1/4 LP - Bayern - Manchester United

1/4 LP - Bayern - Manchester United

PostPostao/la anton 1983 » 18 ožu 2010, 13:48

Da malo to bolje razradim!

BARCA- NITI POMISLITI! Bayernovi igrači se tolko boje Barce da je to već žiPcirajuće. Svi govore kak nemaju nekog sa kim žele igrati nego samo žele izbječi Barcu. Brijem kad bi njih izvukli da se nebi niti potrudili proč dalje nego bi nam gaće bile pune. Preveliki je strah od novog debakla. Barcu treba izbjeć pod MUSS, makar brijem da nećemo i da će nas ždrijeb spojiti... :(

MUTD - Još jedan ŠPEK kojeg treba izbječ zasad. Ja smatram da su oni za nas još uvijek prejaki i da se nebi dobro proveli. Mislim da se igrači mUTD-a nebi tolko splašili i da bi dali sve od sebe i vjerovali u prolaz, ali na kraju ispalo bi drugačije...

E sad slijede oni malo "slabiji"

INTER - to bi bila poslastica iz više razloga - Talijan na Švabu, Mourinho gegen van Gaal! 8) Intera se neplašim i mislim da bi njih uz veliku muku mogli proč. Kad bi izbacili i njih, bio bi 3. Talijan po redu ove sezoni kojeg bi šiknuli van iz LP. Ako ih milan malo u prvenstvu još sad sjebe sve je moguće. U toj eventualnoj tekmi najgora stvar bi mi bila gledat Lucia kako igra protiv Bayerna u "tuđem" dresu. Srce bi me zabolilo....

ARSENAL - njih se nebojim uopće, dapače jedan od WUNSCHGEGNERA. Fantastična je stvar kaj su oni sad poleteli. Oni će uzet EPL, LP, sve! razara se po kvartu itd, al ko visoko leti SEXUALNO pada. Štel bi vidjet kako bi se "brza" Arsenalova obrana snašla protiv ROBBERYA ako obojica budu spremni i u formi za tu eventualnu tekmu...

LYON - Francuski BLJAK! Neleže nam i stvarno neam ideju kako bi ta tekma ispala, dosloFce je sve moguće. Po kvaliteti ziher nemaju ekipu ko Bayern, ali iskustvo igranja u LP je tu, samo što oni nikada nisu prošli ovu fazu natjecanja pa se tako nadam da nebi niti prošli da igraju protiv nas...Al to bi bio teški GNOJ, jer nevjerujem da bi ih uspjeli satrat pošto su se sad jebeno digli po pitanju forme...

BORDOX - jednostavno dugiujemo im za ono kaj su nam napravili u grupnoj fazi.Nadam se da bi bila velika želja za osvetom, ali to je tako isto opasTna stvar. Taj BORDOX mi sad smudi u 3 PM, jer nisu neka zvučna ekipe, a vrve od kvalitete...

CSKA - jel treba išta reč? :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: 174 Finale - izvlačenje!

PostPostao/la Haris » 18 ožu 2010, 15:55

Toliko nemam povjerenja u ovu našu ekipu i formu u kojoj se nalazi da se čak bojim da bi nas i jedan CSKA mogao izbaciti, a sve ekipe iznad toga pogotovo.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 18 ožu 2010, 18:34

BARCA - proći ćemo gore od švaba, ovaj Bog nogometa :legendo: Messi će nas bušit kad se sjeti....trenutno najjači klub svjeta - njih se treba bojati

ManUtd - iso jebeno dobra ekipa, pokazali su da im Ronaldo opće netreba jer imaju shreka :lol: , a jebiga isto mislim da su jači od nas, ali možemo ih proć - naravno uz kišu golova na jednu i drugu stranu :mrgreen:

INTER - da slabija ekipa hahaha....pa jači su od Man Utd-a! Bojat se njih moramo ko Barcelone...Murinho je gad i to bezobrazni....

ARSENAL - to nam je protivnik po mjeri, tu smo negdje, možda ćak i slabiji, ali to je sigurno najslabiji od ova četiri...i proći ćemo ih uz puno muke...

Sad idu ovi "slabiji":

LYON - jeben protivnik... sjebali real, ali dobro real nije nekaj, još nisu uigrani i evo Lyon se postavio tak kak treba i real ispao...sigurno da smo kvalitetniji od njih, ali podcjenit njih bilo bi gnjusno...

