nele-BHF napisao:Speedy![]()
Jadan si
![]()
Haha ovo je bilo drito u dupe
nele-BHF napisao:Speedy![]()
Jadan si
![]()

drago mi je da je svijet napokon mogao vidit kakav je gomez igrač!!! nula tehnike, nula kretanja, nula dribling, nula pokreti bez lopte, drvo bukovina, i zabije neki odbijanac kojeg bi i čistačica u allianz areni zabila... klasika

cruz napisao:
gomez ___drago mi je da je svijet napokon mogao vidit kakav je gomez igrač!!! nula tehnike, nula kretanja, nula dribling, nula pokreti bez lopte, drvo bukovina, i zabije neki odbijanac kojeg bi i čistačica u allianz areni zabila... klasika
sad je on zvijezda, 100 golova u 100 tekmi, znalac *** te pr***!!!![]()
nimalo se ne uklapa u ovu momčad, to se iz aviona vidi!
(prihvaćam da me sad zajebajete, ali morao sam reći to, jučer me opet stid bilo što je gomez naš igrač, gledao sam tekmu u punom kafiću i ljudi se smiju svakom njegovom potezu, nema blage i gotovo! prodaja! sad mu je cijena visoka!)

poceo je igrat, vise ne stoji cijelo vrijeme u 16m sad se krece, napad obrana bla bla
cruz napisao:(prihvaćam da me sad zajebajete, ali morao sam reći to, jučer me opet stid bilo što je gomez naš igrač, gledao sam tekmu u punom kafiću i ljudi se smiju svakom njegovom potezu, nema blage i gotovo! prodaja! sad mu je cijena visoka!)

UltrasMentalita napisao:Moram čestitati igračima ali me najviše brine Batstuber kojemu je Eto pravio dar-mar ......Kraft nakon ove tekme ima dobre šanse da ostane 1 golman i slijedeće sezone........Gustavo odličan u sredini .....Muller mi se malo pogubio ....ostalo je sve poprilično ok bilo i još moram pohvaliti Brena koji je odigrao vrlo dobru tekmu i koji sjajno čita igru i on mora igrati kod nas neću Gaalu oprostiti drugog Lucia ne ne nikako ...........
, a ostao je još samo ovaj malac koji čeka godinama šansu u obrani. Za 3 mjeseca će sve biti kristalno jasno oko njegovog statusa u klubu, baš kao i sa Thomasom Kraftom. 
šta ću vam jadoro napisao:cruz...vidi se da prištav klinac i da te jebu frustracije kaj tvoj ljubimac zabija..baš suprotno itekako se Gomez uklapa sa Robbery-jem i Mullerom....samo mi još treba neki sebični dribler napadač sa ovom trojicom iza
a prošli su me prištići prije jedno 6 godina, a i nisam neki klinac sa 24 godine
tu se ogleda zrelost nečija ... 
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost