1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

PostPostao/la CroCHEF » 24 vel 2011, 13:57

nele-BHF napisao:Speedy smile44 smile44 Jadan si :cry: :cry:

Haha ovo je bilo drito u dupe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 24 vel 2011, 14:35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U_hpMyJ9dxU&feature=feedu[/youtube]

Duzi highlightsi

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 24 vel 2011, 15:24

Sabiranje utisaka je pocelo. Ja samo kazem da smo bili dominantniji na terenu i da smo pobjedu zasluzili zbog nase hrabrosti i htjenja za sto boljim ishodom.
Zelim da se osvrnem na napadacki dio momcadi koji je pokazao sve svoje kvalitete, pogotovo ti strahobalni proboji nasih krila i bekova.
Odbrana je izgledala koliko toliko sigurna, za razliku od nekih utakmica.

U Munchenu zelimo jos jedan trijumf i da na taj nacin jos vise ponizimo Europskog prvaka. :bravo:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 24 vel 2011, 15:37

Cool :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 vel 2011, 15:38

Kraft ___ sex
Lahm ___ ko uvijek, nema mu se šta reć, niti mu se može naći greška, greškica, nema!
Tymošpek ___ ne znam kolko ste ga pratili u 1. poluvremenu, bio je s.l.a.b., a drugo je odigro fantastično ko i par zadnjih utakmica
Badštrudla ___ Eto'o ga je pojeo u 1. poluvremenu, ali čim se preselio na lijevu stranu odma je sigurnije izgledo, loš skroz prema naprijed... on je razlog zašto ribery-a nije išlo
Pranja ___ MaiKONJ se tek oslobodio kad je Pranja izašao... ;)
Lepi Breno ___ Nije loše uopće odigrao... al se vidi da mu treba utakmica
Švajni ___ gine mali, svaka čast mu za to, ali napravio je par fatalnih grešaka... uf uf uf mogo je lako biti tragičar tekme, ali sve u svemu solidna partija.
Gustavo ___ vrlo dobra partija! sneijder je pao u depresiju zbog njega!
Robben ___ O.T.A.C.
Ribery ___ reklo bi se da je slabo odigrao, aj dobro, prvo pol. (osim prečke) bio je kritičan, 100 izgubljenih lopti u pola sata, a drugo poluvrijeme... ha... failo mu je pomoći, posebno od badstubera/pranjića...
Müller ___ uvijek zajeban, krivo mi što češće nije dobivao loptu U NOGE.... ona prilika ... joooj. ono mora u gol ić, al očito mu ne idu otvaranja drugih poluvremena s Interom... :D

gomez ___ :sick: drago mi je da je svijet napokon mogao vidit kakav je gomez igrač!!! nula tehnike, nula kretanja, nula dribling, nula pokreti bez lopte, drvo bukovina, i zabije neki odbijanac kojeg bi i čistačica u allianz areni zabila... klasika

sad je on zvijezda, 100 golova u 100 tekmi, znalac *** te pr***!!! :no:

nimalo se ne uklapa u ovu momčad, to se iz aviona vidi!

(prihvaćam da me sad zajebajete, ali morao sam reći to, jučer me opet stid bilo što je gomez naš igrač, gledao sam tekmu u punom kafiću i ljudi se smiju svakom njegovom potezu, nema blage i gotovo! prodaja! sad mu je cijena visoka!)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 24 vel 2011, 16:02

cruz napisao:
gomez ___ :sick: drago mi je da je svijet napokon mogao vidit kakav je gomez igrač!!! nula tehnike, nula kretanja, nula dribling, nula pokreti bez lopte, drvo bukovina, i zabije neki odbijanac kojeg bi i čistačica u allianz areni zabila... klasika

sad je on zvijezda, 100 golova u 100 tekmi, znalac *** te pr***!!! :no:

nimalo se ne uklapa u ovu momčad, to se iz aviona vidi!

(prihvaćam da me sad zajebajete, ali morao sam reći to, jučer me opet stid bilo što je gomez naš igrač, gledao sam tekmu u punom kafiću i ljudi se smiju svakom njegovom potezu, nema blage i gotovo! prodaja! sad mu je cijena visoka!)