BORDEUX - naravno osveta je jak motiv, no dvaput su nas pobjedili i sigurno će dati sve od sebe da to učine i treći put..

CSKA - izbacili su Sevillu, treba to ipak uzeti u obzir....no ali ako njih ne pobjedimo onda nek se jebe cjeli Munchen...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 ožu 2010, 08:23

Hm....Najvise bih volio da dobijemo MUTD....to bi bila kako Tun kaze SPEK utakmica i zaista mi ne bi bilo krivo ako ispadnemo, mada mislim da bi imali odlicne sanse za prolaz, pogotovu ako uzmemo u obzir bitan faktor osvete za '99 koji ce Manchestera proganjati dozivotno. I tu zaista bih volio da prodje bolji iz dvije utakmice, da ako prodjemo jednom dokazemo ko smo i sta smo, ako ispadnemo ispali smo od jednog MUTD-a i OK. Dosta mi je vise da slusam price kako se Bayern naguzove provlaci kroz LP. Hocu SPEK pa kako bude....

Sljedeci je Arsenal....Oni su nezgodni, ali mislim da bi ih ako uspijemo uci u formu trebali glatko proci.

Treci na listi je Inter, jer protiv svih zabara igramo dobro (osim protiv Milana) i mislim da bi njih trebali proci...

E sad, od ovih ostalih, najvise bih volio Bordeaux, takodjer zbog osvete. Zatim Barcelonu, pa Lyon, a na kraju CSKA....

Barcelonu zato sto izgubiti od njih nije sramota, a sigurno ne bi bila blamaza kao prosle godine, pogotovo ako nam svi budu fit.

Lyon je na predzadnjem mjestu....ne znam, oni su mi nekako ekipa koja nit mirise nit smrdi....svake godine su odlicni i svake godine bezveze ispadnu iz LP, nekako mislim da oni mogu do samog kraja ove godine i bolje ih je zaobici...

A CSKA....Oni su ludjaci nalozeni i bice tvrd orah ko god ih dobije....

Uglavnom, nema slabe ekipe i koga god da dobijemo nece biti nimalo lako. Samo moliti Boga da nas sacuva od povreda, pogotovo Robbena i odbranu....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 19 ožu 2010, 08:44

Ne, ne, ne i ne.
Svi žele časno ispadanje, e pa ne! Dajte truli CSKA pa da il prođemo, il ispadnemo konjine jer CSKA je blago rečeno loš i ja ne shvaćam kak su oni dobili Sevillu( nemojte zaboravit da ja simpatiziram taj klub, ali mi fakat nije jasno).
Stalno ispadamo od velikih ekipa u četvrtfinalu: Barca, Milan, Chelsea, Milan... Nek i nas jednom ždrijeb pomazi u četvrtfinalu.
SVE, SAMO BARCU NE!
Makar i od one pobjede na Stamford Bridgeu ja ne želim ni Inter je će oni bit 150% nabrijani na nas jer se bore za cijelu Italiju.
Utakimicu protiv Utd-a ja si još ne mogu zamislit kak bi to izgledalo. Jednostavno ne mogu i taj klub bi mi bio zadnja opcija ne računajući Inter i Barcu.
Bio bi zadovoljan i s Francuzima jer jednostavno Bayern mora bit bolji od njih. Od ovih velikih najradije želim Arsenal.
Ali da još jednom ponovim:

SVE, SAMO BARCU NE!
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 ožu 2010, 12:32

I_Love_Bayern napisao:Hm....Najvise bih volio da dobijemo MUTD....

Hehehehehe rekoh ja.....

Lyon - Bordeaux: Nemam nikakvih emocija ni prema jednoj ekipi, ali mislim da ce ovo proci Lyon, jednostavno su predugo cekali polufinale da bi ga sad prokockali...

Bayern - Manchester: E ovdje ce biti svasta. Par koji sam prizeljkivao se i dogodio. Mislim da su sanse 40:60 % za Manchester, ali Bayern ima tu ogromnu mrznju prema Manchesteru i to ce sigurno dati snage. Manchester nije neranjiv kao Barca i mislim da se moze proci. Jedino mi se ne svidja sto se prvi mec igra u Munchenu, a isto smo domacini i u polufinalu u prvoj utakmici. Bitno je da sa Barcom necemo igrati sigurno do finala ako prodjemo.

Arsenal - Barcelona: Barca ogromni, giganski favorit, ali Arsenala ne treba otpisati, naprotiv...mislim da ce biti senzacija.....

Inter - CSKA: Interov put u LP se nazalost zavrsava u 1/4 finala...... :mrgreen:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la GrleREB » 19 ožu 2010, 12:59

JBG ... moglo je i gore :mrgreen:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 19 ožu 2010, 13:25

Bayern Munchen : Manchester United

- pa to samo ime govori da će to bit utakmica nad utakmicama! Vjerujem da možemo proć, ali treba se pazit shreka jer je opak....mogo bi nam zapaprit - najbolje da ostane u močvari :lol: :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 19 ožu 2010, 23:26

moja prognoza da se to može proći samo treba uozbiljit obranu..nikakvi contenti i alabe u lp...jednostavno treba lahma stavit lijevo i nekog iskusnijeg na d.beka(turčin,gorlitz pa i tymu ak treba)! također treba nam robbery u opakom izdanju i minimalno 1 špica da nam opako grize i odlično odigra od ovih 3(gomez,klose il olić) ak se to sve posloži možemo proći bit će teško ali i moguće...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 1/4 LP - Bayern - Manchester United

PostPostao/la Murta » 27 ožu 2010, 18:25

Nadam se da će Gomez bit spreman za ovu utakmicu. TZ je nešto nagađao da njegov oporavak treba bit gotov do ove subote, al da neće igrat da može protiv Utd-a. Valjda će Robben bit spreman, a vezni red i napad očekujem u sastavu:
---------MvB------Pranjić(Altintop)-----
Robben----------------------------Ribery
-------------Olić----Gomez(Muller)------
Ako Robben neće igrat onda smo u ogromnim problemima jer ne samo da on igra fenomenalno, nego i nemamo prave zamjene za tu stranu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 27 ožu 2010, 20:05

Prepustimo li Pranjiću da obavlja posao u vezi najebat ćemo svjetski.

Gomez će sutra počet sa treninzima ali sumnjam da je spreman za više od jednog poluvremena.
Ako Robben ne bude spreman možemo odmah predati. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 27 ožu 2010, 20:10

Ali problem je u tome kaj ja ne vidim igrača koji može trenutno popunit to mjesto. :?
Zapravo, ja ga vidim, al svi znate kak se van Gaal odnosi prema Tymoschuku i njega uopće nisam računao kao mogućnost. :cry:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Haris » 27 ožu 2010, 20:22

Strah me je da nam se ne ponovi prošlogodišnja Barcelona i to doma ovaj put. :neee:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 27 ožu 2010, 21:11

Murta napisao:Ali problem je u tome kaj ja ne vidim igrača koji može trenutno popunit to mjesto. :?
Zapravo, ja ga vidim, al svi znate kak se van Gaal odnosi prema Tymoschuku i njega uopće nisam računao kao mogućnost. :cry:

mi sad moramo jednostavno odigrat za tymoschukom i bommelom iako bu to pretvrdo bilo..lahma bi stavio lijevo a desnog beka turčina,ofenzivce robbena i riberiya samo zato jer je ime te u napad olića i gomeza(1pol) u 2 bi ga mjenjal sa kloseom i mali muller bi mi ušao tek u 2 umjesto žabara....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 27 ožu 2010, 23:18

Pa zašto Bože šta smo mi toliko zgriješili pa pred najvažniju utakmicu ove sezone mi smo potrgani ozljedama, bez dobre forme...ali mi smo ranjeni lav i otpisani smo i taki smo najjači :bravo:

Hoću Olića protiv Man.Utd. on je naš mach winner, robben mora se osposobiti, pa makar šepao on mora igrati, u sredini ne znam koga da stavim, ne želim pranjića, sasrat će se, ne želim ni tyma jer je skroz van forme, možda kada bi probali ovak nešto.....

-----------------------------------------------------Butt----------------------------------------------------
------Lahm------------------Van Buyten------------------------Badtruba----------------Contento------
-----------------------------------------------------MvB----------------------------------------------------
------------Robben--------------------------------Muller---------------------------------Ribery----------
------------------------------------Klose---------------------------Olinho---------------------------------

ali u ovom sastavu MvB mora odigrati bogovsku utakmicu, to je preduvjet da ih dobijemo...
stim da sad ne znam koliko mogu demichelis i gomez, ako mogu oni onda klose van gomez unutra, a contetno van, micho unutra, a badtruba lijevo....
Effenberg23
TORero

Sljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10