30.04.11, 18:30 FC Bayern München : FC Schalke 04

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

and the winner is...

Bayern
14
93%
remi
1
7%
Schalke
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 15

Re: 30.04.11, 18:30 FC Bayern München : FC Schalke 04

PostPostao/la CroCHEF » 01 svi 2011, 14:53

po tvom postu vidim da nisi gledo jucer utakmicu :D
lopta je vecinom bila na lijevoj strani, pa je Robben tamo morao dolazit da bi dodirnuo loptu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2011, 15:20

CroCHEF napisao:po tvom postu vidim da nisi gledo jucer utakmicu :D
lopta je vecinom bila na lijevoj strani, pa je Robben tamo morao dolazit da bi dodirnuo loptu

Samo sažetke odgledao. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 01 svi 2011, 16:06

hahaha
Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 01 svi 2011, 18:03

cro chef...kaj im to znaci?

ja sam gledo cjelu tekmu.....

uživao sam....

al me jebe to , kaj znam da nemo tak odigrali sljedeću....a neznam zakaj
sigurno smo mi bolji od shalkea...pa čak bi reko da smo jedna od najboljih momčadi europe i šire....al jebemu...ne igramo svaki put 100%.....

Ovu tekmu smo odigrali samo sa pametnom čvrstinom al bez prejakih faulova...JEBENO! Samo sa time smo jako jaki....preciznost i oštro...pa sad ti vidi ak ti se isplati ić u duele...a znamo kolko smo fizički močni.... :mrgreen:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 01 svi 2011, 18:08

love ga s parama, (U smislu da ide u Bayern samo zbog para)
a za kruh :lol: ni ja 100% neznam

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 01 svi 2011, 21:20

Speedy napisao:Sto se Robbena tice. Nisu to neke velike kritike, :roll: , tek sitne, osobno ne volim sebicne igrace i to mi se kod njega nikako ne sviđa i nemoj misliti da zbog toga umanjujem njegov doprinos pobjedi jucer.

Tako znači? :?
Ebiga, treb'o si odmah po njegovom dolasku reći da si protiv takvog/takvih igrača. :lol:
1 od 11 nije loše (još kad vidiš njegove zasluge), bilo bi tragično da ih više imamo u ekipi.
Ali, ko bi to trpio. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 02 svi 2011, 15:28

Tek sam sada tuuuu :$ Odo gledati sažetkeee, imal ko odma da nađe ?

:yeee: :yeee: :yeee: :yeee:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 02 svi 2011, 16:08

Auu, gledao sam sažetak. Koji je gad onaj Robben :lol: :lol: pa to je za ne povjerovati. Izgleda da smo dobri bili. Još kad sam vidio na txt da je Hanover spušio, sve mi je bilo jasno. Sada je sve gotovo i može se početi na šopingom :P
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2011, 09:39

Znam da kasnimo, ali spidonja vjeruj mi bolje ikad nego nikad ;)

Bayern ponovo treći!!!

Uvjerljivom pobjedom nad Schalkeom, Bayern se vrati na treće mjesto u BUNDESLIGI!

Pobjeda je bila lakša nego što su neki oćekivali. No kako i ne bi bila kada je Bayern odigrao možda i najbolju domaću utakmicu ove sezone i na taj način unakazio Schalke. Samo nije sve bilo tako lako kako se ćini.
Dosta znoja i živaca potrošili su navijači i svi oni kojima Bayern nešto znači, tokom utakmice Hannover – Borussia Mönchengladbach. Ta utakmica igrala se u ranijem terminu i kao što smo već prije rekli bila je važnija i od same bayernove utakmice protiv Schalkea, jer ako Hannover ne kiksa, Bayern ga nije u stanju preteći. Gladbach je u toj utakmici bio puno bolja momčad. Imali su puno više prilika od Hannovera, no lopta nikako da uđe u gol. Naravno onda se počelo razmišljati, „neće ga valjda sada primiti“ i nisu. Umjesto toga Reus zabija spektakularan gol sa 20 metara, te tim golom donosi pobjedu Gladbachu i daje im nadu za eventualni ostanak u BUNDESLIGI. Na taj način , Gladbach je indirektno pomogao Bayernu i mislimo da im Bayern za to duguje jedno veliko HVALA.

Onda slijedi utakmica protiv Schalkea u kojoj je Bayern, zabio četiri gola, svom, najvjerojatnije, novom čuvaru mreže od slijedeće sezone, Manuelu Neueru. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da neki igrači (Arjen Robben) nisu bili toliko sebični.

Slika

Pogodak za 1:0 zabio je baš Arjen Robben , na asistenciju Maria Gomeza koji je iskoristio grešku Anna, koji umjesto da pusti loptu u aut, spašavaju na liniji i tako pruža šansu Gomezu da mu je ukrade.

Slika

Ubrzo Schalke izjednačuje. Strijelac tog gola bio je nesretni Holger Badstuber od kojeg se lopta odbila u gol. Loša stvar u svemu tome što su 3 igrača Bayerna bila oko te lopte, ali im je Matip uspio napraviti dovoljno problema da si ju sami pospreme u mrežu.

Tuga na Allianz Areni dugo nije trajala. Tada na scenu nastupa Thomas Muller koji je bio možda i igrač utakmice. Iz slobodnog udarca lopta pogađa živi zid, odbija se u peterac i u toj gužvi najbolje se snalazi prvi strijelac svjetsko prvenstva i zabija za novo vodstvo Bayerna.

Slika

Nije prošlo dugo vremena i Bayern je uspio povećati svoje vodstvo. S desne strane Robben ubacuje loptu u 16-terac, Muller produžuje loptu na drugu stranu s glavom, leđima okrenut od Gomeza, ali on zna da je tamo stoji najbolji strijelac BUNDESLIGI, koji ove godine trpa i trpa i trpa kao na traci. S rezultatom 3:1 otišlo se na poluvreme.

Slika

Bayern je i u drugom poluvremenu nastavio pritiskati i kasnije došao do potvrde ove veličanstvene pobjede. Točku na i stavio je Thomas Muller sa svojim dvanaestim golom sezone.

Slika

Bayern sada opet ima sve u svojim rukama. No ne bi bilo prvi puta ove sezone, da Bayern nakon perfektne utakmice kod kuće, u gostima pokaže slabost i blijedo izdanje. Vidjet ćemo kako će to biti ovaj puta, kada Bayern gostuje kod St. Paulija, koji ima samo teoretske šanse da ostane u ligi. Bayern mora u preostale dvije utakmice zaraditi bar četiri boda, da bi osigurao treće mjesto.

Slika

AUF GEHTS BAYERN!!!!!!

By anton 1983.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2011, 09:45

A fino sam rekao da se ne pisu najave za site jer ce se onda trebati i izvjestaji napisati, iz tog razloga sam to i izbacio! :mig: Ne znam otkud vam sada najedanput da se to pise! :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2011, 09:47

Speedy napisao:A fino sam rekao da se ne pisu najave za site jer ce se onda trebati i izvjestaji napisati, iz tog razloga sam to i izbacio! :mig: Ne znam otkud vam sada najedanput da se to pise! :roll:

Najave su samo zbog našeg stanja speedy. bez brige ;) Nebi ja to piso da je ta samo obično najavljivanje...To je sve jeban borba za 3. mjesto :neee: I još ćemo valjda to samo napisati kad dobijemo to. Bit je da je to za nas velik dan i da se zato mora spomenuti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2011, 09:50

Ma kontam ja tebe, samo me dovodis u nezgodno situaciju, ne mogu objaviti nesto sto se trebalo najkasnije u nedjelju objaviti!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2011, 09:14

Speedy napisao:Ma kontam ja tebe, samo me dovodis u nezgodno situaciju, ne mogu objaviti nesto sto se trebalo najkasnije u nedjelju objaviti!

Slažem se sa tobom i razumijem te. ne trebaš ostaviti text! Za ubuduće možda nebi bilo loše bez obzira na najavu samo da staviš text na stranicu ovako:

Napišeš neki naslov sa ishodom. Napišeš dvije do tri rečenice ko je dobio i kako. Potegneš sa kikcera sastave, koje ušao u kojoj minuti 8(zamjene) i strijelce za gol

To je 5 minuta posla, informativan je text i ne kasniš, ak me razumiješ...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 04 svi 2011, 11:14

Murta otvori temu, :D za StPauli
Speedy ti nemoj :D vidim zadnja 2 gostovanja si ti otvorio, i zavrsili su 1-1

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš