sch0ll7 napisao:Kao prvo Uprava nije htjela produziti Ze-u ugovor iako je to zelio Van Gaal...pa su isto se sjebali sa Luciom jer bi on osao iduce godine kad bi mu istekao ugovor...Pa onda su mu dali samo 10mil € za transfere...[pranjic + Braafheid = 10mil€] pa tek kad su vidjeli da treba jos uloziti jer je ekipa uzas su se oni odlucili da kupe Robbena da spase svoju kozu i da se pohvale navijacima kako su oni dobra uprava. Nabijem ih na kurac kad sve prave tek kad vide da neide drugacije!!!
Ze Roberto je bio otišo prije van Gaala

van Gaal nije imao nikakve veze sa tim, LvG je direktno sjebo sa Luciom ( a sječam se da u neki bili sretni kaj je otišo, tako da). Nisu oni nejmu dali sam 10 - LvG je sam tražio sva pojačanja i ovu trojicu si je on dopeljo, mogo si je on tih 35 milja potrošit kak god oće

Lovili smo mi neke igrače i prije Robbena al ih nismo uspeli dopeljat, pitaj Boga koga je LvG htio. I kaj se tiće Robbena on je tek posto tak jeftin i moguća opcija tek pred kraj prelaznog roka. u 7 mjesecu nismo mogli dovest robben...
Ja ne branim Van Gaala ali kazem da problemi nisu poceli prije par mjeseci kad je on dosao u nas klub...problemi traju vec 4-5 godina covjece moj glupi.
Pa vidim ja kaj ti govoriš - meni je to kristalno jasTno, al ja ta opravdanja nepušim - ti puši ja ne. Tvoj krivac se razlikuje od mojega, jako jednostavno
Da su nam na ovo ljeto doveli Mourinha mi nebi puno bolje prosli sa ovom grupom igraca!!!!! Jer ova ekipa nije ekipa!!!
Kao sto je neko prije spomeno...tu su da nose Armani i sta ja znam jos...Gomez je tu samo zato da bi zaradili na njemu.
Svi simpatizeri ovog kluba vec par godina govore da je nasa uprava sjebala nas tim i upropastila ga do bola a samo ti seres o trenerima.
Al ova ekipa opet niej tako slaba i sranja koja je LvG radio sa ovom ekipom su ostavila nepopravljivog traga!
Ja hocu da stjeram krivdu na Ullija u KHR a ti opet tjeras Van Gaala.
NEMOJ, to meni nemoj nabijat na nos!
Zaboli me K.... neka ga sutra skinu sa pozicije nije mi otac....ali ko god dodje nece biti bolje!!
Zbog LvG-a!!! jA sam ljudima reko, ako nam LvG sjebe klub to niti Bog nepopravi jer on je sad tolko sjebo ekipu da je to živi očaj. Pa pazi kaj prvo novi trener mora napravit - sterat kapetana na klupu - i sad će Bommel zbog toga bit sretan? Kome je Bommel kapetan i kome zbog tog konjusine na desnom krilu igra Tymoschuk? Igrač kojeg smo dobveli da Bommel nebi igro!!!!
vec je Ulli kupovo igrace tipa Dos Santos, Hashemiah, etc...a Ballacka [naseg najboljeg igraca] pustili da ode u Chelsea bez odstete....aloo jel to normalno?...jel to kriv Magath?...I zato je i osao jer mu nisu pustili da nesto ostvari...iako je dvaput uzastupno osvajo kup i BL
O ovom djelu možemo drugi puta, nema smisla da ja tebi objašnjavam dos santose i Ballacke