To je trener koji se vise nece roditi. Budite sigurni !!
A tekme sto se tice i to smo vec davno zakljucili brate. Izgubili i jebaji ga :$ . Sad idemo po 2-3 pojacanja i opravdati finale LP

CroCHEF napisao:i arsenal kad je u punom sastavu
jedini klub u eng koji mogu pogledat
doro napisao:A Elf![]()
![]()

...p.s. zanimljivo podbacili su u finalu oni igrači od kojih je Gaal najviše očekivao....njegovi puleni ....
(Badtruba,Buyten,Muller,Hamit i Ola....
)

cruz napisao:pa dobro, to je tvoje mišljenje, poštivam svačije stajalište!
moje mišljenje je da se njega s pravom uveličava ALI samo zbog osvajanja LP s PORTOM, ostalo je medijsko bla bla bla..
Chelsea sam "zamrzio" zbog njegove ragbi igre, Intera da i ne spominjem...![]()
kao što rekoh poštivam svačije mišljenje, ali mojim ušima nije lako čuti kako je on zaslužio to....
TO NIJE NOGOMET, TO JE VIŠE RAGBI ILI AMERIČKI NOGOMET, TAKTIZIRANJE, SNAGA, SNAGA, SNAGA
i Bayern i Barca su popušili zbog loše obrane
a Inter jedino i ima dobru obranu, budimo realni, da im nije sneijdera bili bi osmina finale ko i do sad!
Nogomet se igra radi navijača! Nogomet je entertainment! Nogomet je prekrasna igra koju igraju igrači koji nešto znaju s loptom, a NE samo obrambeni igrači koji se brane i slučajno zabiju iz jedne ili dvije kontre!
zato nikad neću ni voliti ni poštivati klubove gdje su glavne zvijezde Maicon, Samuel, Gerrard, Carragher, Lampard, Terry, Mourinho, bla bla bla
Tu mi nitko ne smije prigovorit
Bayern, Barca, Valencia, Brazil, Španjolska, itd
To je PRAVI nogomet
a ne jebena ragbijaška taktika

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost