Effenberg23 napisao:ja sam siguran da bi gaal sjebao guardiolu 100% (a imao bi i gaal posebnog motiva dobit na camp nou) daj barcu, hoću barcu odmah
eee ovo je tipican primjer onog kada se 2 tekme sa nesto nogometa "UHYPE-aju" ..
Effenberg23 napisao:ja sam siguran da bi gaal sjebao guardiolu 100% (a imao bi i gaal posebnog motiva dobit na camp nou) daj barcu, hoću barcu odmah
Čeki Fabregnoj napisao:Effenberg23 napisao:ja sam siguran da bi gaal sjebao guardiolu 100% (a imao bi i gaal posebnog motiva dobit na camp nou) daj barcu, hoću barcu odmah
eee ovo je tipican primjer onog kada se 2 tekme sa nesto nogometa "UHYPE-aju" ..
Čeki Fabregnoj napisao:Effenberg23 napisao:ja sam siguran da bi gaal sjebao guardiolu 100% (a imao bi i gaal posebnog motiva dobit na camp nou) daj barcu, hoću barcu odmah
anton 1983 napisao:
+ normalnog navijača. Tak su ti se ljudi isto pujali kad je Hrvatska išla u London - nerazmišlja se sa glavom već sa srcem....
Protiv Barce nam je jedina šansa to kaj bi oni po onom pravilu trebali u 1/8 finalu ispast, ali je MUTD prošle godine "prekršio" to pravilo!
Nažalost mi trebamo ArsenalFiorentina i Sevilla neće uvjeriti Riberya da ostane. Morat ćemo nekog takvog nabit da se on odluči da potpiše!
Effenberg23 napisao:ja sam siguran da mi prolazimo barcu, neka su jači i bolji od nas .
Effenberg23 napisao:ja itekako ne razmišljam
Čeki Fabregnoj napisao:pogle sad sta si ti u sustini napisao :Effenberg23 napisao:ja sam siguran da mi prolazimo barcu, neka su jači i bolji od nas .
jerEffenberg23 napisao:ja itekako ne razmišljam
dakle , naglasi da srcem dajes izjavu te da nemas valjanog argumenta !
anton 1983 napisao:Schweini veli da najmanje želi da izvučemo Barcu....

Speedy napisao:Protiv Barce ako zelis izvuci kud i kamo dobar rezultat moras igrati antinogomet, nesto tipa Chelsea prosle godine s Guusom Hiddinkom. Međutim, takvu taktiku nije svaki trener u mogucnosti "sloziti"...
Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost