Veliko finale: FC Bayern - Inter Milano

Re: Veliko finale: FC Bayern - Inter Milano

PostPostao/la nele-BHF » 24 svi 2010, 14:18

Ljudi, previse i bespotrebno raspravljate o Murinho. JEDAN JE IVICA OSIM

To je trener koji se vise nece roditi. Budite sigurni !! :)

A tekme sto se tice i to smo vec davno zakljucili brate. Izgubili i jebaji ga :$ . Sad idemo po 2-3 pojacanja i opravdati finale LP :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 24 svi 2010, 14:25

pa dobro, to je tvoje mišljenje, poštivam svačije stajalište!

moje mišljenje je da se njega s pravom uveličava ALI samo zbog osvajanja LP s PORTOM, ostalo je medijsko bla bla bla..

Chelsea sam "zamrzio" zbog njegove ragbi igre, Intera da i ne spominjem... :neee:

kao što rekoh poštivam svačije mišljenje, ali mojim ušima nije lako čuti kako je on zaslužio to....

TO NIJE NOGOMET, TO JE VIŠE RAGBI ILI AMERIČKI NOGOMET, TAKTIZIRANJE, SNAGA, SNAGA, SNAGA

i Bayern i Barca su popušili zbog loše obrane

a Inter jedino i ima dobru obranu, budimo realni, da im nije sneijdera bili bi osmina finale ko i do sad!

Nogomet se igra radi navijača! Nogomet je entertainment! Nogomet je prekrasna igra koju igraju igrači koji nešto znaju s loptom, a NE samo obrambeni igrači koji se brane i slučajno zabiju iz jedne ili dvije kontre!

zato nikad neću ni voliti ni poštivati klubove gdje su glavne zvijezde Maicon, Samuel, Gerrard, Carragher, Lampard, Terry, Mourinho, bla bla bla

Tu mi nitko ne smije prigovorit

Bayern, Barca, Valencia, Brazil, Španjolska, itd

To je PRAVI nogomet

a ne jebena ragbijaška taktika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 14:40

i arsenal kad je u punom sastavu
jedini klub u eng koji mogu pogledat
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 24 svi 2010, 14:41

A Elf :?: :!: ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 svi 2010, 14:50

CroCHEF napisao:i arsenal kad je u punom sastavu
jedini klub u eng koji mogu pogledat

arsenal svakako!!
doro napisao:A Elf :?: :!: ;)

elf? Ballack glavni igrač... dosta rečeno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TulE » 24 svi 2010, 15:22

Naša odbrana primila je najmanje golova u BL nemate ju pravo blatiti toliko.
Posebno kada su morali čuvati igrače poput Milita (28M), Eto'o (40M) i Snajder(35M) =103 M

Boli me samo sto Klose i Gomez bas nista nisu pokazali... pa ja ih nisam vidio na terenu kak treba :neee:
bezze upropastili 20 minuta igre.

30 Milki za Gomeza je super turbo mega promašaj... treba postit za njega da proradi :mrgreen:
TulE

PostPostao/la ankujund » 24 svi 2010, 17:48

problem je forsiranje mullera...tu lezi problem. da si ti gomez ili klose i sidis na klupi i gledas balavca kako stalno igra i faljiva a ti lani dera guzove,normalno da bi ti pao moral i da bi ima blokadu kad igras,jer se od tebe ocekuje da u 20min igre moras zabit gol...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 25 svi 2010, 10:52

neda mi se čitat što ste nadrobili...mogu samo reći život ide dalje....shit happens....i proklet bio dan kad se rodio Mourinho.... :sick: ...p.s. zanimljivo podbacili su u finalu oni igrači od kojih je Gaal najviše očekivao....njegovi puleni .... smile44 (Badtruba,Buyten,Muller,Hamit i Ola.... :neee: :neee: :neee: )

evo statistike zanimljive.... smile31

Slika

Bayern Munich vs Inter Milan
Statistic Bayern Inter
Possession 66% 34%
Passes Attempted 643 289
Passes Completed 536 176
Pass Completion % 83% 61%
Best Individual Passer Bastian
Schweinsteiger (104/114) Wesley Sneijder (25/38)

ubio nas Catenacho..... :(

MvB - Raus.....najgori od sve djece na terenu..... :sick:

kažu ljudi lako je bit general poslije bitke...ali me jeb...to što Gaal kaže da ni sad nebi ništa mijenjao u finalnoj tekmi.... :neee:

ovako je moralo bit posložena ekipa...

butt

lahm-------micho------badtruba-----contento

------------------tymo---------------------------

-----------mvb------------bastian---------------

robben----------klose--------------muller-------

da bi imali šanse protiv anti-nogometa Mourinha.... c009

tako blizu ,a tako daleko.... :cry: ....nakon ovog finala imamo 50% uspješnosti u finalima....4-8.....i uvijek od nekih očajnika spušimo.....Aston Villa.Porto,Manchester,Shitter....tko je sljedeći Chelsea..... :neee: :neee: :neee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 25 svi 2010, 11:09

Slažem 4 izgubljena finala je previše a pogotovo smo morali dobit porto i usrani MU tu se sve okrenulo protiv nas :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la LukaIng » 25 svi 2010, 13:03

cruz napisao:pa dobro, to je tvoje mišljenje, poštivam svačije stajalište!

moje mišljenje je da se njega s pravom uveličava ALI samo zbog osvajanja LP s PORTOM, ostalo je medijsko bla bla bla..

Chelsea sam "zamrzio" zbog njegove ragbi igre, Intera da i ne spominjem... :neee:

kao što rekoh poštivam svačije mišljenje, ali mojim ušima nije lako čuti kako je on zaslužio to....

TO NIJE NOGOMET, TO JE VIŠE RAGBI ILI AMERIČKI NOGOMET, TAKTIZIRANJE, SNAGA, SNAGA, SNAGA

i Bayern i Barca su popušili zbog loše obrane

a Inter jedino i ima dobru obranu, budimo realni, da im nije sneijdera bili bi osmina finale ko i do sad!

Nogomet se igra radi navijača! Nogomet je entertainment! Nogomet je prekrasna igra koju igraju igrači koji nešto znaju s loptom, a NE samo obrambeni igrači koji se brane i slučajno zabiju iz jedne ili dvije kontre!

zato nikad neću ni voliti ni poštivati klubove gdje su glavne zvijezde Maicon, Samuel, Gerrard, Carragher, Lampard, Terry, Mourinho, bla bla bla

Tu mi nitko ne smije prigovorit

Bayern, Barca, Valencia, Brazil, Španjolska, itd

To je PRAVI nogomet

a ne jebena ragbijaška taktika

hahahahaha imamo isto poimanje nogometa
ne može mi inter onako šupski protiv barcelone
LukaIng
Član
Član

PostPostao/la Flip » 30 svi 2010, 13:13

Bio sam u srcu Bavarske gledat veliko finale. Naime, iako je Inter bio znantno bolji po mom mišljenju, veliki je doživljaj tamo gledati tekmu. Ljudi su totalno dobro raspoloženi u svakom trenutku i samo to što je Bayern došao do finala je jako veliki uspjeh i svi su toga svjesni. Mislim da se o samoj tekmi nema šta puno reći, jer Inter je stvarno moćan klub ove sezone bio.
Flip

PostPostao/la CroCHEF » 10 lip 2010, 11:20

NEVJERUJEM VALJDA INTERU ODUZIMAJU KRUNE OD OVE GODINE NEZNAM ZASTO
PITANJE HOCE LI BAYERN DOBIT CL KRUNU
Uhr: Holen die Bayern doch noch das Triple? Eine kleine Chance scheint es zu geben, denn Inter-Boss Massimo Moratti hat angeblich Mist gebaut. Im Sommer 2009 holte er Diego Milito und Thiago Mottavom FC Genua. Die Transfergeschäfte führte Moratti mit einem, der seit fünf Jahren keinen Handgriff tun darf im internationalen Fußball. Genuas Präsident Enrico Preziosi ist es seit Mai 2005 wegen jeder Menge Ungereimtheiten in der Vergangenheit untersagt, jeglichen Geschäften nachzugehen. Nun plauderte Preziosi im italienischen Fernsehen die Verhandlungen mit Moratti heraus: "Ich habe mit ihm gefrühstückt und dann haben wir Einigung über die Ablösesumme der beiden Spieler erzielt. Wir haben sehr viel Sympathie füreinander."
(Clock: Get the Bavarians still the triple? A small chance there seems to be, for Inter boss Massimo Moratti has reportedly built crap. In the summer of 2009 he took Diego Milito and Thiago Mottavom FC Genoa. The transfer transactions led to a Moratti, who has for five years, do not handle international football. Genoa president Enrico Preziosi is prohibited since May 2005 because a lot of inconsistencies in the past to pursue any transactions. Now Preziosi talked on Italian television out the negotiations with Moratti: "I had breakfast with him and then we have reached agreement on the transfer fee of the two players. We have a lot of sympathy for each other.")
:avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 lip 2010, 11:24

Samo sam čeko da to neko objavi! :lol:

mene tolko ne bi veselilo to osvajanje, kolko bi me veselilo kaj bi onda talijani najvjerojatnije spušili mjesto u LP! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 10 lip 2010, 11:34

mani bi samo bilo gust otic na sve forume di su pljuvali po bayernu i stavit gif. sliku od onog nelsona iz simpsona kad se nasmije HA-HA

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 10 lip 2010, 11:47

Ma nema šanse da se to dogodi.

Bila bi to sramota i za nas. Koji će mi kurki takva titula.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10