Postao/la anton 1983 » 22 lis 2009, 08:25
Evo nekih izjava nakon tekme:
Karl-Heinz Rummenigge: U prvom poluvremenu smo igrali jako loše. Iako je rezultat za nas bio povoljan, pogotovo jer smo dobili poklon nakon 6 minuta igre, poveli smo sa sretnim golom iz kornera. Nakon takvog uvoda trebali smo privest utakmicu kraju jer se razvijala u našu korist, mogli smo barem NE izgubiti. Mađutim, sve smo krivo napravili u 1. poluvremenu: zalaganje nula, borbenost nula itd. Onda smo dobili crveni karton koji nas je jako unazadio i šokirao. Bio je to jedan potpuno zaslužen poraz i sada smo pod pritiskom. Očito je da mi u ovom trenutku ne djelujemo kao stabilna ekipa. U Freiburgu smo odigrali dobro 2. poluvreme, ali ono što smo pokazali danas, ta igra nije bila vrijedna LP. Sada su dvije domaće utakmice ispred na s i iz te dvije tekme moramo uzeti 6 bodova jer će inače biti jako teško kvalificirati se za 1/8 finale LP.
LvG: Dobro smo započeli tekmu, cijelo vrijeme je lopta bila kod nas, dobili smo na poklon gol iz kornera u ranoj fazi utakmice. Nakon vodstva imali smo puno previše krivih dodavanja, kad se tako olako gube lopte samo je pitanje vremena kada će to protivnik iskorisiti. Smiješno je da smo u 2. poluvremenu sa 10 igrača igrali bolje nego u 1. poluvremenu sa 11. Imali smo šanse za 2:2 ali nažalost nismo zabili. Nevjerojatno. Nevjerojatno je da smo u 1. poluvremenu izgubili tako puno lopti sa krivim dodavanjem.
Mark van Bommel : Ova igra je katastrofa za ekipu kakva smo mi. Povedemo 1:0 i onda sami ispustimo utakmicu iz svojih ruku. Trebali smo taktički iizmoriti prostivnika sa točnim i sigurnim dodavanjima. To se moglo vidjeti u 2. poluvremenu, kada je Bordeaux djelovao umorno. Na kraju moramo biti presretni da smo samo primili 2 gola. Iako smo igrali samo sa 10 igrača mogli smo zabiti gol za 2:2
ovaj boldani dio mi je jako zapeo za oči. Več par utakmica baš obračam pozornost na tu stvar i tu najviše ja uočavam da igrači ne kuže LvG-a ili su se protiv njega urotili. Nije problem u tome da igrači namjerno krivo dodaju lopte nego je problem u tome što naši igrači kada primaju lopte u "teškoj situaciji" nemaju suigrača kojem bi mogli dodati loptu - poanta je da mi ne stojimo kompaktno na terenu nego svaki igrač igra neku svoju ulogu i zadubljen je u svom filmu. Dobijem dojam da svi, ama baš svi igrači za vrijeme tekme razmišljaju o tablicama, logaritmima, jednadžbama, nacrtima, skicama, shemama koje im je LvG "objašnjavao" na treninzima i nikako da to shvate - brijem da bu si svaki igrač moro uzet instrukcije da shvati trenerov rječnik...
KVDM!!!!