http://www.goalsarena.com/video/germany ... al_en.htmlSažeci tekme koji se moraju vidjeti!
Kakav gol Ottla!!! BOMBETINA I BOGU SI TEŠKA...Taj majmun kolko god trul bio, zahvalan je igrač, ako sa njim produžimo ugovor neće mi biti žao, jer on je uvijek spreman da sijedi na klupi, navijač je Bayerna i dobro odradi svoj poso. Reklo bi se prosječan igrač koji uvijek kada zabije, to su golovi koji se pamte...
A Gomez ga trpa i trpa, gad jednostavno neće prestati i sve više mi se bolje slaže sa Mullerom. Muller se vratio u formu, štet kaj je sada stanka za njega...U zadnjih 15 tekmi Gomez je stepo 19 golova - RIŠPEKT!
Kako je Tasci satro suca!
Al kao što rekoh, nebi Ottl bio Ottl da ne sipadne platipus, fino je krivo procijenio skok i iz te akciej mi primamo trul gol za 1:2
TupaF gol za 2:2 za popizdit. To je fascinatno kolko naša obrana može biti zbunjena i kakav se fliper može tamo dogoditi. na kraju krajeva PogrebGnjil zabio jeben gol i to baš u 45 minuti, taman prije poluvremena...
U ovoj tekmi obrane su ponovo bile brutalno trule. Iako je 3. gol Bayerna kojeg je fino piknuo Klose bila jebena akcije, sve je ovisilo o milimetrima i nije mi jasTno da je svaki puta Stuttgartov igrač "pustio" da lopta prođe pored njega..Bravo za Klosea koji je ušao u 30. minuti umjesto Gomeza...Valjda da ponovo osjeti igru...ipak je već bilo 0:2 za Bayern...
BUNDESLIGA!!! Koji mutavi penal kod 2:3 za BAyern..Buzz ga zgriješio, Butt ga obranio!
Kak baš Lahm mora stajati kod Kuzmanovića - 3:3 iz kornenra...
ALLES MULLER ODER WAS- jebena akcija i kvaliteta Mullera dolaze do izražaja u 3 poteza - SCHWEINI, RIBERY , MULLER ; DA IST DASS TOR!!!!!
Tad se Stuttgart predo i počinje gnjili šou od Klosea, samo on takve trpa...
HAHAHAH I za kraj Ribery sa GLAVOM...di ćeš bolje. Baš mi je drago kaj je on zatvorio prvi dio sezone Bayerna...
Špektakl je to bio samo takaF, na kraju je Stuttgat završio sa dva igrača manje...Znate kolko je sati kad je HRT stavio sažetke na vijesti!