ne smije biti neko "novo otkrice" nase sjajne uprave, u vidu Klinsmanna, Gaala, Baslera, Mathausa i slicnih "profesionalaca".Nas trener - menadzer mora biti stari vuk koji zna kako Bayern MORA izgledati (citaj: Ottmar, Felix, Yupp, i slicni).

TRECE: Negdje pred Bozic, treba napraviti modnu reviju u Bayernu i one igrace kojima modeli budu najbolje stajali STJERAT u 3PM na januarskom prelaznom roku. Sada su, ljudi moji sve sami manekeni u Bayernu (Schweini, Toni, Gomez, itd) kojima je bitno da je dres utrpan, da je rajf na mjestu, da je razdjeljak strogo prav, da se ne daj Boze nije isprljao, a to da li cemo dati ili primiti gol, pa to nije vazno. Glavno je da ga mama i cura vide kako lijepo izgleda u bayernovom dresu.... BAYERNOV DRES TREBA ZASLUZITI, to je bio Hitzfeldov moto i stvarno kad pogledas, mi nismo u tim godinama imali nijednog manekena u ekipi, sve rugoba do rugobe (Jeremis, Kahn, Effenberg), ali su svi igrali ZA KLUB, a ne za Oriflame, Avon, Dior i sl, svi su igrali za jednog a jedan za sve. Toga danas u Bayernu nema. I to je problem.

CETVRTO: Prodati SVE superzvijezde i graditi ekipu da se zasniva na kolektivu. Danas se velika paznja posvecuje da li ce Ribery otici u Real, da li ce Toni igrati na SP, da li je Gomez u depresiji, Da li je Klose ustao kako treba.......... ne treba nam to. Treba nam jak kolektiv, u kojem svako svakog razumije i zna sta se hoce i kako da se to uradi. A od ovih "FC Holywood" sranja samo nas glava moze jos vise zaboliti.

NEMA LIJEKA BAYERNU BEZ CVRSTE I ISKUSNE GERMANSKE RUKE NA KORMILU KLUBA I STO PRIJE UPRAVA TO SHVATI, PRIJE CE BAYERNU BITI BOLJE!

P.S. izvinite na psovkama, ali mislim da znate kako se jadno osjecam veceras....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Haris » 03 stu 2009, 23:01

anton 1983 napisao:LvG nije kriv, samo je Uli kriv - daj ubijte se molim vas! :neee:

Šta ovaj kadar nemože proči ovu skupinu? Jel sam mu ja dopeljo Pranjića, Braafheida i Robbena? Pa sam si je dopeljo te igrače, sam nam je sjebo Gomeza, sam si je stavio Bommela da mora igrat, sam je zmišljo Badstubera, sam je radio svoje kretenske ideje - nije mo to niko nametnuo.

Ja da kažem da je UH kriv za ovo a ne LvG - pa strelim se radije! Ima naša uprava grešaka to stoji, al da ja naš kadar tako loš da jedan LvG ima opravdanja da on nije kriv? Nabijem svakog na kitu milanovu ko to misli?

Pa jel taj Van Gaal još i sam od sebe došao u Bayern kad je već sve ostalo sam uradio?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 23:01

The Scarface napisao:Ali koja je budala večeras dopustila da Pranjić odigra svih 90 minuta ? :evil:

Koja budala vadi Klosea za Robbena! :lol: Da mi ga je čopit na par minuta i malo popričati sa njime šta je on sa time htio....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 03 stu 2009, 23:02

The Scarface napisao:Ali koja je budala večeras dopustila da Pranjić odigra svih 90 minuta ? :evil:

..e da mi je to znati nabijem ga bez sluha...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 23:04

Haris napisao:Pa jel taj Van Gaal još i sam od sebe došao u Bayern kad je već sve ostalo sam uradio?

Pa, je! Kaj on možda nije znao kakav kadar će imat i koliko novaca na raspolaganju - pa znao je on da će dobiti i Tymoschuka i Gomeza, a ond akad je došo i znao sa čim radi počo je srat kak to nisu njegovi igrači i kak on mora nametnut samo svoju filozofiju i nedaj Bog da se prilagodi nećem...

Pa kaj je onda ljudi moji Klinsi trebo reč? Pa kakav je on kadar i pojačanja dobio - i kad mi neko veli da je Klinsi bio loš i sa tim opravdava LvG-a - pa u ovo vrijeme prošle sezone Klinsi je bio Bog za LvG-a!

Ma ubit ću ga jednog dana ak ga sretnem!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 03 stu 2009, 23:08

I_Love_Bayern napisao:BAYERNOV DRES TREBA ZASLUZITI.

..to je poanta cjele naše priče...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 03 stu 2009, 23:09

anton 1983 napisao:
Haris napisao:Pa jel taj Van Gaal još i sam od sebe došao u Bayern kad je već sve ostalo sam uradio?

Pa, je! Kaj on možda nije znao kakav kadar će imat i koliko novaca na raspolaganju - pa znao je on da će dobiti i Tymoschuka i Gomeza, a ond akad je došo i znao sa čim radi počo je srat kak to nisu njegovi igrači i kak on mora nametnut samo svoju filozofiju i nedaj Bog da se prilagodi nećem...

Pa kaj je onda ljudi moji Klinsi trebo reč? Pa kakav je on kadar i pojačanja dobio - i kad mi neko veli da je Klinsi bio loš i sa tim opravdava LvG-a - pa u ovo vrijeme prošle sezone Klinsi je bio Bog za LvG-a!

Ma ubit ću ga jednog dana ak ga sretnem!

Ma slažem se ja sve s tobom, pogotovo u vezi Klinsmana, ali ne možeš poreć činjenicu da uprava bira trenera i da njihovom sretnom izvlačenju čini se još nije došao kraj. :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 03 stu 2009, 23:10

Kladim se da Gaal neće dobit otkaz!

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10