1/8 LP - Bayern - Fiorentina

Re: 1/8 LP - IZVLAČENJE- 18.12 - 12:00 h

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 pro 2009, 18:16

Effenberg23 napisao:ja sam siguran da bi gaal sjebao guardiolu 100% (a imao bi i gaal posebnog motiva dobit na camp nou) daj barcu, hoću barcu odmah :prvi:

eee ovo je tipican primjer onog kada se 2 tekme sa nesto nogometa "UHYPE-aju" .. :bravo:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2009, 18:19

Čeki Fabregnoj napisao:
Effenberg23 napisao:ja sam siguran da bi gaal sjebao guardiolu 100% (a imao bi i gaal posebnog motiva dobit na camp nou) daj barcu, hoću barcu odmah :prvi:

eee ovo je tipican primjer onog kada se 2 tekme sa nesto nogometa "UHYPE-aju" .. :bravo:

+ normalnog navijača. Tak su ti se ljudi isto pujali kad je Hrvatska išla u London - nerazmišlja se sa glavom već sa srcem....

Protiv Barce nam je jedina šansa to kaj bi oni po onom pravilu trebali u 1/8 finalu ispast, ali je MUTD prošle godine "prekršio" to pravilo!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 16 pro 2009, 19:12

Čeki Fabregnoj napisao:

ja itekako ne razmišljam tako, uopće meni nije mjerilo one dvije utakmice, ma jebo to...ja sam siguran da mi prolazimo barcu, neka su jači i bolji od nas ali bi ih mi dobili i izbacili iz lige prvaka, ak mi kojim slučajem izvučemo barcu u 1/8 finala lige prvaka, ja ću se kladit sa kime god u avatar ili potpis da mi barcu prolazimo...

anton 1983 napisao:
+ normalnog navijača. Tak su ti se ljudi isto pujali kad je Hrvatska išla u London - nerazmišlja se sa glavom već sa srcem....

Protiv Barce nam je jedina šansa to kaj bi oni po onom pravilu trebali u 1/8 finalu ispast, ali je MUTD prošle godine "prekršio" to pravilo!

nije tako antone, ja sam također bio govorio kako ćemo spušit od engleza jer smo visoko letili i nismo uopće razmišljali o nekim stvarima...

moje mišljenje je to, ne trebate ga vi poštivati niti smatrati ozbiljnim, ali ja sam siguran da prolazimo barcu ak je sad izvučemo...spreman sam se kladit u šta god...samo chelsea mi ne možemo proći jer igraju slično kao i mi,a skoro na svim pozicijama su bolje pokriveni, a barci ne paše ovogodišnji bayern, dok joj je itekako pasao prošlogodišnji...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la TulE » 16 pro 2009, 19:13

Nažalost mi trebamo Arsenal :neee: Fiorentina i Sevilla neće uvjeriti Riberya da ostane. Morat ćemo nekog takvog nabit da se on odluči da potpiše!

Ne arsenal, vec jedan od timova koje je on spominjao u intervju-u da mogu osvojiti ligu prvaka.
Teško je reći je li Bayern dovoljno jak. Smatram kako je naša momčad dovoljno jaka za osvajanje Bundeslige i DFB pokala. Međutim, nismo po mom mišljenju dovoljno dobri za osvajanje Lige prvaka. Samo su četiri momčadi dovoljno kvalitetne za osvajanje Lige prvaka - Chelsea, Manchester United, Barcelona i Real Madrid. Mi se u ovom trenutku ne možemo nadmetati sa tim klubovima."

Da nekog od njih nabusimo i to je to :mrgreen:
TulE

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 pro 2009, 19:21

pogle sad sta si ti u sustini napisao :

Effenberg23 napisao:ja sam siguran da mi prolazimo barcu, neka su jači i bolji od nas .

jer
Effenberg23 napisao:ja itekako ne razmišljam

:mrgreen:

dakle , naglasi da srcem dajes izjavu te da nemas valjanog argumenta ! ;)
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2009, 19:29

Daj nemojte bit ludi i HTJET Barcu - pa to niko ne želi. Ak već bude tak, OK, al nemojte mi to SAD HTJET!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 16 pro 2009, 19:33

Čeki Fabregnoj napisao:pogle sad sta si ti u sustini napisao :

Effenberg23 napisao:ja sam siguran da mi prolazimo barcu, neka su jači i bolji od nas .

jer
Effenberg23 napisao:ja itekako ne razmišljam

:mrgreen:

dakle , naglasi da srcem dajes izjavu te da nemas valjanog argumenta ! ;)

ja ti kažem, naš stil igre, tj.koji gal bi postavio nikako nebi odgovarao barci, mi bi igrali nešto slično kao i chelsea prošle godine sa njima...ma eto vidit ćemo, neću više se tu naprezat sa vama, ak je izvučemo ja sam se spreman kladit sa svakim...i usput ovo nije izjava iz srca-možda malo :lol: ali ima smisla, isto tako kažem da chelsea nikako nebi mi mogli dobit...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la TulE » 16 pro 2009, 20:02

:mrgreen: Jbt koja bi to moca bila kada bi Barcu izbacili. Ribery bi ostao 10000000% :mrgreen:
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2009, 09:19

Schweini veli da najmanje želi da izvučemo Barcu....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 17 pro 2009, 09:23

anton 1983 napisao:Schweini veli da najmanje želi da izvučemo Barcu....

a to se njih svak boji zato što igraju napadački, lijep nogomet, melju sve pred sobom, ali pravi trener će uvijek znati sa njima na kraj, samo im treba uzet loptu i maksimalno usporit igru i njima drastično padaju mogućnosti....mislim lako je reći, ali opet da se protiv njih igrati...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2009, 09:25

To je više izvučeno iz konteksata, jer ga je novinar upitao koji klub bi najmanje htio, pa je on reko Barca - nije on to sam tak laprdo! Moro se za jednog odlučiti..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 17 pro 2009, 09:27

Protiv Barce ako zelis izvuci kud i kamo dobar rezultat moras igrati antinogomet, nesto tipa Chelsea prosle godine s Guusom Hiddinkom. Međutim, takvu taktiku nije svaki trener u mogucnosti "sloziti"...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2009, 09:32

Speedy napisao:Protiv Barce ako zelis izvuci kud i kamo dobar rezultat moras igrati antinogomet, nesto tipa Chelsea prosle godine s Guusom Hiddinkom. Međutim, takvu taktiku nije svaki trener u mogucnosti "sloziti"...

Kad bi recimo svi igrači bili fit - to znači ROBBERY - teoretski bi mi protiv Barce imali šanse jer bi se halalo na kontre, pa bi ROBBERY imao puno prostora kad se hapi lopta. Al u tom slučaju bi bio problem što bi onda najvjerojatnije igrali sa "samo 7" igrača u obrani. Morti bi Tymo - Bommel i Schweini mogli odraditi posao u sredini kaj se od njih traži al opet me jebe ta sporina kod njih trojice nasprem Barcinog veznog reda, a i postoji problem naše lijeve strane - Badstubera bi nam uništili sam tak - bojim se pomislit kaj bi njemu Messi radio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 17 pro 2009, 09:40

evo neko moje viđenje: znači koga, Bordeaux ne možemo, Man.Utd. apsolutno da, njih itekako možemo dobit i naigrat čak...nisu u nekoj Bog zna kojoj formi a ime su i naši će se napalit, šanse su 55-45 za nas, Real, e tu ne znam, ne igraju sada baš nešto, ali opet tko zna kako će se taj stroj zagrijat u 2 mjesecu, ne znam rađe njih ne ali ipak bi mogli igrat sa njima, nebi se orukali šanse su 65-35 za Real, chelsea, definitvno ne, možemo odmah podignit bijelu zastavu, igraju slično kao mi a na skoro svakoj poziciji imaju boljeg igrača(osim možda na riberyevoj),šanse su 85-15 za Chelsea, Fiorentina idealan protivnik, nisu neko ime ali nisu i neka ekipa koja će nas kaznit ako ih podcijenimo, šanse 90-10 za nas, Barcelona, za mnoge strah i trepet, za mene ne, jer mislim da protiv njih itekako mi možemo i znamo igrati, puno discipline, trke i usporavat njihovu kombinatoriku i kratke pasove i sreće ono nekako njemački odigrat, ali ipak je barca favorit, ali šanse su 60-40 za barcu, sevilla, protivnik kojeg bi ja volio izbjeć, nije neko ime-na spram bayerna, ali su vraški dobri i opasni, mi bi njih malo podcijenili, i tu bi nastali problemi, mislim bayern je favorit ali bi to bilo pravo zajebano, šanse 55-45 za nas, i na kraju arsenal, njih bi također volioda izvučemo, arsenal igra taj tip nogometa što bi odgovarao bayernu i mislim da bi ih prošli bez nekih velikih problema, šanse 60-40 za nas...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la sch0ll7 » 17 pro 2009, 23:03

Samo kod tri protivnika smo na papiru jednaki ili jaci...Fiorentina, Sevilla, Arsenal.

Nema potrebe pretiravati i htjeti Barcelonu ili Man Utd...ako budemo tolko dobri da izbacimo jednog od ovih gore...onda u 1/4 finala imamo nekih sansi da pobjedimo ostale od velikana.
Ali bolje biti sretan pa dobit Fiorentinu pa proci medju 8 najboljih nego igrati sa Barcelonom produzetke [dokazati da mozemo parirati] za 1/4 finale pa ispast na penale:D
sch0ll7

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10