LuctL napisao:Evo ga na, stream me izbacio, a pala 2 gola. I, jel im i dalje uspjevamo sakrit loptu???

UltrasMentalita napisao:naš vezni red je katastrofalan na čelu s Van Bommelom i Ottlom ......tu je naš najveći problem pa onda odbrana zato što u sredini nema trke i agresivnosti i pressinga na protivničke igrače igra se nošalantno i to je nedopustivo

UltrasMentalita napisao:Kad će neki ljudi ovdje shvatiti da naš osnovni problem nije obrana stalno se na nju upućuju mi doživimo pad na sredini terena i zato primamo ovako golove jer naši igrači kao mvb i ottl nisu sposobni da vuku konce naše igre ...što se odbrane tiče po meni je samo kritičan ovaj lijevi bek jer potpuno povjerenje imamm i brena i tyma kao i u holgera i buyten kao 4 opcija

UltrasMentalita napisao:Kad će neki ljudi ovdje shvatiti da naš osnovni problem nije obrana stalno se na nju upućuju mi doživimo pad na sredini terena i zato primamo ovako golove jer naši igrači kao mvb i ottl nisu sposobni da vuku konce naše igre ...što se odbrane tiče po meni je samo kritičan ovaj lijevi bek jer potpuno povjerenje imamm i brena i tyma kao i u holgera i buyten kao 4 opcija

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost