FC Bayern - Juventus, 30.09.2009.

Re: FC Bayern - Juventus, 30.09.2009.

PostPostao/la ankujund » 30 ruj 2009, 21:29

evo da komentiram i drugo poluvrijeme.....

ribery-pranjic zamjena je trebala bit u 60min,jer se ribery jednostavno nije vidio,al to ti je kad imas zvijezdu pa ga nesmis minjat.ritam pao previse,nije se vise igralo muller isto crka.

steta,stvarno steta,bili smo puno bolji,a opet nismo to konkretizirali.

ovo sviranja kraja necu ni komentirat
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2009, 21:31

Riberyja se nikad ne vadi. Never ever, jedini koji može riješit tekmu.

Nažalost nakon izlaska Robbena se pokazala naša limitiranost u vezi. Tamo jednostavno nema kvalitetnog igrača koji bi poveza obranu sa napadom kvalitetnim loptama.

I da, jebem mater Kloseu. Kreten je ono mora zabit i sad bi svi bili sretni.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 30 ruj 2009, 21:32

I eto, drugo poluvrijeme enormna katastrofa. Mrtvački odigrano s naše strane. Ono što me ovdje jednostavno ubija u glavu je činjenica da u ovako nekreativnom i sporom drugom poluvremenu Van Gaal nije načinio treću izmjenu. Fakat ne razumijem. Pa bilo je toliko kandidata za vani, recimo Braafheid koji je apsolutni netalentovani panj i na čijem mjestu je Pranjić mogao puno više napraviti prema naprijed i pomoći Riberyu.

Ovo smo zaslužili da dobijemo više nego što protiv Hamburga nismo zaslužili poraz. Dvije utakmice u kojima radimo mnoštvo prilika, ali ništa ne pretvaramo u gol.

Gomez je gotov, usudio bih se reći barem do proljetnog dijela. Van forme je u svakom pogledu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2009, 21:41

Gomez je čak odigra i 10 minuti. Ne razumim pljuvanje po njemu.

Imali smo tri velike prilike, niti jedna nije ušla. JEBIGA.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 30 ruj 2009, 21:44

O drugom poluvremenu se nema nazalost sto previse za reci. Srednja zalost. Ozljedom Robbena izgubili smo na kreativnosti a Ribery se nije uopce vidio. Van Gnjojen opet kasnio s izmjenama sto mu je vec postala navika...

Uglavnom, budem sutra napisao vise kada dođem sebi... :oops:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2009, 21:51

Jebiga sad.

Van Gaal izjavia sad posli tekme da je Robben teže ozljeđen. :cry:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Rekord » 30 ruj 2009, 21:55

Rekord napisao:Ja sam uvjeren u pobjedu.

Samo me strah da ne povrijede Robbena,znamo svi kakvi su a Arjen se lako povrijedi.

Ebo me otac,nasluti.Fuj ! :cry:
Rekord

PostPostao/la ankujund » 30 ruj 2009, 22:34

a to je nas robben,krhko djete....
da,gaal nikad da pogodi koga i kada da mjenja...pranjic je danas bio idealan igrac,bilo za bocnog il beka
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 30 ruj 2009, 23:03

Očem vi pričate ljudi?
Pa Gaal, svaka mu dala, ali stvarno nemam primjedbi na njega! ( osim kaj nije Riberya zamjenil, ali to mu se može oprostit)
Zadnja linija, da nije bila takva ( ---Lahm---Buyten---Bradstuber---Braafheid) mi bi sad svi plakali!!! Pranjić je možda bolji u napadu, ali mi bi s njim primili 2-3 komada, jebiga , :neee: al takav se pokazao...na tome svaka čast Galonji!!

Kolko sam ja vidio mi smo dominirali cijelu utakmicu, a Muler u 4min je bez pol muke mogo zabit!!...da ne govorim o Riberyu, kak je driblal talijane ko malu dječicu!.. mogo je i on zabit...
Danas smo pokazali da smo puno bolja momčad od Juvea i trebamo biti ponosni, a ne žaliti za propuštenim prilikama... :)

:avogp1: :naprijed: :logo: :navijac:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 30 ruj 2009, 23:05

Meni su bili extra... sve je udure samo sto je napad losh (nema srece) al jbg. Neda se!
Imali smo 3 puta vise suteva od juveta... :mrgreen:
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 30 ruj 2009, 23:06

Ja bi nekaj napisal, al su mi virusi spojebali komp pa se bojim da mi usred posta sve ne ode u kurac!

