BARCA- NITI POMISLITI! Bayernovi igrači se tolko boje Barce da je to već žiPcirajuće. Svi govore kak nemaju nekog sa kim žele igrati nego samo žele izbječi Barcu. Brijem kad bi njih izvukli da se nebi niti potrudili proč dalje nego bi nam gaće bile pune. Preveliki je strah od novog debakla. Barcu treba izbjeć pod MUSS, makar brijem da nećemo i da će nas ždrijeb spojiti...
MUTD - Još jedan ŠPEK kojeg treba izbječ zasad. Ja smatram da su oni za nas još uvijek prejaki i da se nebi dobro proveli. Mislim da se igrači mUTD-a nebi tolko splašili i da bi dali sve od sebe i vjerovali u prolaz, ali na kraju ispalo bi drugačije...
INTER - to bi bila poslastica iz više razloga - Talijan na Švabu, Mourinho gegen van Gaal! 8) Intera se neplašim i mislim da bi njih uz veliku muku mogli proč. Kad bi izbacili i njih, bio bi 3. Talijan po redu ove sezoni kojeg bi šiknuli van iz LP. Ako ih milan malo u prvenstvu još sad sjebe sve je moguće. U toj eventualnoj tekmi najgora stvar bi mi bila gledat Lucia kako igra protiv Bayerna u "tuđem" dresu. Srce bi me zabolilo....
ARSENAL - njih se nebojim uopće, dapače jedan od WUNSCHGEGNERA. Fantastična je stvar kaj su oni sad poleteli. Oni će uzet EPL, LP, sve! razara se po kvartu itd, al ko visoko leti SEXUALNO pada. Štel bi vidjet kako bi se "brza" Arsenalova obrana snašla protiv ROBBERYA ako obojica budu spremni i u formi za tu eventualnu tekmu...
LYON - Francuski BLJAK! Neleže nam i stvarno neam ideju kako bi ta tekma ispala, dosloFce je sve moguće. Po kvaliteti ziher nemaju ekipu ko Bayern, ali iskustvo igranja u LP je tu, samo što oni nikada nisu prošli ovu fazu natjecanja pa se tako nadam da nebi niti prošli da igraju protiv nas...Al to bi bio teški GNOJ, jer nevjerujem da bi ih uspjeli satrat pošto su se sad jebeno digli po pitanju forme...
BORDOX - jednostavno dugiujemo im za ono kaj su nam napravili u grupnoj fazi.Nadam se da bi bila velika želja za osvetom, ali to je tako isto opasTna stvar. Taj BORDOX mi sad smudi u 3 PM, jer nisu neka zvučna ekipe, a vrve od kvalitete...