:lol: :yes: :yeee:

I ti ces uskoro dobiti "farbu" ko i nele! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la UltrasMentalita » 24 vel 2011, 16:07

Cruz moram ti reći da si ga zasrao sad dobro ........i ja sam kritikovao Gomeza ali je on sinoć odigrao vrlo dobru tekmu posebn mi se sviđa kad se onako zaleti pa pritišće igrača do centra i onda naši uzmu loptu ......a to što je dao gol u 90-toj pa baš mi je zbog toga još draži i to još talijanima ej MARIO GOMEZ :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la The Scarface » 24 vel 2011, 16:11

Smijali su se ljudi i Inzaghiju pa je sad drugi strijelac euro-kupova.

Tko sinoć nije vidio koliko se Gomez trudio i vraćao u obranu je čorav. Kad Olić tako nešto napravi stižu hvalospjevi a kad Gomez to radi onda to nije važno jer jebiga košta 35 milje mora znat drkat po balunu. Tko je vidio gledat golove, koji će nam to qurac.

Čeka se Haris koji je uživo gleda svog miljenika Tyma. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 24 vel 2011, 17:00

Ovo o Gomezu uopće neću niti komentirati. Čim više golova on zabije, po njemu se sve više i više pljuje. Da je bar Freud živ pa da nam objasni zašto je to tome tako u svezi sa svezom jer te dvije stvari se ne mogu dovesti u svezu. :mrgreen:

Najprije bih pohvalio Gustava. Odigrao je super i pokazao kakvo je pojačanje ako igra na prirodnoj poziciji. Dok je igrao na beku(punih 7 minuta) doveo je Inter u 2 stopostotne prilike. Drugi na redu za pohvale je Kraft. Ne treba nam Neuer, to je sada kristalno jasno. Dobro su odigrali i Shcweini i Breno te Pranjić koji je do ozljede bio najbolji igrač na terenu.

Breno nas je stabilizirao, i iako svi krive Badstubera za one prilike Eto'a, ja bih rekao da je to zajednička krivica njega i Tymoschuka koji su zajedno ipak prespori. Da je Badstuber igrao s Brenom od početka na stoperskom mjestu, mislim da bi ih svi danas hvalili.

Ne želim zvučati bahato, ali ja sam već uračunao prolaz jer protiv Bayerna na Allianz Areni nitko nije favorit. Ali, tako ne smiju misliti naši igrači, nego moraju biti koncentrirani do kraja utakmice na Areni.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 24 vel 2011, 18:18

cruz...vidi se da prištav klinac i da te jebu frustracije kaj tvoj ljubimac zabija..baš suprotno itekako se Gomez uklapa sa Robbery-jem i Mullerom....samo mi još treba neki sebični dribler napadač sa ovom trojicom iza :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 24 vel 2011, 19:11

Ovaj novi Gomez v2 ... ko da ste zaboravili onog od pocetka sezone sto nije zabio gol par mjeseci.
Otkako ima novu zuzu :hehe: poceo je igrat, vise ne stoji cijelo vrijeme u 16m sad se krece, napad obrana bla bla
malo i driblja (jucer je imo dobrih poteza).
Ja mu oprastam 1 fulanu, gol je zabio i nek nastavi tako

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 24 vel 2011, 19:23

Jebo Gomeza , Bayern pobijedio ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 24 vel 2011, 20:16

cruz napisao:(prihvaćam da me sad zajebajete, ali morao sam reći to, jučer me opet stid bilo što je gomez naš igrač, gledao sam tekmu u punom kafiću i ljudi se smiju svakom njegovom potezu, nema blage i gotovo! prodaja! sad mu je cijena visoka!)

Nitko još nije prodao napadača zbog toga što je tamo neki u hrvatskom ili hercegovačkom kafiću se smijao njemu jer on kao nema pojma, a isti ti nogometa i njemačke lige nisu vidjeli od micanja s FTV-a, Petice i sl.
Važno je reći da su ti se cruz isti ti specijalci u kafiću smijali prije 6-7 godina Ivici Oliću kao najvećem neznalici i nesposobnjakoviću, a prošle godine su ga sigurno veličali i govorili kako je maestralan, bolj od Rooneyja, van Nistelrooyja iz najboljih dana itd. Jedan od njih koji je omalovažavao i stalno kritizirao Olića u to ne tako davno vrijeme sam i ja osobno. A danas mi već rijeđe pada na pamet da nekoga dobro ismijavam i sl. Mario Gomez možda isto za par godina napravi što i Olić... A Gomez je i općenito kvalitetniji napadač od Olića kao i poznanica da je ovaj čisti striker. No jedno je različito. Gomez ima ono što Olić neće ni imati u karijeri kada je u pitanju kvalitetna i daleko ozbiljnija liga od HNL-a, titulu najkorisnijeg igrača Bundeslige(kao član tog pobjedničkog tima) i titulu najboljeg strijelca. Ovaj već 2007. je osvojio prvu nagradu, a drugu samo što nije. Da ne govorim o 20+ golova u jednoj od top euro liga što Ivica nema. :| Dakle, Gomez može biti ovo i ono, ali on je doveden da zabija golove, a on to radi. E sad što on to ne pogađa, pitanje je bi li netko drugi pogađao. Možda i bi, ali na ovolikom broju utakmica kao on sigurno ne bi. :no:
A ja sam i dalje uvjeren da Gomez još nije došao na onu razinu koju je imao u Stuttgartu, bar kad je u pitanju ovaj problem, realizacija svake šanse, daleko bolja igra s loptom i primanje nje same od strane njega. :a045:
Važno da je on riješio utakmicu, kao i dosta njih u karijeri, čak više od jednog Carstena Janckera koji je kod nas imao 90-ih ne tako bezveznu ulogu u klubu. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 vel 2011, 20:22

UltrasMentalita napisao:Moram čestitati igračima ali me najviše brine Batstuber kojemu je Eto pravio dar-mar ......Kraft nakon ove tekme ima dobre šanse da ostane 1 golman i slijedeće sezone........Gustavo odličan u sredini .....Muller mi se malo pogubio ....ostalo je sve poprilično ok bilo i još moram pohvaliti Brena koji je odigrao vrlo dobru tekmu i koji sjajno čita igru i on mora igrati kod nas neću Gaalu oprostiti drugog Lucia ne ne nikako ...........

:bravo:
A dosta je izgledno da će ga otjerati iz kluba na kraju sezone. Ovaj se već priprema na odlazak zbog neigranja. Sad može li naš trener koji je istovremeno veliki znalac i veliki idiot početi koristiti ga, vidjet ćemo. Da nije ozlijeda bilo, ostao bi bez ovog Gomeza i bez Tyme ovog ljeta što na svu njegovu sreću, kao i sreću našeg kluba, nije pa ih sad veliča :legendo: , a ostao je još samo ovaj malac koji čeka godinama šansu u obrani. Za 3 mjeseca će sve biti kristalno jasno oko njegovog statusa u klubu, baš kao i sa Thomasom Kraftom. :| :arrow:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 vel 2011, 21:07

:lol: uživajte onda u gomezovim majstorijama! :haha: šta ću vam ja

doro napisao:cruz...vidi se da prištav klinac i da te jebu frustracije kaj tvoj ljubimac zabija..baš suprotno itekako se Gomez uklapa sa Robbery-jem i Mullerom....samo mi još treba neki sebični dribler napadač sa ovom trojicom iza :lol:

:smile30: a prošli su me prištići prije jedno 6 godina, a i nisam neki klinac sa 24 godine ;)

samo sam htio potvrditi o kakvom se forumu ovdje radi....

čim neko ima mišljenje koje odstupa od većine odmah je "specijalac" :good: tu se ogleda zrelost nečija ... :roll:

ko jebe demokraciju :lol:

eto vas tamo, veličajte gomeza icon_hy :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011