Ne vidim ni razliku između gola u 5 min, 55 min, 95 min :/ Ali et.
Slavlje gola mi je popravilo dan

...........sAMO DA IZBORIMO LP
3 boda su tu i to je najvažnije. 

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Bravo Ribery....kakvo slavlje je bilo.....
jbg, nisam 2.poluvreme gledal....
Al svaka čast Francu....najjači je!!!
A koj kurac robben oče .... tak mi se gadi u zadnje vreme....mislim da je skroz prolupal....

CroCHEF napisao:http://fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/28763.php
Robben lakse ozljedjen, te ce biti spreman vec za prijateljske utakmice

anton 1983 napisao:Gledam vaše komentare i nevjerujem kaj čitam!![]()
Bilo ja za oćekivati da ćemo mi igrati katastrofalno poslije Intere, to je bilo jedino na kaj se moglo kladiti ovu tekmu, no da ćemo na kraju pobijediti to nisam mogao niti sanjati!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fala kurci na Riberyu više!!! Već sam si reko, ako neće on ko će? Al eto potrefilo se i ova pobjeda ZLATA je vrijedna. Moram još pohvaliti Buytena iako mi se bljuje kad to moram napraviti! Isto tako nemrem vjerovati da ću pohvaliti van gaala jer je ubacio tymu umjeto Kroosa i to mu je bilo najpametnije kaj je mogao napraviti. Znam da nekima nije jasTno zašto sad to, ali kada nam nije išlo, trebali smo nekoga u vezi koji će stabilizirati tu istu vezu, jer bez stabilne veze ti nemreš napraviti u tekmi ništa. Kad je ubacio Tymu dobili smo tu stabilnost i nekako je Ribery uspio dati gol. BMK, kako, zašto i zbog ćega, ali 3 punkte koje će možda biti presudne dal mi idemo ili neidemo u LP smo osvojili!!!!
UltrasMentalita napisao:trebao je Tymo od početka biti u vezi pa da nam sredina bude od početka stabilna a ne onoga šonju Kroosa..![]()
![]()
....Gustavo je igrao stopera u prvom poluvremenu je u 2 navrata pogriješio radi njega je bio penal i kriv je za gol momak ne može igrati stopera on je terijer koji treba gristi u sredini terena......
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost