CroCHEF napisao:ovaj gif mogu gledat i gledat
Škola nogometa!

CroCHEF napisao:Jos da on da koji gol![]()

vintage napisao:CroCHEF napisao:ovaj gif mogu gledat i gledat
Škola nogometa!

Lennon napisao:Nema se šta reći, vidi se Pepov rukopis. Ispočetka sam se bojao da igra ne postane previše široka i dosadna.. al hvala Bogu nije tako. Igramo maestralno i ako ovako nastavimo, ne vidim ekipu koja nas može srušiti u dvije utakmice u ligi prvaka. U jednoj još može, al u dvije nikako. Bayern je trenutno preuzeo kormilo Barcelone u vezi najboljeg kluba na planeti, i mislim da se to neće mijenjat jedan poduži period.

vintage napisao:Nadam se da ce preuzet i kormilo po trgovinama jer mi je vec pun klinac gledat dresove barce, juvea itd...

panda napisao:vintage napisao:Nadam se da ce preuzet i kormilo po trgovinama jer mi je vec pun klinac gledat dresove barce, juvea itd...
Teško da će se to kod nas desit, jednostavno nismo takvo tržište
Kod nas je i dalje najtraženija roba od - Manchestera, Reala, Barce, Čelskog, Milana

vintage napisao:Da, iako nema veze s tom temom, sve u svoje vrijeme prijatelju, za sada je to tako, veliki dio ljudi navija za one koji pobjeđuju, bez obzira koji su, samo da se slavi, pije i veseli...bar je to tako (nazalost) u mojim krajevima, a trgovine se prilagođavaju potražnji. Doci ce i vrijeme kad ce po kaficima u LP najprije gledat Bayern, pa ostali, a ne da, kad me vide kako ulazim unutra s dresom Bayerna "ovdje se gleda Barca" ili "danas gubite"...

marac napisao:Iako nema veze s temom, ja nemam nista protiv (dapace, zelio bi) da mediji nastave dr*ati po Barceloni, Realu, ManU i Chelskiju. Samo neka nas podcjenjuju, samo neka "Messi bude najbolji igrac, a Real najveci klub na svijetu". Dok god cemo ih mi shamarati, a ne vidim razloga zasto se to ne bi nastavilo, samo neka svi dr*aju na te klubove i nas ne spominju

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost