Lizarazu napisao:Dugo vremena me suđenje nije ovako iznerviralo. Da bude paradoksalno, Bayernu je poklonjen penal.![]()
Nije, to se desi kad sudac skuzi da je napravio gresku, pa sudi neki "faul" kao penal da im vrati
Lizarazu napisao:Dugo vremena me suđenje nije ovako iznerviralo. Da bude paradoksalno, Bayernu je poklonjen penal.![]()

CroCHEF napisao:Lizarazu napisao:Dugo vremena me suđenje nije ovako iznerviralo. Da bude paradoksalno, Bayernu je poklonjen penal.![]()
Nije, to se desi kad sudac skuzi da je napravio gresku, pa sudi neki "faul" kao penal da im vrati

doro napisao:Dečki da vam Doro nešto kaže: mi osvajamo još 7 bodova najmanje a hannover max 6 iz zadnje 3 tekme tako da ne brinite
Lizarazu napisao:CroCHEF napisao:Lizarazu napisao:Dugo vremena me suđenje nije ovako iznerviralo. Da bude paradoksalno, Bayernu je poklonjen penal.![]()
Nisi mi potpuno jasanali da te probam skužiti.
![]()
Prije ovog (dosuđenog/sumnjivog penala) je mogao svirati u 2 navrata. Nije mogao-već morao.
Mada i ovaj penal nad Gustom može proći, kakvih smo sve vidjeli ove sezone.
Ostale (sitnije) stvari su mi smetale kod suđenja. Dosta toga nije išlo na naš mlin, ali hajd sad.

anton 1983 napisao:doro napisao:Dečki da vam Doro nešto kaže: mi osvajamo još 7 bodova najmanje a hannover max 6 iz zadnje 3 tekme tako da ne brinite
Kad se to dogodi ja ću ti platiti onu pivu kaj ti dugujem!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost