Nakon ove utakmice jedino što sam mogao vidjeti je to da je Schweinsteiger totalno izvan forme i da od njega do kraja sezone gotovo neće biti nikakve koristi. Po ovome što se moglo vidjeti zadnjih mj-mj. i pol dana je gotovo pa ništa.
Jedino što mi je žao je Francka Ribéryja i što će mu dosta vremena trebati da uhvati onu formu od 2006. do lipnja 2009. Gledao sam jedan video danas i naprosto je nevjerovatno šta je on kod nas sve radio u sezoni pod Hitzfeldom, pa jednako i onom pod Klinsmannom. Strašno nam fali ta njegova moć i snaga. Od njegovog strašnog udarca kakvog je znao imati sa 30 metara, do lakoće šetanja pored protivničkih suigrača. Zlata bi nam vrijedio da pruža igre kao u tom periodu, pa čak i onog malo sa prošle sezone gdje je imao isto zapažene poteze.
Gomez je opet spremio jedan novi pogodak, Müller opet niti pjevac niti kokoš što kaže Francky boy.
Tymoschuk dokazano najjači zadnji vezni Bayerna. Cijelu sezonu nikako da se ustali na svojoj poziciji koju definitivno zaslužuje i tamo najbolje daje, baš kao i Luiz Gustavo koji po van Gaalovim naredbama mora da 'pleše' u zadnjoj liniji.
Nikad nisam mislio da bi to rekao, ali želim da ova sezona što prije završi.