03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

Tko će biti pobjednik?

Anketa je završila: 03 stu 2009, 11:07.

Bayern
6
75%
remi
2
25%
Bordeaux
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 8

03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

PostPostao/la Murta » 01 stu 2009, 11:03

Utorak 03.11.09 u 20:45, Munchen
Slika VS Slika
Nakon jedne nezanimljive utakmice u Stuttgartu u goste nam dolazi Bordeaux. Podsjetit ću vas da u ovoj utakmici ne možemo računati na Mullera i van Buytena koji su u prošlom dvoboju dobili crvene kartone. Da bi prošao u 2.krug Bayern ovu utakmicu mora dobiti. Bordeaux je jučer dobio Monaco 1:0. Iako su sastavi nepoznati, mislim da će Bayern igrati 4-3-3. Moja pretpostavka naše formacije:

---------------Butt--------------------
Lahm--Micho--Badstuber--Pranjić(Braaf)
--------------MvB---------------------
---------Tymo--Schweini------------
Robben-------------------------Klose
------------Gomez(Toni)------------
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: 03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

PostPostao/la bavarac » 01 stu 2009, 11:43

neznam kaj da očekujem u ovoj tekmi...sve se bojim da ne bude opet taktička tekma Gaala....ja bih to napao od prve i udri dok ne svisnu....dakle sve nutra stavit kaj more pomoć znat zabit...najbolje da nam dođu gosti u šetnju po alianz areni...zapalit im i kamenovat buss,onda skršit kojeg na startu...ubit im volju za igru i nametnut svoj ritam ...sam neznam kak nametnum nekaj kad neznaš ni sam kaj buš igrao....

u biti ako ovdje svisnemo....izgubimo bodove....bye-bye 1/8 finala...Bye-bye Gaal.....Wilkomen europska liga againe.....

p.s. Koja je razlika između Klinsmana i Gaala.....Klinsman nije imao sreće sa ždrijebom i ozljeđenim igračima u tom trenutku (Barca u 1/4 )---a Gaal tek treba sreću zaslužit.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la FCB m@niac » 01 stu 2009, 12:20

..kaj nama znači pobjeda i eventualni prolaz grupe, ako je nama igra za k...., ako mi svoju igru ne poboljšamo mi ćemo IZGORIT u osmini finala, ajde utjeha je da ne igramo s najboljom postavom, ali mi trebamo s tim igračima koje imamo (bez Riberya, Mullera, Buytena) zgazit Bordo....jednostavno jer smo daleko kvalitetnija momčad...

Vjerujem da ćemo pobjedit s dovoljnom gol razlikom da se opet vratimo na čelo skupine.... :D

:avogp1:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 01 stu 2009, 12:36

FCB m@niac napisao:..kaj nama znači pobjeda i eventualni prolaz grupe, ako je nama igra za k...., ako mi svoju igru ne poboljšamo mi ćemo IZGORIT u osmini finala, ajde utjeha je da ne igramo s najboljom postavom, ali mi trebamo s tim igračima koje imamo (bez Riberya, Mullera, Buytena) zgazit Bordo....jednostavno jer smo daleko kvalitetnija momčad...

Vjerujem da ćemo pobjedit s dovoljnom gol razlikom da se opet vratimo na čelo skupine.... :D

E sad da smo toliko bolji i nismo. Bordo je ipak fran. prvak i nije neka prčija poput Apoela...
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 01 stu 2009, 12:46

FCB m@niac napisao:..kaj nama znači pobjeda i eventualni prolaz grupe, ako je nama igra za k...., ako mi svoju igru ne poboljšamo mi ćemo IZGORIT u osmini finala, ajde utjeha je da ne igramo s najboljom postavom, ali mi trebamo s tim igračima koje imamo (bez Riberya, Mullera, Buytena) zgazit Bordo....jednostavno jer smo daleko kvalitetnija momčad...

čitaj sinko između redova osigurat 1/8 s Gaalom ( prije gostovanja u Torinu ) ,a njega potjerat na vrijeme.....to je pakleni plan Bavarca...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la TulE » 01 stu 2009, 14:54

Nakon utakmice sa stuttgartom nisam optimistican vise.
Protiv bordo-a gubimo 95%. Jer smo ekipa puna polovnjaka + fali buyten koji je kicma odbrane.
TulE

PostPostao/la FCB m@niac » 01 stu 2009, 16:19

The Scarface napisao:E sad da smo toliko bolji i nismo. Bordo je ipak fran. prvak i nije neka prčija poput Apoela...

Biti bolji ili kvalitetniji nije isto. Mi smo na papiru sigurno jači, a to sad kaj fraancuzi igraju s više srca to je druga stvar..i time su bolji..ili bar na našem nivou.. :?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 01 stu 2009, 16:26

FCB m@niac napisao:
The Scarface napisao:E sad da smo toliko bolji i nismo. Bordo je ipak fran. prvak i nije neka prčija poput Apoela...

Biti bolji ili kvalitetniji nije isto. Mi smo na papiru sigurno jači, a to sad kaj fraancuzi igraju s više srca to je druga stvar..i time su bolji..ili bar na našem nivou.. :?

Kad pogledam našu vezu bez Robberyja nebi baš reka da smo kvalitetniji.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 01 stu 2009, 16:31

The Scarface napisao:Kad pogledam našu vezu bez Robberyja nebi baš reka da smo kvalitetniji.

..pa da, mislio sam kad smo u najjačoj postavi.. :) ;)

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 01 stu 2009, 17:17

FCB m@niac napisao:
The Scarface napisao:Kad pogledam našu vezu bez Robberyja nebi baš reka da smo kvalitetniji.

Ti si napisa da bi mi bez Riberyja,Buytena i Mullera trebali zgazit Bordo na što sam ti ja reka da podcjenjuješ protivnika i precjenjuješ našu kvalitetu. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 01 stu 2009, 18:46

The Scarface napisao:
FCB m@niac napisao:

Ti si napisa da bi mi bez Riberyja,Buytena i Mullera trebali zgazit Bordo na što sam ti ja reka da podcjenjuješ protivnika i precjenjuješ našu kvalitetu. ;)

Kažem...mi smo svakak kvalitetniji, ha to je moje mišljenje, kaj sad....al evo mislim da nemamo dosta srčanosti.. :cry:

...da, i slabo se krećemo bez lopte(utrčavanja u prazan prostor i sl.), to je jedan od razloga zašto smatram da je Jupp Heynckes jedan od najboljih trenera za Bayern :geek:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 01 stu 2009, 20:12

..vjerojatno će bit na nekom satelitskom programu prijenos... ko zna nek napiše pls!

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la katsche » 01 stu 2009, 20:22

FCB m@niac napisao:..vjerojatno će bit na nekom satelitskom programu prijenos... ko zna nek napiše pls!

znam da sat 1 prenosi u srijedu Stuttgart.....
a za ostale satelite nemam pojma....
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 02 stu 2009, 10:09

ne znam ekipa....znam samo da će biti do bola zajebano, mislim da ćemo pobijedit ali neće to biti nimalo lako...
sastav koji bi ja stavio protiv francuza bi bio

---------------------------------------------Butt----------------------------------------
---Lahm--------------Demichelis-----------------Badstuber------------Braaf-------
--------------------------------------------MvB-----------------------------------------
--------Robben---------------------Schweinsteiger----------------Pranjić----------
---------------------------------------------------------Klose--------------------------
-------------------------------Toni-----------------------------------------------------
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2009, 13:26

Effenberg23 napisao:ne znam ekipa....znam samo da će biti do bola zajebano, mislim da ćemo pobijedit ali neće to biti nimalo lako...
sastav koji bi ja stavio protiv francuza bi bio

---------------------------------------------Butt----------------------------------------
---Lahm--------------Demichelis-----------------Badstuber------------Braaf-------
--------------------------------------------MvB-----------------------------------------
--------Robben---------------------Schweinsteiger----------------Pranjić----------
---------------------------------------------------------Klose--------------------------
-------------------------------Toni-----------------------------------------------------

a sad ti sine moj složi ekipu al da ti je Robben na klupi - pa to je žas U - ja SUTRA ŽELIM UŽASTNO trul nogomet sa jako puno boraca u ekipi koji će sa svojim zalaganje, trganjem nogu uspjeti nekako pobjediti Bordo - Ne daj Bog da slučajno sutra odigramo "lijepu" utakmicu il da neko bude glup pa da nakon tekme kad dobijemo počne srat kak smo loši u ofenzivi i nekreativni - u tom slučaju mam lomim kosti! 8-)

TRUL I NEGLEDLJIV NOGOMET; DOMINACIJA I GNOJ POBEDA SA 1:0 - TO SE TRAŽI I ZA TO SE NAVIJA!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10