Al valjda bu ovo prošlo - LvG - :sick:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 ruj 2009, 23:20

Haris napisao:Robben se povrijedio i čini mi se da smo prešli na 4-4-2. Bojim se da bi to moglo oduzeti onu dominaciju koju smo imali do sad. Ja bih ubacio Tymoshchuka svakako i pustio da vidimo kako će to izgledati negdje do 70. minute.

Tebi se krivo čini, niti jednom tokom tekme nismo igrali 4-4-2. Ja sam već bio očajan - počeo sam izmišljat psovke, samo da probamo sa 4-4-2, ali ne - pametni LVG je rađe stavio Olića da mu igra desni krilo - a kad to napraviš onda si stvarno kreten. Ja sam se pobojo u jednom trenutku kad je komentator spomenuo Hamita , da će njega stavit umjesto Robbena.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 01 lis 2009, 07:00

Mogo je jednostavno ubacit Tymu umjesto Robbena, a Muller desno. Imali smo više prilika, ali ih ne znamo iskoristit, a to je Bayern bez Gomeza i Tonija. Nakon kaj je Iaqinta promašil one 2 prilike sam se bojal da ne dobije još jednu jer znam da treću neće promašit. Al srećom nije je bilo. Šteta za one promašaje, moramo se pomirit da to nije Klose koji je u Werderu stepo svaku moguću priliku. Vjerujem da baš ni Toni nije pravi, ali da nije fit, to nema nikakve teorije. Al ovaj mi Gaalonja nije jasan. Srna mu je preofenzivan, a onda neki put igra s Mullerom, Riberyom, Robbenom, Olićem i Gomezom istovremeno. :haha: :neee: Mislim da nama treba jedan kvalitetan bek i kvalitetni vezni. Nit Tymo nit Ottl me nisu previše uvjerili da su za Bayern. O Brafonji i Pranji da ne govorimo. Makar ja mislim da je naš po kvaliteti drugi bek Gorlitz. Ne znam zašto ga LvG šikanira.
Kaj bi ja napravio?
Trampa Boateng<->Klose; prodao Tonija; vratio Kroosa
Muller nije vezni nit nikad neće bit. Mi to gubimo u 3PM. Treba nam netko ko bi zajedno s Schweinijem kontrolirao vezni red. Ona osmica u ovakvoj taktici. Imam puno povjerenje u Kroosa i siguran sam da bi on bio dobar. Bez Robbena i Riberya nemamo igrača koji želi naprijed(izuzev Schweinija, ali on nema tu individualnu kvalitetu).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ankujund » 01 lis 2009, 07:29

meni osobno je recimo drago sta muller igra u sredini,kako ste vidili on je sinoc bio u dosta gol sansi,a da je tu bio tymo ne bi bilo tih sansi nista.schweini je ima previse posla u obrani i nije moga bit dovoljno kvalitetan za naprid,jer ne mozes cijelu utakmicu igrat 100% u oba smjera...
a za prvo poluvrijeme nema se sta prigovorit ni postavi ni igri ni stvorenim sansama,al jebiga,napadaci su bili vecinom van forme zbog ozljeda,onda jos i stalne rotacije i onda ne zabijaju.u ovoj utakmici je trebao igrat gomez 70min a klose uc u 70min.takodjer se slazem da je trebalo osvjezit sredinu tako da udje tymo a muller bi po boku bio puno bolje rjesenje

uglavnom,gledajuci igru i zalaganje,mozemo bit zadovoljni,isto kao i protiv hsva,nadam se da ce napadacki stroj proradit i da cemo pocet zabijat,jer gubimo ovako bodove nepotrebno
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 01 lis 2009, 07:35

Ja sam tu počel petljat pa nisi skužil kaj sam mislil reć. Bez jednog od naša dva krilca Bayern ko da nema ideje prema naprijed. Zato bi ja tu želio Kroosa. Muller bi mi onda igrao na mjestu ozlijeđenog.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10