LuctL napisao:Haris napisao:Pa šta ako je izvadio Gomeza, ionako je bio među najgorim. No mora se priznati da nije bilo njegove enormne smotanosti i nesnalažljivosti drugi gol u obliku onakvog otpatka se nikad ne bi ni desio. Bravo Gomez!
De mi ako možeš obajsni da je Gomez bio medju najgorim, i ko je to po tebi bio dobar?
E, i nemoj samo reći Mullac, molim te.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
) Il je napadaš, ili je AMC, ili je lijevo, ili desno krilo.Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Ti mali si stvarno neki balavac koji 90% svoga vremena provodi igrajući menagera ili pes-a i nemaš pojma o nogometunele-BHF napisao:Hahah, mi smo jednostavno UŽASNI, ali pobjeđujemo samo zato što smo BAYERN.
Dok god jado od Gustava bude igrao, i pranja,i Tymo(na stoperu),i Ottl od nas nema ekipe.
Prelazni rok završava za 2 dana a mi ako nedovedemo stopera i beka najmanje propali smo![]()
Od ove naše igre mi se![]()
Opet ću biti onaj specijalac ako ovako nastavimo. Jebem im mater škrtu pa pljuni toliko novac pička ti materina, jebo ti gustavo 15 miliona puta mamu![]()
![]()
Gomeza neću komentarisat. On igra kako i ekipa, tako da... Ali ni on ništa nije bolje od Gustava i co.
Mullera koristi gdje mu fali igrač seljačina Glavata () Il je napadaš, ili je AMC, ili je lijevo, ili desno krilo.
Kraft ne zna loptu izbit ali je mali predobar![]()
Toliko!
CroCHEF napisao:FC Hollywood
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 01894.html

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost