Axe napisao:Samo se nadam da ce biti raspored igraca isti, tj. da ce Pranja na bok a Gustavo u sredinu.
Pojescemo ih ako ovako budemo igrali.
anton 1983 napisao:Axe napisao:Samo se nadam da ce biti raspored igraca isti, tj. da ce Pranja na bok a Gustavo u sredinu.
Mislim da ljudi trebaju znat da mi igramo sa Gustavom na lijevom beku tako da imamo jednog visokog i snažnog beka, a drugog niskog i vižljastog. To je valjda neki "zakon" u nogometu da nije dobro imati 2 pinkleca na bekovskim pozicijama...Samo mi smo paradoxalna ekipa jer je u većini slučajeva lijevi bek pinklex a desni tenk....

doro napisao:
Gustavo je baš mrcina....joj kaj melješ bezeveze
doro napisao:anton 1983 napisao:Axe napisao:Samo se nadam da ce biti raspored igraca isti, tj. da ce Pranja na bok a Gustavo u sredinu.
Mislim da ljudi trebaju znat da mi igramo sa Gustavom na lijevom beku tako da imamo jednog visokog i snažnog beka, a drugog niskog i vižljastog. To je valjda neki "zakon" u nogometu da nije dobro imati 2 pinkleca na bekovskim pozicijama...Samo mi smo paradoxalna ekipa jer je u većini slučajeva lijevi bek pinklex a desni tenk....
Gustavo je baš mrcina....joj kaj melješ bezeveze
UltrasMentalita napisao:E neka si mu rekao baš mi je Gustavo ono mrcina za odnjeti igrača u tribine nemoj pitati![]()
![]()
![]()
UltrasMentalita napisao:Ja koliko znam snaga dolazi iz mišića nije iz kostiju![]()
![]()
a nije ni pretjerano visok a za duel igru i skok ti nije toliko važna visina koliko postavljanje i odraz i naravno snaga
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Ja koliko znam snaga dolazi iz mišića nije iz kostiju![]()
![]()
a nije ni pretjerano visok a za duel igru i skok ti nije toliko važna visina koliko postavljanje i odraz i naravno snaga
Čovjek je visok 187 i imao 80 kila, za lijevog beka on je monstrum. I ja fakat neznam zakaj i misliš da je on slabić
UltrasMentalita napisao:Bola ja sma visok 1.87 imam 83-84 kg a za njega sam monstrum nema on tu kilažu 100%
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost