(05/04/2014) FC Augsburg 1:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Re: (05/04/2014) FC Augsburg 1:0 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 05 tra 2014, 20:27

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html

Nije dobro dok se stalno pobjeđuje, a nije ni dobro kad se izgubi.
Neki ljudi nikad neće biti zadovoljni :thumbsdown: :thumbsdown:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 05 tra 2014, 21:09

I tako je Bajern sisnuo od Augsburga. :haha: Jasno je da se jednom mora pognute glave napustiti teren. Kombinovana postava je igrala, ali već posljednje 3 utakmice Bajern ne zna za pobjedu. Hm, to se, mora se reći, odavno nije desilo. Bez obzira što nije igrao najjači tim, niz od 3 utakmice bez pobjede pokazuje da je Bajern u rezultatskoj krizi. Mančester je otresao Njukasl 4:0 i sada pun elana dočekuje revanš u Minhenu.

Čujem da se i Šaćiri povrijedio, tako da neće imati ko da uleti umjesto Robena/Riberija ako zatreba. Može npr. Gece ako Miler počne kao polušpic, ali i ako Gece počne kao polušpic može se kasnije prebaciti na krilo. Sve u svemu, očekuje nas pakao u srijedu veče i smijem se usuditi da kažem da će Bajernu biti baš teško da se plasira dalje. :bravo:
Zadnja izmjena: Miki; 05 tra 2014, 22:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 05 tra 2014, 22:22

Miki napisao: niz od 3 utakmice bez poraza pokazuje da je Bajern u rezultatskoj krizi.

:lol: :haha:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 05 tra 2014, 22:23

effe__sa napisao:
Miki napisao: niz od 3 utakmice bez poraza pokazuje da je Bajern u rezultatskoj krizi.

:lol: :haha:

Je li moguće da sam to napisao? :hehe: Sad sam ispravio. :D

Važno pitanje koje se postavlja je da li je poraz došao u pravo vrijeme radi otrežnjenja ili je pokazatelj da Bajern polako gubi formu koja ga je krasila veći dio sezone? Nemojte mi samo početi priču o 2. postavi, nebitnom rezultatu i to. I u Mančesteru se, sa najjačom postavom, vidjelo da tu fali više konkretnosti u igri. Pokušavalo se, ali je to sve uglavnom bilo bezopasno i nebitno. Nekompletni dočekujemo revanš u LŠ u kome je gost itekako u igri. Jedna naša greška i ode sve u propast.

Šta vi mislite da li je ovaj poraz posljedica nebitnosti meča i igranja igrača iz 2. plana ili ipak pokazatelj da je Bajern u rezultatskoj krizi?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la vintage » 06 tra 2014, 09:06

Ma koja kriza, prvenstvo je dobijeno a pep se ne opterecuje rekordima kao neki od vas. Je, bilo bi lijepo da samo oborili jos koji rekord, al sta nije bitnije od toga utakmica koj anas ceka u srijedu, pa poslije dortmund? Ja dajem pepu podrsku, neka je odmorio igrace...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (05/04/2014) FC Augsburg -:- FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 06 tra 2014, 15:22

TiLe napisao:Buyten je kralj igre 1 na 1. :haha:
Ja mislim da bi ga moja baba izbacila.

Ja ne znam ko njega uopšte računa kao nekakvu opciju u odbrani?! :shock: To je jedan parazit koji sisa Bajernove pare, a nimalo se na njega ne možeš osloniti. Teška kiksara, pa da drvo posadiš bilo bi korisnije od njega. Ne znam šta on uopšte predstavlja u ekipi Bajerna, tj. koja mu je uloga kad je totalno beskoristan?
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 06 tra 2014, 15:56

Moram priznat da me Augsburgovci i njihov novi hashtag (‪#‎TripleSiegerBesieger‬) jebeno živciraju smile44
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 06 tra 2014, 16:04

panda napisao:Moram priznat da me Augsburgovci i njihov novi hashtag (‪#‎TripleSiegerBesieger‬) jebeno živciraju smile44

Zbog čega? Moraju i oni mučenici malo da podjebavaju, jer na pobjedu protiv Bajerna čekaju po 10 godina. Razumi ih. Bajern je šampion i svi nam se mogu sageti. Ne vidim razlog da njima pridajež važnost. :bravo:
Miki
Don Quijote

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga